amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn tabı yerse :P :P :P :P
Yazdırılabilir Görünüm
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn tabı yerse :P :P :P :P
Amiiiin Derrrrrrmişiiiiimmm.....
Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttt...sen diyemezsin sakın heeeeeee
Allah yazdıysa bozsun
aminnnnnnnnnn
niye herkes kendi tarafından yontuyor ki
Geyik yapıyoruz HANDO...:)
ha tamam o zaman
bulanlar el kaldırsın :mrgreen:
Bu konuya başından beri cevap yazmak istiyorum. Ama ciddi anlamda konunun neresinden tutacağımı bulamıyorum.
Can Dündar'ın yazısındaki:
---Öyle bir girdik ki birbirimize, ben ilk kez odamin disinda yattim bi gece, misafir odasinda...
Gece yarisi kapi açildi, esim "ne yapiyosun burda?" diye sordu kapinin esiginden, "uyuyorum" dedim buz gibi bi sesle...
Gitti, gelmesi 1 dakikasini almisti elinde yastikla...
"kay yana" dedi daracik yatakta.
"ne yapiyosun?" dedigimde "benim yerim senin yanin, sen gelmezsen ben gelirim" dedi...
Kısmı bence herşeyi özetliyor. Öyle birini seveceksiniz ki kırılsanız da sizi yumuşatacak, kırsanız da kabahatliyken cezanızı çekmenize izin vermeyecek.
Benim aradığım en büyük özellik belki de bu. Ne kadar büyük tartışmalar yapsak da sonunda barışacağımızı, aslında birbirimizi çok sevdiğimizi bilen ve bu tartışmalardan sonra kıçını dönüp yatmayan, suratını asıp günlerce konuşmamazlık yapmayan biri olmalı. Böyle olmalı ki ben de kabahat işlediğinde ona aynı tepkileri gösterip arayı açmayayım.
Kavgalar bir bakıma ilişkiyi sağlamlaştıran çimentodur. Ama dozajı iyi ayarlamak gerekir. Hele ki yukarıda yazdığım kişilikler yoksa muhakkak bu işin dengesi bozulur.
Ciddi ve uzun bir ilişkinin bitiminin üzerinden 1 sene geçti. Benim için gerçekten çok zor bir toparlanma dönemiydi. Uyumsuzluk, saygısızlık vs. vs. bunlar değildi bunu bitiren. Babasının güvenini kazandığımdan beri benimle rahatça çıkıp dolaşabilmesi, benim onu kırmamak için çoğu isteğini yapmaya çalışmam 4 sene sonrasında kendisini şımarttı. Oldumcuk oldu.
Genelde kızlarda gördüğüm yapı bu, böyle olmayanlar zaten kendini bilir ve lütfen üzerlerine alınmasınlar. Bazı noktalarda rahatladıklarında, söz sahibi olup birşeyler yapmaya cesaret bulduklarında, bunu sağlayan ve devamlı her an arkasında destek olanları basamak gibi kullanmayı seçebiliyorlar.
Bu noktada yapmak istediklerinin ne kadar mantıksız veya yapılabilirliği düşük şeyler olduğu söylendiğinde de siz ona engel, asosyal, uyumlu olmayan birisine dönüşmüş oluyorsunuz.
Tabii şöyle bir dön arkana 2,5 - 3 sene öncesine bak dediğinizde hiç bir şey söyleyemiyorlar. Ama kafalarında olan tek şey bu ilişkiden çıkmak.
Bu konuyu hangi arkadaşıma anlattıysam (benden büyük (sonuçta tecrübeli) - küçük kız veya erkek) evet diyor. Gerçekten anlamsız saçma sapan bir duygu ama kızlarda bu var.
Benim ideal eşin kim olduğundan veya ne olduğundan çok bu saçmasapan duygunun kaynağı ya da nedenini öğrenmem gerekiyor.
Çünkü ben bundan sonra önüme çıkacak kişiye varımı yoğumu verip yatırım yaptıktan 4 sene sonra yatırımlarımı kaybetmek istemiyorum. Çünkü aşka ve sevgiye yaptığınız yatırımların sigortası yok. Kaybedince yenisini vermiyorlar.
İdeal eşi bulmayız, ona biz şekil veririz. Kendimiz nasıl ideal bir eş olmak isteyip kendimize yön verdiğimiz gibi eşimize de benzer bir yön verme çabası içinde oluruz.
Sonuçta en ideal dediğiniz kişide bile 100'lerce eksik nokta bulabilirsiniz.
Sevgili Gülçin, bence soruyu bu noktada böyle değiştirmeliyiz. İdeal eşe ulaştıktan - oluşturduktan sonra elimizde nasıl tutacağız?
(Elimizde tutamıyorsak ideal eş değilmiş mi diyeceğiz? :) )
Not: Artık canım çok sıkıldı, biri bana ideal eş bulsun :P
aminnnnnn. allahım sen bu mübarek günde dualarımızı kabul eyle.Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Cüneyt söylediklerinde doğruluk payı var selin özkök hanım efendi bu başlığı uygun bulmuş değiştirmeden ekledim bende ....
Aslın da hayat arkadaşı dediğimiz şey aramakla bulunmuyor doğru yerde ve zamanda bulunmak gerekiyor bi bakmışsın sen bulamıyorum bir eş diye dolaşırken ummadığın bir anda o seni buluvermiş...Önemli olan bulduktan sonra doğruları ve yanlışlarıyla eş seçtiğin kişiyi değiştirmeye çalışmadan onu yaşamak ..... Naçizane fikrimm
galiba ben buluyorum...
bir yıldır her fırsatta kavga ettiğim bir hanım 2 hafta önce yırtık bir kot ve metalika tişörtü giymiş bu sabahta baktım koluna geçici bir ejderha dövmesi yaptırmış şimdi gidip saçlarınıda pembeye boyattı mı tamamdır. birde harley çizme. tam bir panka kızı olur harhalde...
hando
Hayırlısı hando kardeş düğününe konvoy yapıcaz bizsiz olmaz..:)Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
YORUM YOK !
senin felsefen belli zaten abi no woman no cry ama son organizasyonda bozmuşun bunu :mrgreen:Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Evliler bir kez gider balayına, bekarlar gider alayına
:):):):):):):):):):):):):):):):)Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Çok güldüm bu duaya,allah senide güldürsün.(Erkekler okumasın bu duayı :evil: )
Alıntı:
ness Nickli Üyeden Alıntı
ooo sen geç kaldın topluca okuyup amin bile dedik bi ona [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]
:cry: :oops: olsun polat demedi :P
bilmiyom artık sanki aralardan kısık sesle oda dedi gibi geldi bana ya neyse :PAlıntı:
:cry: :cry: :cry: :(Alıntı:
jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
İdeal insan arıyorsanız bir kaç tane tavsiye edebilirim ama ideal eş yada sevgili arıyorsanız telrar söylüyorum aramayın.Zamanınıza yazık.Atlayın motorunuza yol yapın gezin tozun seyyah olun.Daha zevkli daha anlamlı.:)
Tyler Durden der ki; "Bizler kadınlar tarafından yetiştirilmiş bir nesiliz. Aradığımız şeyin başka bir kadın olduğunu sanmıyorum"
Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
ölümlü dünya bu,sadece motora atlayıp gezmekle olmuyo.sevdiğinide arkaya atıp gezersen bi anlamı oluyor.
Egzoslar gidiyor ozamanda.Ömrüm egzos temizlemeklemi geçicek :)Alıntı:
...ve yine aynı Tyler Durden der ki; "Ancak sahip olduğun her şeyi kaybettiğinde tam anlamıyla özgür olabilirsin"Alıntı:
aşk olsun ya bizi egzoslarınızı kirleten birileri olarakmı görüyorsunuz.Alıntı:
verin bi kova su,çamaşırsuyuda olsun parlatalım biz egzosları :P :P
estafurullah ben kendimi olaya katıyorum sadece.Alıntı:
Ayrıca o oyle çamasır suyuyla temizlenmiyo parlatılmıo efenim. :)
Alıntı:
şaka yapmıştım zaten :(
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
yaw ozzy bak çok atıp tutuon yarın bigün evlenirsen sana topluca ccoookkk güleriz haberin olsun
fena olmaz aslında evlenmek.Şöyle 3 oda bi salon 140 m2 bi daire.Geniş balkonlu, şömineli mangallı.Hakikatten ben evleneyim en iyisi. :PAlıntı:
jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
yaw senin hayatın geyik be olm :P :PAlıntı:
Alıntı:
Ne o ozzzzzy yan çizdin hemen evlilik iyi valla benden sana tavsiye en kısa zamanda evlen.....
evli birisi olarak
bence başlık "ideal eş veya sevgili nasıl olunur" olmalı
bulmak diye bi şey yok çünkü
yo ben yan çizmedimde sanırım sen vermek istediğim mesajı anlıyamadın :)Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
evlenicem ama 3 oda 1 salon 150m2 kare bi ev bulursam evlenicem.
binlerce dansöz var
Yanlış anlama ozz şarkı
İdeal eşmi ?!"*+&%........... Eş olmaya uygun şartlara haiz bi insanı bulup kafanızdaki ideallere uygun hale getirebilirsiniz yada getiremezsiniz olay bundan ibarettir.Gerisi boş bence.Zaten yapabilmişseniz bitmiyor sırada ideal çocuklar yetiştime çabası başlar.Yapamamışsanız gereksiz bir yığın hatıra,üzüntü ve muz kabuğu birde....Sevgiler saygılar......