Neyyyy demek saygın var olmasa kavga edicen yani seni kavgacı seni :P :P :PAlıntı:
ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Neyyyy demek saygın var olmasa kavga edicen yani seni kavgacı seni :P :P :PAlıntı:
ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
sedam,chopelim öyle bakmaynan olmasss yazsana bişeyler... napan ne eden heber versene bize :)
dolma işi nooldu yavvv.. akşam oldu yine karnım acıktı..... :mrgreen: :mrgreen:
dolma samsundan buraya mı hadi kap gel çoluğu -cocuğu ,dolma köpeeen olsun :)
Hişşşşşşşt ortalığı karıştırmayın dolmalar haftaya yapılcak
ya arkadaşlar yine kaza olmuş dün akşam yağmur yüzünden size gazeteden aldığım yazıyı aktarıyorum....ALLAH rahmet etsin ,:(
KADIKÖY'DE MOTOSİKLET KAZASI: 2 ÖLÜ
Kadıköy'de meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti. Gece yağan yağmur sonrası kayganlaşan yolda bariyerlere çarpan motosiklette bulunan iki kişi yaşamını yitirdi.
İstanbul'da gece aniden bastıran yağmur beraberinde kazaları da getirdi. Kadıköy'de bir motosiklet kayarak bariyerlere çarptı. Meydana gelen kazada motosiklette bulunan iki kişi hayatını kaybetti. Motosikletin sürücüsü Gökhan Çiftçioğlu'nun uzun zamandandır yelken sporuyla uğraştığı ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nde dereceleri olduğu öğrenildi.
Kaza saat 02:00 sıralarında Boğaziçi Köprü yolu Fikirtepe mevkiinde meydana geldi. Gökhan Çiftçioğlu (29)'nun kullandığı ve arkada bir arkadaşının olduğu 34 VF 9026 plakalı motosiklet yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Bariyere vuran motosiklette bulunan Çiftçioğlu ve arkadaşı taklalar atarak yola düştü. Yoldan geçen vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde iki gencin hayatını kaybettiği öğrenildi.
Kazada can veren Çiftçioğlu ve arkadaşının cansız bedeni olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazada hayatını kaybeden diğer şahsın eşinin hamile olduğu ve tatil için Çiftçioğlu'nun yanına geldiği öğrenildi. 29 yaşındaki Gökhan Çiftçioğlu'nun İstanbul Teknik Üniversitesi'nden mezun olduğu ve Marmara Yelken Kulübü'nde spor yaptığı öğrenildi. Birçok başarısı bulunan Çiftçioğlu'nun 10 Eylül 2005'te düzenlenen II. Fenerbahçe Festival Yarışları, 23 Nisan 2006'da düzenlenen Ulusal Egemenlik Kupası gibi birçok yarışmada dereceleri olduğu belirtildi.
Başımız sagolsun. Mekanı cennet olsun. Allah ailesine sabır versin.
Uzun süre yağış olması ardından gelen yağmur daha tehlikeli. YOL toz v.s. ile birlikte tam anlamıyla sabun halini alıyor.
allah rahmet eylesin .. gencecik hayatlara yazık yaa.....allah ailesine ve sevenlerine sabır versin...
cok yazık allah rahmet eylesın boyle basarılı ulkemıze yaralı ınsanları kaybedınce ınsan daha bır uzuluyor allah aılesıne sabır versın:((((((((((((((((((((((((
Arkadaşlar sınav sonuçları açıklanmış bu dönem sınava giren arkadaşlar bi baksınlarda mutlu haberleri bi versinler bakalım
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
ben yazayım hemen .. nasıl oldu bilmiyorum ama 95 almışım:( sınava girmeden önce eski sınavlarda çıkan sorularla okadar dalga geçtimki .... 'böyle sorumu sorulur, komik oluyorlar bu sorularıda cevaplayamayan varsa motora binmesin zaten' diye sanırım ondan oldu.. 1 yanlışım çıkmış ve sonuç 95...
neyse artık ayın 21- veya 22 sinde direksiyon sınavı var .. pek bişey kalmadı bende yakında ehliyetli sürücü sınıfına gireceğim kısmetse...
yokmu başka sınava giren
ekimde daha yazılıya gircem ohooo ooAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ben de girmiştim kubilay ...ama bu dönemde değil ehuehueheueheueheue
http://img265.imageshack.us/img265/7518/100gi5.jpg
Alıntı:
gençer Nickli Üyeden Alıntı
ya yanlış soru saten sorulurken yanlış sorulmuştur her iki cevabıda yanlış gözüküyor boş ver takma kafanı bakma ya boşver
Eeeee örtmenler dururken öğrencilerin 100 alıcak hali yokya
İnci yine havasını atıyo, sadece sen almadın 100 puanı herhalde. Ama scooter ile de direksiyona girdiğimde ne bu ya şeytan arabası gibi, yazılıdan 100 çekersin direksiyonda da titrersin dedim kendi kendime, çünkü ilk defa scooter kullanmıştım.
Şu yaprak sarmayıda bu akşama yapsaydık ne güzel olurdu.... Dimi Hocam
hepimiz orucluyuz bole yaprak sarması falan karıştırmayalım :pls: :yesil:
İnci hocanın sesi çıkmıyor.Yoksa diyorum yaprak! Sarma! Dolma! Baklava! Yok be uyduruyorum bende işte :)
mehmet abi hava atmıyorum yaaa ....;) işte bir hatırlatayım dedim eheueheueheueheu
arkadaşlar bu gün ; bu hafta okullar açılıyo ya 2 haftadır okulda çok yoğıun seminer ve eğitim toplantıları yapıyorduk ,hiç vaktim olamadı dolma yapabilmek için, farkındaysanız siteye bile giremedim ,kubilay haber verdi okan"ın geleceğini sağolsun, özür dilerim... ama söz en kısa zamanda yapacağım....
Olduğu zaman hocam canın sağolsun.Biz dolmanın yenilebilirlik ihtimalini seviyoruz
Oy Oy Oyyyyyyy Kubi, Kirli gibi konuştun ha uydu bak. Kış geliyor artık kapalı mekan toplantıları başlar o zaman gelir dolmalar, kekler, pastalar, baklavalar.Alıntı:
sözüm söz yapıcam dolmayı ...hep yaparım zaten, müslüm baba ile mehmet abi iyi bilir
Hocam gaza geliyorsun bu kadar adama sarma dolma yapılmaz gitsin hepsi evlerinde yesin, yoksa sen bu pis motorcular için bir hafta sarma sarman gerek, baksana Aksunun ağzının suları akıyor inan Angaradan uçakla gelir.
Heheheeeeeee
Kesin gelirim, hanımla beraber. Tabii hafta sonu olursa fena olmaz, sabah ineriz akşam da döneriz.
Allahrazı olsun hocam sen bakma Müslüm babaya bize tadımlık olsa yeter biz yormayız seni öle askeri kazanla biir kazancık yapsan kafi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
dolmamııı... uçakmıııı.. bana uyar.... :mrgreen: :mrgreen:
Hocam biz en iyisi artçıları sana gönderelim hem yardım etsinler hem öğrensinler
Bak demedimmi millet vallaha Samsun Angara demez gelir. Şimdiden plan yapmaya başladılar baksana, oturun len oturduğunuz yerde.
Müslüm abi dolduruş değil ,kime yapılıp kime yapılmayacağımı geçen yıl çok iyi öğrendimm....ben yapacaksam emin ol ki yorulduğuma değecek ...ben sevgi ,saygı ,bağlılık ,değer görüyorum, karşılığında bir dolma yapmışım lafı bile olmaz ...Eskişehir"den,Ankara"dan ,Samsun"dan,Yalova"dan,Gebze"den,Mersin"den,Edirne "den gelsinler ,birlikte olalım ,paylaşalım ,dertleşelim de ,dolma bu DOST insanların köpeeeeee olsun.... 8)
anam hala dolma muhabbeti var ben dün yaptım sarma valla iftarda öle güzel oluyoki ...inci ablamın dolması gibi olmasada tabiii :cheesy: :cheesy:
o zaman arkadaşlar , bayan üyelerimiz arasında bir " Dolma Yapma Yarışması " düzenleyelim.
eee bende seve seve Juri üyesi olurum . ( juri üyelerine çift porsiyon verilsin :) :) )
YA HERKES NERDE ,HALA UYUYOMUSUNUZ ,YOKSA GEZİYOMUSUNUZ...
sitenin bekçisi bir benmiyim yaffffff:(
yettim örtmenim.. ama biras geç kalmışım galiba....bizim hatunu yarışlara götürdüydüm..analı oğullu gokartçı kesildiler başıma .. :mrgreen:Alıntı:
İnci bak 800. nci yazım sana kısmet oldu. Bir hafta sonu yani Cumartesi akşamı ayarlayın, şöyle geniş katılımlı olsun ki tüm arkadaşları da görelim. Diğer artçıları da örgütle yoksa yetmeyecek, hep boğazı büyük motorcular burda.Alıntı:
Valla çok iyi olur ramazandan sonra muhakkak yapalım sizleride görmüş oluruz bahaneyle
abi en geniş kapsam 300 kişi ile olur ama ben 300 kişiye dolmayı nasıl yaparım bilemem :cry:Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
İnci boşver 300 kişiyi
30 ile sevinir her kişi
Biliriz hiç birşey yıldırmaz seni
Dolma bahane bir arada olmak şahane
Gerisi hikaye, üç günlük dünyada
Samsun geliyo, Ankara geliyo,
Eskişehir, Mersin ve diğer iller bakıyo
Korkmayın gelin dolma hepimize yetiyo
yine parçalamışın lügattan ... helal olsun Aksu baba...Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı