yok abım bız borcumuzu bıtrırırsek bu hayatta mucadelemız zayıflar bosver borca devam tatlı yıyelım tatlı konusalım tatlıııı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
yok abım bız borcumuzu bıtrırırsek bu hayatta mucadelemız zayıflar bosver borca devam tatlı yıyelım tatlı konusalım tatlıııı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
doğru diyosun
evet borçlu olmayan bir ben varım geleceğe ait tek kuruş borcum yok olmaması içinde elimden geleni yapıyorum.
motosikletimi alırken bir arkadaşım vermişti bir kısmını... birgün yanımda sızlanınca... FENDER STRATOCASTER amerikan marka gitarımı ve alman hughes ketner marka gitar anfimi sattım yok pahasına ve 4 adet marshall marka pedalım da cabası bilenler bilir...
benım delıkanlı serıfım helal sana yaa ornek almaya calıscam senı su borclar bıtsın :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
şşşşşşşşş handooooooooooooooooo
peynir tatlısıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııı
lades aklımda dondurmadan muah olacak bu seferAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
valla aslan abıcım ben handomun mekanına gıttım bana koftemı yedırmedı meshur peynır tatlısımı yedırmedı hemde dondurmalı sımdı bu yazıyı okuyunca belkı yutkunacaksın ve bana fırca atcaksın ama abı ben anlatırken yutkunmaya basladım senı dusunemıyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
ben anlamam aslanım ben alacağımı bilirim durumlar ve zamanım müsait olduğunda gezmeye oralara gidecem ve alacağımı çatır çatır tahsil edecem hiç affetmem valla .. :cheesy: :x :P 8)
ıste fırsat bu fırsat yasar babam benıde gotur hanonun hesap kabarık dıycem ama cuma gunu gelıyor handom bence bız senınle baska bı yeremı gıtsek o gun ne dersın :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
yahu okan kim?
koçum hakkımız baki anasını satayım şimdi onlar misafir bu seferlik diyelim tanrı misafiri olarak hoş geldiniz deriz okanın tatlilarınıda yeriz eee artık getirirse ....
ok abım handomuzu hos tutalım gıdınce yuzumuz olsun gercı 5 posyon kofte 5 porsyon peynır tatlısı ohhh anca doyarız :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
getirir komutanım. getiremesede modorotor yardımlaşması diye bişey var. yardımcı olurlar heralde
yaşar baba needim yavv.. moderatör olunca ilk maaşını alan tatlı ısmarlarmışşş...bizde bu düzene uyduk... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
KATILIM LİSTESİ
1- aidikurt+firstlady
2- yenikoylu_ua+ Modlady
3- OKAN+Modlady
4- sancezz(+1)
5- BULL
6- speedygonzales
7- emrahküçükgirgin
8- ozz
9- ilkerkoparal
10-Hando
11-Gecee
12-iakyürek
13-Agresus
14-inci
15-
16-aslanburclu(+1)
17-motojunior+Halil Amca
18-Doğan
19-Polat(+1)
20-Gençer(+milyon)
21-
22-
23-
24-
ben.....Alıntı:
promote Nickli Üyeden Alıntı
abi ehliyetsiz trafiğe çıkmıyorum.. yani motorla gelemiycem ama az kaldı 22 sinde sınav var. ama sen plakamla ruhsatımı gelirken yanında getirirsen çok makbule geçecek...Alıntı:
Gel kardeşim gel neyle istersen onla gel ama kesin gel
Sayın yeniköylü modum! Affınıza sığınarak, size özelde bahsettiğim mazeretim nedeniyle bu haftaki buluşma listesinden de adımın silinmesini rica ediyorum. Bu son olacak inşallah! Kusura bakmayın! :(
Canın sağolsun arkadaşada selamlarımızı ilet
Aleyküm selam! Ayrılık uzun sürecek olduğundan böyle oldu... Dediğim gibi kusura bakmayın!Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Bize , 2 salto , 3 burgu 1 de parende borçlandın mooon kardeşim !Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Eyvallah Zipidim!! Borç yiğidin kamçısı, ben bir an evvel çalışmaya başlıyım! İlk buluşmada neler yapıcam size neler!!Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
bu kadarmı gelenler daha çok olmalıyız
Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Ah canıııım!! Mileydim ben eksilince sayı sana az geldi, yoksa 19 kişi valla çok iyi rakam! Başka gruplar diil 19, 9'u bulamıyo!!
Zaten bizimde diğerlerinden farkımız bu 20 bile az geliyo 18 20 lere çok alıştık insan daha fazlasını istiyo
Moderatör oldum tatminsiz oldum diyosun yani??? :D Öteki de zaten first lady! Admin'i hiç sorma, hayalet admin!! Adı var kendi yok :) Hepimiz doyumsuz yönetim kadrosu olduk diyosunuz yani?? O da güzel!! :DAlıntı:
benide yaz yeniköylüm özledim sizi..
yaz abım yaz koca yaz toplanamadık dogru durust kısın kımse gelmez dıyorduk sonbahar yapraklarıyla herkez dokulmeye basladı polo kardes gelırsen mutlu edersın bızı :D :D :D :DAlıntı:
polo Nickli Üyeden Alıntı
Yazdım abicim yokmu başka
KATILIM LİSTESİ
1- aidikurt+firstlady
2- yenikoylu_ua+ Modlady
3- OKAN+Modlady
4- sancezz(+1)
5- BULL
6- speedygonzales
7- emrahküçükgirgin
8- ozz
9- ilkerkoparal
10-Hando
11-Gecee
12-iakyürek
13-Agresus
14-inci
15-polo
16-aslanburclu(+1)
17-motojunior+Halil Amca
18-Doğan
19-Polat(+1)
20-Gençer(+milyon)
21-
22-
23-
24-
modetorum kubılay abım ozlenen dostlarda gelıyor bızım club halen 20 kısı yaa mıllet ellewrı gorelım dıyoz cepten cıkaran az ınsallah suprız yapıp sonradan artamıza katılımcı dostumuz cok olucak rone parkı ne zamandır sallamıyoruz bı ses verelım yesılkoy ınlesın vatan mıllet raptoru dınlesın haydeeeeeeeeeeeee :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
sancessssim pek bi gencim aynı derecede karizmatiğim; zamanlama ters... tam iftar saati... millet çoluğuyla, eşiyle dostuyla iftarda olcek falan...
abım ınan bana yesılkoyde bır dostum oturyor ona soyledım cuma gunu ıftara gelıcegımı oda cok sevındı sonra bırlıkte gelcez rone parka zaten mılletın gelmesı 9 bulur gelsınlerde 11 olsun bı gırgır yapalım acılalım :D :D :D :mrgreen:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
olm herkeslerin senin gibi arkadaşı yok ki yeşilköyde, gelsin de iftar yapsınlar... :cheesy:
ben iftarı yaptıktan hemen sonra yola çıkmayı planlıyorum. hem yollarda rahat olur kanımca :mrgreen:
İftarda hamburger gözleme tost yicez sessiz sakin gidicez gökgürlemesi gibi dönücez iftar saati kimseyi rahatsız etmek yok
hamburger, tost, gözleme... okanım için kuru ekmeğe bile razı gelirim...
+100000000000000000Alıntı:
Arkadaşlar, Bir konuya dikkat çekmek istiyorum,
Okan beyi ve Oya hanımı, yolcu etmeye giderken , lütfen yola çıkmadan , nasıl yol almamız gerektiği , öncünün geçilmeyeceği, yakın takip yapılmaması ve sert hareketlerden kaçımamız gerektiği konusuna hepimiz dikkat edelim.
Kaş yaparken göz çıkarmayalım !
( :( Uslandım diyorum inanmıyorsunuz ! :( )
İki motor önüme eskort olur diğerleri arkaya havaalanına Cumhurbaşkanı korteji gibi gireriz bizi ya tutuklarlar çetemisiniz lan siz diye ya alkışlarlar güzel gösteri diye
İki motorla bitse güzel olurda geride kalanların hali önemli.Malum aramızda 8 çizmeye gaz açıp herkesi geçmeye seven kişiler var.
Herkes düzgün gitmesini öğrenmeli.Gerekirse şerit kapatılır ama sürüş disiplininden uzaklaşılmaz.
(Ya bu sipidiye bi haller olmuş yalovada hayırdır.Düzeltmiş kendini :P )