1) Deniz Motör - Köyceğiz
2) Ender Yeşilaraz - Marmaris
3) Fatih Yiğitgülsün - Gökova Akyaka
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)Emre DİNÇ BİZ 10 NUMARA ADAMIZ KÖYCEĞİZDEN SELAMLAR..
Yazdırılabilir Görünüm
3) Fatih Yiğitgülsün - Gökova Akyaka
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)Emre DİNÇ BİZ 10 NUMARA ADAMIZ KÖYCEĞİZDEN SELAMLAR..
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
:cry: Fatih arkadaşımız İstanbul'a taşındığından dolayı aramızda olamayacak. :cry:
Fatih kardeşimize hayatında başarılar dilerim. Umarım İstanbul ekibinin içinde yerini alır.
SON DURUM
3) Emre Dinç - Köyceğiz
4)
5)
6)
7)
8 )
9)
10)
Buraya destek buraya destek...
Mehmet A.
Muğla dolaylarına özellikle Köyceğize tayin niyetim vardı. Ertelemek durumunda kaldım bir müddet. Bakarsınız en erken 2 sene sonrasına bi tayin ister oralara kapağı atarım. Nasip kısmet o zamana kadar Muğla teşkilatını kurarsınız inşallah [emoji16][emoji106][emoji2937][emoji2937]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selamlar Erkan.Köyceğiz'i biliyormusun,gittin mi bilemiyorum ? Ama sana kendi fikrimi belirtmek isterim.
Yoğun ve stresli şehir hayatından sıkılan insanlar bu hengame den kaçıp kurtuluşu sessiz,sakin ve huzurlu sahil kasabalarında almak istiyorlar.Lakin hesaba katılması gereken bazı konular göz ardı edilebiliyor maalesef.Köyceğiz çok güzel bir yer.Sessiz,sakin ama yazın sezon açıldığında da bir o kadar kalabalı ve canlıdır.Benim gitmekten çok keyif aldığım ve huzurlu bir haftasonu geçirdiğim yerdir.Lakin belirttiğim gibi haftasonu yeterli gelmekte.Çünkü bir çok imkandan mahrum olan küçücük bir yerleşim birimidir.Deniz için ya Köyceğiz gölünden tekneler ile yada 30-40 km araba ile gitmek gerek.İlk başlarda "Ne olacak arkadaş.O kadar mesafeden ne çıkar" deniyor.Ama insan oradaki yaşama ayak uydurdukça o mesafeler artık çok uzak,gitmesi ızdırap ve yük geliyor.Ben de ilk geldiğim zamanlar Manavgat ta her yere yürüyerek giderdim.Ankara da markete bile daha uzak mesafelerde gittiğimden dolayı Manavgat ın bir ucundan bir ucuna yürümesi bana ufacık bir gezinti gibi gelirdi.Ama insanoğlu olduğu ortama çabuk alışıyor belirttiğim gibi.Bir süre sonra o mesafeler bana sonsuz gelmeye başladı.İnan sana da aynısı olacaktır.Ayrıca yaşımız ne kadar istemesek de ilerliyor.Büyük bir Hastane nin yakınımızda olması,en ufak tetkik ve kontroller için 70-80 km. gitmesi yine bir süre sonra çok ciddi bir külfet oluyor.Devlet dairelerinin uzak olması yine aynı sıkıntıyı beraberinde getiriyor.Benim sana tavsiyem daha ziyade denizi yakın,sosyal ve devlet hizmetleri daha ulaşılabilir olan yerlere yönelmendir.En sevdiğim yer Kaş olmasına rağmen aynı sıkıntılar orada da mevcut.Bu yüzden tayin için başvurunu yapmadan önce bunları da mutlaka göz ardı etmemeni tavsiye ederim.Şaka değil ama Manavgat bu konuda on numara bir yerdir.Her tür imkan ayağının altında.Bir yanı deniz bir yanı yayla.Milyonlarca Turistin binlere Euro verip geldiği ve gözbebeği olan bir tatil cenneti.Sayamayacağım kadar güzellikleri,olanakları mevcut.Antalya ve Alanya nın ortasında yer alması konum olarak çok daha cazip hale getirmekte.Her yere ulaşması kolay olmakta.Açıkçası senin yerinde olsam Manavgat veya Marmaris gibi yerleri tercih ederdim.Marmaris yaşam olarak aşırı yüksek rakamları ile insanı zorlamakta.En içten şekilde sana Manavgat'ı tavsiye ederim.Elbette Köyceğiz seçeneğini belirlerken bazı şeyleri hesaplamış ve orayı mutlaka görmüşsündür.Ben sadece kendi bakış açımı anlatıp belki faydası olur diye yazdım.
Uyarıların için çok teşekkür ederim Eray daha uzun bir süre var özellikle büyük kızımın üniversite olayı belirleyici olacak zaten Ankara’da bir okul olursa anca emeklilikte gelebiliriz [emoji106][emoji2937]
Hayırlısı diyelim
Ali abi ben kızı kandırdım da hanımı kandıramıyorum şimdilik bakalım zaman neyi gösterecek [emoji2937][emoji2937][emoji2937]
Sevmiyorum Ankara’nın soğuk havasını sırf bu yüzden güneye kaçmak istiyorum hayırlısı bakalım.
Muğla’ya selam olsun [emoji16]
Erkan hocam benim bir akraba Erzurum'da görev yapıyordu. Soğuktan bıktım dedi tayin istedi Nazilli'ye çıktı tayini.
(- 45 C) soğuktan (+ 45C) sıcağa geçti. Şimdi evde çift klima ile yaşıyor.
Erzurum'da soğuktan dışarı çıkamıyorduk, şimdi sıcaktan çıkamıyoruz diyor :)
işte ortayı bulmak lazım Ömer hocam Muğla merkez daha mı iyi olur acaba seviyorum ben Muğla'yı sebepsiz bir şekilde bilemiyorum
ama tatillere gittiğimizde ben klimayı çok kullanmazdım sıcak seviyorum biraz :)
Muğla Antalya teşkilatı kurun artık... İşimiz gücümüz var plan yapacağız:) Sizi bekliyoruz.
bu arada koycegiz sakin şehir ünvanina sahip oldu. motosiklet yada araçla denizin yada golün kıyısından yada tekneyle denizden golden gitmek kadar renkli ve zevkli bir durum yok. acelemiz de yok maksat keyif almak. huzur bulmak. Sağlık açısından büyük hastaneler en fazla 60 km uzaklıkta. bir çok sanatçı buraya yerleşiyor. havaalani ayağının altında daha ne olsun. temiz hava stressiz bir ortam... seviyorum ben memleketimi...
Kuzu size feda olsun.Gelin yeter ki.Sizi kuzuya bular,etin gözüne gözüne vurdururum :cheesy:
Haklısın vallahi.Bir an evvel artık harekete geçmek lazım 8)
Deniz kafa bulandırma :cheesy: Erkan'ı kapmaya çalışıyorsun ama biz öyle kolay kolay kendisini size vermeyiz :) Şaka bir yana Köyceğiz gerçekten güzel bir yer.Ama insan belli bir yaşa geldikten sonra bir ayağı da Hastane de olunca o 60 km adama fena koyuyor.Ben Annem'i bir dönem 2 ay boyunca öyle mesafelere götürüp getirmek zorunda kaldım.Çektiğimiz sıkıntıyı,harcanan paraları yazıp anlatsam dudağın uçuklar.Ama onun haricinde benim gibi deniz aramayan,kırk yılda bir denize giren biri için Köyceğiz güzel bir alternatif olur.
ben Köyceğiz Devlet Hastanesinde çalışıyorum. bakarım ben size gelin. ayrıca koycegiz halkı hastalıktan olmuyor ki maşallah 90 yada 100 yaşına kadar yaşıyorlar. bende Köyceğiz li olarak 110 bekliyorum... diyeceğim okadar yaşlı kesim varken korkacak birşey yok.
Köyceğiz mi Manavgat mı bilemedim şimdi [emoji16]
Eklenti 2136Eklenti 2150Eklenti 2149Eklenti 2148Eklenti 2147Eklenti 2146Eklenti 2145Eklenti 2144Eklenti 2143Eklenti 2142Eklenti 2141Eklenti 2140Eklenti 2139Eklenti 2138Eklenti 2137Eklenti 2151
Merhaba dostlar.
Sizle sadece Köyceğiz'e ait bir kaç fotoğraf paylaşmak istedim. Daha neler neler var tahmin edemezsiniz....
Kısacası Köyceğiz gölü etrafından dolanarak denize çıkabiliyorsunuz. fotoğrafta gördüğünüz yeşillik ve deniz manzaralı yerlerden. Kaplıcalara girebiliyorsunuz. Yamyam gibi görünen çamur banyosu da sizi bekleyenlerden. Heyecan sevenlere rafting ve şelalede vadi yürüyüşüm ve tırmanışı. 4 derece suda alabalık keyfi ve kendine güvenen salıncakta sallanıp suya kendini bırakabilir. Karetta karettaların yumurta bıraktığı iztuzu plajına gerek motorlarla gerekse teknelerle gidilebilir. Yol üzerinde Kaonus Kral mezarları antik kenti ziyaret edilebilir.
Sanırım bu kadar tanıtımdan sonra Hazirandaki Köyceğiz Festivaline gelirsiniz :)
Deniz sabah sabah ayarlarımızı bozdun bu resimlerle, bak nüfus patlaması olur eşyasını kamyona yükleyen taşınır sonra boş alan kalmaz oralarda.
Ya acayip özendim şimdi..emekliliğede çok var. N'apsak ki. Ben bodrum tarafına yerleşeyim istiyorum kuru iklimden dolayı. Köyceğizde nem durumları nasıl Deniz ?
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deniz muhteşem resimler mutlaka oraya gelmek lazım cennet gibi yerler :) 8)
Sabredin.Akşam eve gelince size yeryüzü cennetinin resimlerini atacağım.Köyceğiz - Manavgat savaşı başlamıştır [emoji1]
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesinlikle muhteşem ve görülmeye değer....