sahanın ortasına bi kasa birayı koydum mu bak nası girip oynuyosun :P :mrgreen:Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
sahanın ortasına bi kasa birayı koydum mu bak nası girip oynuyosun :P :mrgreen:Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
kol iyileşene kadar alkol yok :)Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
alyuvarşarımı akyuvarlarımı ne ölduruomus ama sıpıdı o dedıgını yapa:)
Ben senden bahsetmemiştim ama neyse
abı senın bı uzerındekı mesaja bak isonunkı . davet oradaAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
alıntı yapmamısım :)
Tamam be ne barıyon yetimmiyim ben :cry:
sakat gördünüz motoru yok die ne dışlıonuz beni ayrımcı motorcular sizi :(
yine küstüm size :(
La sen ayrıl bu siteden , alkol yok , motor yok, kol kırık, kafa yerde ne bu be?
peki abi :(
yalnız unutme ben bi efsaneyim iki teker konusunda :)
beni asla unutamıycaksınız :P
Speedy şu beni unutmayın diye yazan kim tanıyomuyuz hatırlamıyorum
sayın mod. bakınız benimle çok uğraşıyosunuz ayboluo ama. hem kolsuz hem sakat hem motorsuz bırını bu kadar dışlamak.
kalbimi kıroonuz ama olmaaazkii.
solerım carlos abime sol ayagı ile havalandırır kalenizi görürsünüz :)
Sen de laf dinle !
"Yakın takip YAPMAYINNN ! " dedik o kadar...
Diyene bak.Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Artık yapmıyo Müslüm baba ben şahidim
yapmıo tabi akıllı adam beni,m halimden ders almasını bildi.
yoksa bilioz onunda vukuatlarını :)
Vallaha bilmiyorum Ergunu en son gördüğümde ön tekeri öndeki motorun üstündeydi, onun en uzak takibi böyle.
Ya şaka yapıyorum gibi geliyo size ama, Yalova'daki oluşumda ROAD CAPTAIN görevi verildi. Ve c.tesi buadaki arkadaşlara, daha önce size de gönderdiğim "seyir kuralları"'nı, çıktı yapıp dağıtıp, deneme sürüşleri yapacağız. Herkes yanındakinei, araçların tacizinin nasıl engellenebildiğini filan çalışcaz 14 motor.
Biz böle çalışalım , siz yok maç tı , fuar dı gezin !
Kolu bacağı eksik olan adamlar gelmesin maça arkadaşlar. Siteye de girmesin hatta... burası şefkat evi falan değil. Cık cık cık...
(:
Kaptan Körk, sürüş cumartesi değil mi yav???Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Maç cuma
eeee
+10000000000000000000000Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
:x :x :x
Selçuk kardeşim , elbette geliyom maça!
Ama bizim de artık şu eğitim olatına, kendi aramızda paylaşımlara başlamamız için dedim !
Eğitim şart :D :D :D
CAAAARRRTTT KABA KAAAATTTTT
:cheesy: 8) :P :x :mrgreen:
ben ayrı sürerim abi gelemem öyle kurala kaideye
DOSTLAR SIMDI CUMA GUNU MAC VAR DIMI SON LISTEYI CIKARALIM EKSIK ADAM YERINE GECEYI IKNA EDELIM GECESIZ OLMAZ HADII GECE NERDESIN AGA KELEBEKMI OLDUN SENDE :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:
Millet naaabeerrrr???
Tatile gittim herşey değişmiş, biri kaza yapar, birileri maç yapar, birileri şanzıman dağıtır...
Uzun lafın kısası yer varsa geliyorum. Yoksa gelmiiim :P
Beni de yazın +1....
Şimdi bu gece büyük maça son 24 saat kaldığı gece ....Takımlar açıklansın .....Kaçta orda olacağımız tekrarlansın ne getirilsin ne götürülsün sonra vay ben duymadım vay ben işitmedim olmasın....Saygılarrrr
EVET MILLET KADRO TAMAM BUNDAN SONRA KATILMAK ISTEYENLER YEDEGE ALIYORUZ :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cheesy: :cheesy:
1-Carvalho
2-Bull
3-Moonchild
4-Nihat
5- İakyürek
6-sanchezz
7- Murat
8- Mehmet(motojunior)
9-Burhan
10-Yenikoylu_ua
11-Aidikurt
12-cuneyt
EVET SAAT 20,45-22,00 ARASI MACIMIZ VAR VEZIRSPORDA AYNEN...
yasinde var olm
oy oy oyyy romiyo kardeşim demek gece gece antrenman yapıyosun maç için :x :P :P
bende :mrgreen: :mrgreen:
Nerde buluşuyoruz? Direk saha mı gideceğiz yoksa yine D.Bahçe önü yapacak mıyız?
Gerçi benim için farketmez de, sorayım dedim:P
biliyorsun sabaha kadar tırmalar seni romiyoo romiyooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
Maçtan sonra hep beraber kokoreççiye!!!!!!!
Şimdilik kadro:
1-Carvalho
2-Bull
3-Moonchild
4-Nihat
5- İakyürek
6- Yasinsubay
7- sanchezz
8- Murat
9- Mehmet(motojunior)
10-Burhan
11-Yenikoylu_ua
12-Aidikurt
13-Cüneyt
Gel kardeşim gel yokluktan adımızı yazdık yer bulunur buyur bu arada iftar saatine denk geliyo biraz oyüzden buluşma yok
Evet arkadaşlar akşam kadroyu eksiksiz olarak bekliyorusss. Gelmemek mazereti geçersizdir, duyrulur...
20,15 gibi sahada olmaya çalışalım ki sıkıntı olmasın.
Romiyoooo antrenmana devam kardeşim :P :P
hele bi gelmesinler :twisted:
Bir an nasıl olduysa maç 20.00'da diye kalmış aklımda. Sabahtan beri hesap yapıyorum kafamdan... 19.50 gibi yetişmenin yollarını arıyorum (: Allah'tan baktım tekrar buraya... oh be.Alıntı:
Bu arada liste 13 kişi olmuş ):
Hani 6'şalık olacaktı bu sefer?..
BEN DE GELİYOM YAW !
Ama oynamam ! Yani oynayamam , çok istiyosanız , menajerimle görüşün !
Altışarlık olacak zaten göbeklileri sokmıcam ben kapıda nöbet tutucam maç bitene kadarAlıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
Ya fazla adam göz çıkarmaz!!! 13 olalım 15 olalım farketmez! Orda denkleşiriz bi şekilde!
yaw su meydan mukarebesini yine göremiycem...çer çöp atamıycam rahatca sövemiycem..bağırıp çağıramıycam ..nedenmi o saatler ankara yolunda olucam...pt. dönüşşşş.
Yaw bu sefer seyirci yokmu maçı erkene aldık çıkışta tur var çay var kokoreç var
Raptorriderslar uyanın
listeye adımızı bile yazmamışsın ne diye gelelim ALLA ALLA
TEPKİ AAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Ne yani... sen gelmiyor musun hocam. Sil, sil, sil... beni de silin (:
TEPKİ B
Ne yani... motoruna kavuştun, bizi bıraktın hemen di mi? Kimbilir nereleri gezecen bu akşam (: