ya ne oluyor atışmalar falan yaa hayırdı ozanlığa başladınız yoksa
arada bir şeylerde dıngırtadında tam olsun kardeşleryaaaa :)
Yazdırılabilir Görünüm
ya ne oluyor atışmalar falan yaa hayırdı ozanlığa başladınız yoksa
arada bir şeylerde dıngırtadında tam olsun kardeşleryaaaa :)
akşam tıngırtatıcaz bişiler :P
Alıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
doğru sölüyo arkadaş :twisted: :mrgreen:
yaw kardeş listeye adımızı yazıyoruz. güncel listede adımız yok. sonra neden gelmiyolar diye bide fırça yiyoz haa :mrgreen:Alıntı:
doğan Nickli Üyeden Alıntı
katılım listesi
1-alper_tim
2-carvalho
3-yenikoylu_ua+modlady
4-motojunior+hazıranne
5-inci
6-devil&rose
7-cannibal
8-ilkerkoparal
9-sancez
10-bull
11-uğurcuk
12-cüneyt
13-aidikurt+firstlady
14-kaanka +1
15-gecee
16-iakyürek +1
17-gençer +1
18-speedygonzales +yağmur
19-Doğan
20-
21-
22-
23-
24-
25-
Kardeşim kusura bakma temize çekilirken bi hata olmuş akşam görüşmek üzere
Sağlık olsun abi. olur böyle şeyler. akşam görüşürüz.
Akşam baya kalabalık ve eylenceli olacak ....
hadi 20 düz yapalım yaw şunu ...
1-alper_tim
2-carvalho
3-yenikoylu_ua+modlady
4-motojunior+hazıranne
5-inci
6-devil&rose
7-cannibal
8-ilkerkoparal
9-sancez
10-bull
11-uğurcuk
12-cüneyt
13-aidikurt+firstlady
14-kaanka +1
15-gecee
16-iakyürek +1
17-gençer +1
19-Doğan
20- Kosa (kuzen)
21-
22-
23-
24-
25-
kekliği düz ovada avladı ...
hepsini dipfrize bağladı ...
Bundan kim ne cıkartır bilmem ....
off akşam olsun beaaa ....
Gelmeye çalışacağız.
Son saniyede başıma iş kakmazlarsa bende gelirim . hatta lap top getirip topluca izlemek isteyen olursa Çılgın Motorcular "wild Hogs" filminide getirebilirim. ( Bodrum cafeye telefon açtım. sadece disk getirsem , gerekli altyapı mevcut olduğundan olabiliyormuş. )
1-alper_tim
2-carvalho
3-yenikoylu_ua+modlady
4-motojunior+hazıranne
5-inci
6-devil&rose
7-cannibal
8-ilkerkoparal
9-sancez
10-bull
11-uğurcuk
12-cüneyt
13-aidikurt+firstlady
14-kaanka +1
15-gecee
16-iakyürek +1
17-gençer +1
19-Doğan
20- Kosa (kuzen)
21-HONEY
22-
23-
24-
25-
Vaybe aradan aksilik olupta gelemeyen olmazsa baya bi kalabalık olcaz
yaa üff hasta hasta getireceksiniz yani beni oraya neyse akabilinde bi kelle paça yaparız artık :P
kemiklere iyi geliomuş die duydum :)
Evet, 26 kişi... İyi katılım...
Havalar güzel gittiğinde (bugün gibi) Beylerbeyi öğretmenevini de ihmal etmeyelim derim.
Süper yerdi orası...
Sen yat evinde biz eğlenicez sen sıkıntıdan patlarken :twisted: :twisted: ama bi telefon açarız unutmayız :P :PAlıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
yuh artık ali sami :PAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
gelemem oraya ben :D
Hakitaen Ozzy . çok sıkıcı bir toplantı olacak gibi hatta toplu BIHHH'ta yapılırsa iyice çekilmez olur. en iyisimi sen dinlen :) :)
Amana ozzy geleyim felan deme , seni bir daha hastane odalarında göremeye hakikaten gönlüm razı olmaz.gruptan kimseninde razı olacağını zannetmiyorum.İlerde iyileştiğin vakit. motorda çıktığı vakit bol bol BIHHH yaparsın .
ozzı gelde bılardo oynayalım :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:
Arkadaşlar sanırım ben eski kafalıyım ki bu güzel havada kapalı mekan varken açık mekana gitmek istiyorum
rıza abi zaten bunlarda kapalı mekandan sıkılıp açık mekana gıttıler.
gide gide lunaparkta gidip balerine gondola bilumum tehlikeli şeye binmişler neyse sonrasını anlatmıom
ama feciii katılımlı süper eğlenceli oldu.
Yalnız tim .....'si mt yide cağırmıs ıkı grup dar geldi mekana sığamadık :)
sadece şunu söyleyeyim
efsane bir buluşma oldu
ben şahsen çok eğlendim, dii mi bull :)
parası neyse verelim, bi tur daha döndürün şunları, hehehe
bu ne dostluk...
bu ne sıcak karsılama...
aman nazar degmesın...
sıtedekı arkadaslarla ılk defa karsılasmama ramen sankı 40 ( kırk kere masallah) yıllık arkadasmısız gıbı sohbet ettık..
kendımı hıc dıslanmıs hıssetmedım...
yabancılık yasamadım...
aslında ılk dusuncem bır kosede pınekler ıkı cay ıcer ayrılırım sanıyordum...
ama sohbet harıka...ınsanlar harıka...kaynasma harıka...
umarım ehlıyet sıkıntımızı da cozup en kısa zamanda tekrar bır araya gelır yıne sohbet ederız...
bu tanısma toplatısında benıde bagrınıza bastıgınız ıcın hepınıze tesekkur ederım....
8)
Dostum hele bir ehliyetini al, toplu sürüşlere katıl, bizimle kamp yap asıl o zaman tadına doyamayacaksın bu büyülü ortamın...Alıntı:
foreman Nickli Üyeden Alıntı
Biz de seninle tanıştığımız için çok mutlu olduk Fatih kardeşim... Darısı devamına inş...
OLM SUS SUSSSAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
inci hoca duymasın
yoksa ikimizi pindirir o merete
zabaha kadar döndürtür durur
hoşaf oluruz walla...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Selçuk kardeşime kesinlikle katılıyorum.Alıntı:
foreman Nickli Üyeden Alıntı
sen ehliyeti kap gezilere katılmaya başla
o zaman göreceksin regal kardeşliğinin ne olduğunu
Sen gitmeseydin oraya kimsenin aklına gelmeyecekti hep senin yüzünden :P :P :PAlıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
yakında uzun eşşekte oynarsınız siz :P
abicim ben gittim gayet efendi bi şekilde çarpışan otolara pindim çarpıştım geldim.
motorcu adam tekerleksiz alete pinermi hiç
pinersede sonu böyle olur işte
neymiş o balerin gondol mondol
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif]
Ne gondolu ne balerini ne ettin yinee nereyi karıştırdın.:P.Bullum forvetim...
muratım alperim adminim fırst laydim motojuniurum unutulmaz bir akşamı kaçırdınız maalesef bu güne kadar en çok eğlendiğimiz en kalabalık haftalık buluşmaydı. muhabbet şahane eğlence mayaktı. hele bir lunapark maceramız oldu akıllara zarar. çocukluğuna doyamamış bir sürü koca insan gondola biner çığlık çığlığa, çarpışan arabalarda hırsla birbirinin üstüne sürenler, balerinde kusanlar manyak güzel bir geceydi. yeni katılan dostları bile kopardık valla incinin arkadaşı banu bidaha gelmez bence. benim dostlarımdan bora ve nişanlısıda koptu. Ozzy dayanamadı geldi ortama tat kattı. katılan herkeze organizasyonu yapan alpertime mekan sahibine gönülden teşekkürler. selçuğunda dediği gibi unutulmayacak efsane bir geceydi.....
le nereye gittiniz siz yavv.. ben karıştırdım şimdi... lunaparka mı gittiniz....eskiden röneparka gidiyodunuz... :mrgreen:
Zeytinburnu yönündeki ışıltıları görünce dayanamadınız, mekanı sattınız iki dakikada. Anlaşılan iyi eğlenmişiniz, maşallah nazar değmesin. Bu sayılmaz tekrar başlık açın Lunaparklı Cafe toplantısı diye bakın o zaman 50 kişiden aşağı olacakmısınız.
abi dün akşamki katılımda sadece 50 motor vardı zaten. mt gurubuda gelmişti kelle sayısını ben sayamadım. lunapark zaten mekanın karşı kaldırımındaydı eşyaları bırakıp gidip eylendik. adamlar kapatmışlardı sürü gibi insanı görünce yeniden açtılar parkı bu arada kubilay fena tırsık çıktı bilginize abimizin gözler gondalda hep kapalı eller demirle kenetlenmiş. ijlal çığlık çığlığa inci koptu zaten selçuk bir o kadar tırsık avzı çıktığı kadar durdurun diye bağırıyor ergün gondolda yattı uyuyor. ama enterasan olan şey kimse en son ne zaman çarpışan arabaya bindiğini hatırlamıyor. ama çoooooooook eğlendik çooooooook
tüm dostlarıma katılımlarından dolayı teşekkürler
dün akşam aranızdan erken ayrılmak zorunda kaldım malumunuz bir abimizin geçirdiği motosiklet kazası sonucu şişli etfal hastanesine kaldırılmıştı
beni ve hiç tanımadığınız necdet abimizi yalnız bırakmayan tüm regalci dostlarıma sonsuz teşekkürler
bu üzücü kaza olmasaydı daha da çok eğlenebilirdik çünkü gecenin finalinde çılgın motorcular filmini izlicektik hep beraber olmadı inş. başka buluşmada onuda yaparız hatta sadece sinema buluşması yaparız daha zevkli olur
bu arada necdet abimizin durumu hakkında biraz bilgi vereyim
kendisi kaza sonrası olay yerindekilerin ambulansa geç haber vermesi sonucu kaza yerinde yaklaşık 20 dakika yerde kalmış sora hastaneye getirilmiş ve hemen ameliyata alınmış beyin kanaması geçirmiş
ameliyat sonrası doktorun söylediği durumu ağır yoğun bakıma alıyoruz bundan sora bekleyeceğiz dedi ve dün geceden beri hala yoğun bakımda şu an başka bi değişiklik yok ilerleyen günlerde durumla ilgili bilgi veririm.
dün akşamki buluşmaya MT deki arkadaşlarımıda çağırdım çünkü hep beraber iki dost site kaynamış oluruz diye düşünmüştüm necdet abim benim toplantıma gelmek için yola çıktığında bu üzücü kaza meydana geldi duygularımı tarif edemiyorum nerden bilebilirdim ki böyle bi olay olacağını umarım allahım onu bize bağışlar dualarrımız necdet abimle
herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum
Necdetin kaza haberi beni inanın derinden sarstı sizler belki tanımazsınız ama Necdet gerçekten çok değerli bir arkadaşımızdı, durumu ciddiyetini korumaktadır, bugün saat 16 da hastanede olacağım inşallah iyi haber alırız,artık bu kayıpları daha fazla kaldıramayacağım.
necdet abinin sol tarafındaki felç açılmaya başlamış
ama hala durumu ağırmış
necdet abi savaşıyor kesinlikle ayağa kalkacak
EĞLENDİK DİMİ İLKERRRRRRRRRRRR SENİN İÇİN ÇOK İLGİNÇ, :x :x :x :x :twisted: :twisted: :twisted: HOŞUNA GİDECEK PLANLARIM OLUŞUYOR KAFAMDA ,HAZIRLA :twisted: :P :x KENDİNİ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ayrıca "ABİ FARKI NEYSE VERELİM BİR TUR DAHA DÖNDÜR ŞU ALETİ " DİYEN VE MUTLULUĞUMDA BÜYÜK PAYLARI OLAN ARKADAŞLARIMIN AKIİBETLERİNİ DÜŞÜNEMİYORUM....... :twisted: :twisted: :twisted: :x :x :x [smilie=redcolorz3_pdt_11.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_11.gif]
nooldu ya İnci örtmenim .. suikastemi kurban gittiniz... :mrgreen:
YA HİÇ SORMA OKAN ...hala boyuna çıkarıyorum...yok böyle bir suikast...ama dediğim gibi karşılığını çok PİSSSSSSSSS alacaklar :twisted: :x
du tahmin ediim .. dönemeçli bişilere bindiniz.. jetten bilem fızlı döndüler...ilker de verdi gazı daha çok döndürsünler diye....eyvah eyvaahhhh.. yandın olm sen ilker..... :mrgreen:
keşke yanmakla kalsa ,donucak,yanıcak,ters dönücek,elleriyle yürüyecek, artıkın dah neler olacağını şimdi söylemiiim de SÜRPRİZ olsun :twisted: :x
dedim ben ona gitme oraya olursun hasta değmez bu havada.
dinlemedi gitti.
geldiler dedim;
inci hocam nerdedir?
dediler dışarda kendine gelmyeye çalışıyor.
ıyı dedim 10 dk sonra çıktım bakım diye.
inci hocanın içinide dışınıda gördük tertemiz piripakmış :)
yolda 8 çiziyor herkes ardıdan geliyor.
modum kubim'de de var bişiler ama
hiç renk vermiyor :)