Nereden alacagız :roll:Alıntı:
ataermoto Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Nereden alacagız :roll:Alıntı:
ataermoto Nickli Üyeden Alıntı
Davetiyeleri alabileceğiniz Ataermotosikletin adresi:
sivritaş cad. kalyon apt. Mecidiyeköy Şişli
212 213 84 60
www.ataermoto.com
eyvallah ataermoto regal goremıyecektık diye üzülüyorduk bizde.
Arkadaşlar biletleri sıkıntı yapmanızı gerek yok MÜSLÜM BABA gene yaptı babalığını o gün fazladan 50 adet bilet getirecek yanında olmayanlar için Büyüksün Müslüm baba
:alkis: Büyüksün :alkis: :cheesy:
11 Mart Pazar günü buluşup hep beraber fuara gidiyoruz. Öncelikle yemek işini çözdükten sonra fuara girmekte fayda var -geçen yıllardan tecrübeyle sabittir -
Fuara gelirken yanınızda sırt çantası, disk kilidi, zincir Kilit getirmenizi tavsiye ederim ;
Fuar 12:00 / 20:00 saatleri arasında açık olacak.
demiş Earlyrider'ın admini serdar kardeş.. ben daha önceleri cuma ve cumartesi egittiydim bu fuara hep.. pazarlar müsait olamıyodum.. bilginize.. erken gitmek iidir ama Pazar erken kalkmak istemeyen arkadaşlar olablirr..
Davetiye işi tamamdır, bugün EMRELTD ye uğradım erdem bey bizim davetiyeleri verdi bana, şu an bende 100 Davetiye var, eğer yetmezse 50 daha verecek, ben gelirken getireceğim davetiyeleri, kimse telaş yapmasın.
:cheesy: :cheesy: helal olsun abı bende nasıl gıdıp alıcm dıye dusunuyodum cok SÜPER OLDU SÜPER.RR CIYIZ NEDE OLSA :evil:
yetmesse bende alabilirim
baba dediğin böyle olur işte :cheesy:
helal sana Müslüm Baba
eyvallah abi bi arada zıyaret amaclı emre ltd ve erdem beye tanısmaya gidelim baya ilgililer saolsunlar.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu arada son dakika haberi
EMRE LTD son dakikada bir değişiklikle MOTOSHOW 2007 gelecekler ve modellerini sergileyecekler.
EMRE LTD Erdem beyde sizlerle tanışmak istiyor, fakat şu ara çok yoğunlar son anda ilk fuara da katılma kararı aldılar 2 gün içinde hazırlanmaya çalışacaklar. İnşallah fuarda görüşüp tanışacaksınız.
Yaw arkadaşlar ben pazarı bekliyemiyeceğim, fuar açıldığı gün de gideceğim, sizin için ön çalışma yaparım, ayrıca pazar günü de hep beraber gideriz.
Müslüm Baba .. eğer bi sakıncası yoksa bende ilk gün gitmek isteyenlerdenim.. Pazar günü dostlarla tekrar gidilir.. ama cuma tek başıma ve ya abimle gelmek istemekteyim.. daha önce ve ya fuar günü buluşup senden davetiye temin edebilir miyim acaba?..
Nedemek kardeşime bak iş yerindeysen hem seni ziyaret edeyim hemde davetiyeni vereyim. Tamammı.
Buyur gel abim.. başım üstüne.. gelmeden bi 15 daka önce haber et yeni çay demletiim.. 0532 747 54 78
Geliyorum 11.30 da oradayım. işyerinin adı neydi.Tabela varmı.
Merhaba arkadaşlar :D
Diyorum ki, pazar günü 1 saat erken buluşsanız da hep birlikte kahvaltı etsek, sonra da fuara gitsek :cheesy:
ER'den -regalsever- -ama aslında intruderaşığı- aybiketa 8)
sevgi ve saygıyla selamlarım :cheesy:
Aybike, hoşgeldin...
Sen Regal alacaktın, earlyriders'taki yazışmalardan hatırlıyorum. Ne oldu???
Evet :D araştırıyorum hala
hatta şu anda güzel bir tane buldum sahibinden.coma ilan vermiş dün , hatta belki tanırsınız diye soracaktım ama nasıl olur bilemiyorum...
Konuyu dağıtmayayım da.. Az kaldı diyeyim :cheesy:
İstersen "regal raptor almak isteyenler" bölümüne topik de açabilirsin bu konuyla ilgili...
Sevindim sonuca yaklaşmana...
hoşgeldin aybiketa kardeşim pazar günü 10 bulusup fuardan önce sahilde falan bişeyler atıştırıcaz zaten fuar 12:00 baslıyor karnımızı doyurduktan sonrada fuara gidicez bilgine.
Hoşbulduk :D
Tamam işte hep beraber saat 10:00 sularında Kale Kafe'de kahvaltı edelim :cheesy:
Kale Kafe Rumeli Hisarına doğru giderken sahilde, manzarası da mekanın kendisi de pek güzeldir.
beyler cuma günü tayfası oluşuyor galiba bende ilk günü sakin sakin gezmek istiyorum şunun saatini belirleyelimmi
Aybiketacım hoş geldin... güsel bi fikir cafe işi.. hep cumartesi yapyodunuz gelemiyodum, sayenizde pazar pazar görcem o mekanıda..
İlkerciim yakın sayılırız biz.. hafta içibi gece buluşalım davetiyeni verim.. hatta bu gün 5.30 gibi küçükçekmecede bi işim var 6.30-7 gibi biter.. müsait olursan görüşelim..
Hoş geldin Aybikta...10 dan sonra olursa olur. ben gebzeden gelicem 10 kadar anca yetişirim..
Eğer pazar günü bir organizasyon yapılacaksa erken haber verin yoksa başka planlarım vardı.
Abi gözklen şudur ki: pazar 10 da toplanıp toplu halde EARLYridersla kahfaltıya gidiyos gibi.. malum fuar 12'de açılıyo.. ama olamaz.. bana uymaz diyosan ayrı.. sensiz regal toplanması olmaz olamaz... :mrgreen:
arkdslar sımdı kahvaltı olayı kesın mı
ona gore yemıyım bıseyler :mrgreen:
eyvallah kardes zaten pazar gunu 10:00 bulusunca atlarız motorlara hep birlikte kale cafeye kahvaltı etmeye gideriz.Super olur valla dimi millet?Alıntı:
aybiketa Nickli Üyeden Alıntı
olablir tabii ki... eğer bi aksilik çıkmazsa biz zati selçuknan karşıdan gelcez... di mi Selçuk..?
arkadaşlar siz dolmabahçeye geri döneceksiniz herhalde
sonuçta toplanma yeri olarak dolmabahçe seçilmişti ben pazar sabahı dolmabahçeye geleceğim kahvaltı mekanına gelemeyeceğim haberiniz olsun
Zaten buluşma yerinde bir değişiklik olmadı saat 10:00 dolmabahçe eğer almazlarsa beşiktaş stadının onu kardeşim.Alıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
Bizde geliyoruz.... :) Kahvaltı kesin dimi bişi yemeyeceğim ona göre ... Müslüm baba orada görüşürüz.
Kahvaltıyı bulusunca birlikte ederiz arkadaşlar aç gelin aç :)
Evet kardeşim ama iki somun iki cıvata lazım :)Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
du ben onnara da haber veriim de sabah sana gelsinler.. dimi_... inşallah bi işleri çıkmaz.. mazallah.. sona bantla falan uğraşırız ...olmass.. :mrgreen:
Tamam yav. Vakit bulup alamadık işte, ne kafa buluyon ki :PAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Cuma gunu alicam
ya istanbulun göbeğinde 2 dene vida bulup takamadınız . ne bulunmaz vidaymış ya
sizin yüzünüzden korku belasına valla motorumu satıcam ya şöyle bi vidası bulunmazsa başka bişey kaybolsa mazallah mahvolduk dimi canım kardeşlerim
bide hangi karşıdan gelecen her2 tarafta karşı ben anlmadım gitti yaw.
ya volkan kardeşim çanakkale işide güme gitti galiba baksana başlıklı forum bile kaybolmuş
Abi valla senden korkusuna sabahın 6'sında mesaj attı; geliyorum diye...Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi yine işitti(k) azarı, bu hafta sonu iş tamam inşallah :roll:
Çanakkale olayını ısıtalım hemen...
Ben diğer topike geçiyorum müsadenizle