http://www.regalraptor.net/forum/vie...?p=41094#41094
buyur abi bu konuda :D
Yazdırılabilir Görünüm
http://www.regalraptor.net/forum/vie...?p=41094#41094
buyur abi bu konuda :D
:cheesy: okan seni daha yakalayamayız allah hayırlı etsin
zafer yarın gel dükkandayım yavv. ...orda yakalarsın... :mrgreen:
way anasını makina züpperr
kardeşim hayırlı olsun
en yakın zamanda bodrum cafeye bekliyoruz
tur atma listesini açıyorum:
1-BULL
2-
3-
4-
kış geldi kışşş.. gaza getirmeyin kardeşim adamı....buralarda havalar soğudu iicene...tööbee.. bide liste yapiiler yavv...bi tur 5 lira kardeşim.. işinize gelirse... :evil:
teşekkür ederim first lady im.....admini kandır bi tane alın artık... bu regallerin ömrü dolmaya başladı...yakında herkes birbirine regal hediye etmeye başlııcak gibi.. 8)Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
sen gel buralara gel abicim buralarda havalar süperrAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
5 kaat çok regalci indirimi yokmu???
2,5 kaat veririm
pinme sırası:
1-BULL
2-
3-
okan abicim hayırlı olsun..keşke bu motor tanıdık birinden denk düşmeseydi de motorun hacmini büyütürken yasinsubay'ın motorundan edinseydin.. olsun böyle denk gelmiş arada bir değişiklik olur ama yine kürkçü dükkanına dönersin sen cruiser den vazgeçemessin demi.. .. tekrardan hayırlı olsun..
saol gençer....hayalim kawasaki VN1600....
tur atma listesini açıyorum:
1-BULL
2-ugurcuk
3-
4-
ben regalci indirimi + issiz indirimi istiom 1 lira veririm 2 tura :)
bende tek kol indirimi istiyorum malum 2 gidonla kullanamıycam %50 indirimde bana uygulansın litfeen.
abi hayırlı olsun süper makina allah kaza bela vermesin hayırlı sürüşler
Okan, pek güzelmiş adamım. Güle güle bin, Allah kaza bela vermesin. Buraya da bekleriz. Tatildeyim, anca gördüm forumu, kusura bakma..
okan kardeş Allah kaza bela vermesin gülegüle kullan hayırlı olsun
ozii.. olm sana beleş.....sen gazilik indirimine giriyon.... :mrgreen: :mrgreen:
polat kardeşim saolasın....
salih kardeşim.. allah hepimize nasip etsin .....
Emrah kumandanım.....çok teşekkür ederim.... tatilin iyi geçiyodur umarım...bu taraflarada uza yavv .....bi rakı balık yapardık baraj kenarında.... 8)
hayırlı olsun motorun Allah kaza bela vermesin
okan kardeşim hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin dikkatli kullan
hayırlı uğurlu olsun okancım.
yalnız eskiye oranla lütfen daha fazla dikkat etmelisin...
iyi günlerde kullanman ümidiyle..
teşekkürler gül...
teşekkürler adminim ....
teşekkürler uğur abi.....dikkat herzaman benimle zaten abiciim.. çok uzun km ler tecrübelerim var büyük makineyle...yinede düşüncelerin için teşekkürler abiciim...eksik olma...
Sıkı dur samsun geliyoruz Okan sakın kaçma.
valla de...ne zaman geliiniz MÜSLÜM DEDE......haber verinde evde olalım yavv.. soora biz geldik siz kaçmışınız diye resil etme beni raptor alemine.. :mrgreen:Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı