Aboowwwww kız seda nerelerdesin sen yaw, unuttuk seni falla :P şaka şaka, denizi geçmek zormu geliyo bakim he ?
Yazdırılabilir Görünüm
Aboowwwww kız seda nerelerdesin sen yaw, unuttuk seni falla :P şaka şaka, denizi geçmek zormu geliyo bakim he ?
Arkadaşlar bugünkü buluşma için herkese teşekkür ederim. Güzelim pazar gününüzü tam ortasından tırpanladık, kusura bakmayın. Uzun uzun sohbet etme fırsatı bulamadığım tüm arkadaşlardan da ayrıca özür dilerim. Dizi dizi inciyiz güzellikte birinciyiz oturma planında bu durum hep oluyor. Şu saat oldu hala açıklanan bişey yok, hack edicem sitelerini valla :)
Kino baba, cezeryeler için çok teşekkürler! Acyip güzellerdi. Ben daha önce böle pestil gibi katman katman olanlardan yemiştim de bu bombaları bilmiyodum! Tekrar tekrar teşekkürler, hem iyi dileklerin hem de cezeryeler için.
Kısmetse yarın siteye girenler nereye ve ne statüde gittiğimi öğrenir diye tahmin ediyorum. Bu gece ilk nöbetimi tutacağım heralde, bilgisayar başında :))))
Herkese iyi dilekleri için tekrar teşekkürler! Dönüşte gönlümüzce gaz açacağız, sohbetin muhabbetin dibine yeniden vuracağız inşallah! O güne kadar herkes kendine ve demir atlarına iyi baksın.
moonchildim kusura bakma gelemedim seni görmeye ama bu aralar çok saçma durumdayım . sana hayırlı teskereler yerin belli olsun sana bide asker konvoyu yaparız :D ona kesin gelirim. zaten cezeryede yiyemedim :D (kino baba duy sesimi) hayırlı teskereler 319.dönem :D
:oops: :oops: :oops: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :shock: :shock: :shock:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
SERHATIM MOONÇILTIM..
inşallah güzel biyere düşer askerliğin.. bi de bakmışın samsundasın... :D
İNCİ ÖRTMENİM... geçmiş olsun sizede .. yumuşak bi düşüş yapmışsınız...
ALLAH BETERİNDEN KORUSUN....
Evet, Samsun sahra sıhhiye. Bizim evin üstü. Pazar sabahları bize pide yemeye gelirsin moon'um...
Bak ahdımız var Samsun-Mersin hattının batısında bir yerlere düşersen yanına gelicez mutlaka, doğusu olursa motorla biraz zor...
Ya sizin varlığınız yeter be Selçuğum!! Yalnız Samsun olursa kral askerlik olur hem Okan baba hem de pide!! Abooo şişmana böle şey sölenir mi yahu?? :)
sen samsun duasına başla serhatım..
okul komtanı albay kanka...
YAŞAR DEDE nin arkadaşı Rahmi yarbay kral adam..
hee bide Ali yarbay var 600 f ci....
la sana karada ölüm yok burda...
sen başla duaya hadi .... :mrgreen:
abi bilgisayarı okuyup üflemekten nefes kalmadı zaten!! hadi koçum diyip diyip F5'e basıyoruz ama hala tık yok sitede :) neyse artık yarın saba kaldı heralde.. gece 12 falan diye ümit etmiştim ama o da fos çıktı... neyse 1 gece daha samsun duasına fırsat kaldı :)
monchildim serhatım gelemedik kusurumuza bakma
inş. iyi bi yere düşersin komutanların iyi olur
hayırlı teskereler diliyorum
inci ablam geçmiş olsun dikkat et kendine yaw atlama öle motorla her yere :)
Evet toplandık hoşda bi sohbet oldu gerçi Bull ağzı devamlı dolu olduğu için pek konuşmadı ama olsun :P :P
Kino baba cezeryeler için teşekkürler zahmet ediyosun emeğine sağlık kesene bereket
Serhat kardeşim tekrardan hayırlı tezkereler bence sen bi motor mesafesine gitte bizede bahane olsun
Sizin dualar tersten tutuyo arkadaşlar şimdi konuştum Serhat kardeşimle MALATYA ya düşmüş havacı olcak kısa dönem
HAYIRLI TEZKERELER kardeşim biran evvel git gel
Vay, havacı olacak ha kardeşim 8) 8) 8)
Yakışır kardeşime.
Samsun pidesi yiyemeyecek gerçi ama :mrgreen:
Kimse niye resimleri koymayi ya?
Haryırlı teskereler olsun kazasız belsız kardeşim şafak sayma tavsiyem :)
bu kış görebileceğimiz en güzel havaydı sanırım. gerçi dönüş yolunda ıslanan arkadaşlar olmuş olabilir ama!!! kino baba çok sevaba giriyorsun babacım.kesene bereket. kısmetse senin cezeryeler çok işe yarayacak.admin öyle diyor. güzel bi toplantı oldu, açık havada toplanmayı özlemişiz yahu...
hep cezerye gelecek değil ya, şimdi KAYISI ürünleri sırası Serha'ta. :P :P ..Acemilik bitene kadar kayısı ürünleri yiyeceğiz demek ki.... :mrgreen: :P
hayırlı tezkereler inşallah .... 8)
kino babam cezeryeler için teşekkürler yollayanada , getirenede :) afiyetle yedik sağolun :)
heeee yedik walllaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
serhat kardeşim sana hayırlı teskereler,zaten mayısa ne kaldı şurda.bu arada kino baba kesene bereket
kino baba gene geregini yapmış katılamadım ama okuyunca canım çekti iki hafta önce istinye park a gittim orada cezeryenin çeşitleri vardı şamfıstıklısı fındıklısı bir paket aldım afiyetle yedim ama inanıyorumki kino babanın atom cezeryeleri daha lezzetlidir başka bir gün bizde tadarız havacı kardeşime iyi yolculuk kıdem artı tezkere dilerim 8)
eee resimler nerde yaaw???
gerçekten yaa. boşunamı okadar poz verdik elimizde cezeryelerle. yeniköylü'nün makinadaydı....Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
resimlerimizi isteriz.
Kimde makine vardı o gün bulalım olayın faillerini ?
resimler hakkımız söke söke isteriz :mrgreen:
Ulen bülent yoksa makineleridemi yedin naaptın sen ya :D
gruuuurrgghhh!!!
gaaaaarrrgggghhh!!!
blup!!!
şlak!!! şlak!!!
:P :P :P
Ben anladıydım zaten, seni ultra sona sokmak lazım şimdi, resimleri ancak öle görürüz :P