Asaletimiz yeter bizim ya, herşey 10 numaraydı ama tek eksiğimiz vardı oda yelek ve armalarımız :( sadece 3 yelek vardı onlarda yetti bize isim için...
Yazdırılabilir Görünüm
Asaletimiz yeter bizim ya, herşey 10 numaraydı ama tek eksiğimiz vardı oda yelek ve armalarımız :( sadece 3 yelek vardı onlarda yetti bize isim için...
:) :) o da olur elbet.. ama o kırıkları yemeye siz gelirsiniz artık.. yakındır, yol çeker sizi.. :) çeksin de.. tabi bu tarafa.. :)8)
Duydum ula, senin bu 25likler pek hayra alamet değil kanka bence, dur bakalım altından ne çıkacak bunun bursa gezisinde :p
walla bi bilsen sen de yimek istersin deli zabit.. :)
ama tabi bull dan sana fırsat kalırsa.. :)
Valla ne yaparsan ortağım, yok öyle 3 kuruşa 5 köfte :p
arkadaşlar pazar günkü dev RR buluşmasında olan herkese çok teşekkür ederim sayenizde unutulmaz bir gün geçirdim bu gibi etkinliklerimizin artarak devam etmesi bizim RR ailesi olarak dahada kaynaşmamızı sağlıyacağına eminim,aranızda olmaktan yani 1 RAPTOR RİDERS olmaktan çok büyük gurur duyuyorum hepinize teşekkürler.Fuarın en görkemli girişini yaptığımız aşikar oradaki herkese RAPTOR RİDERS'in kim olduğunu gösterdik :)
Pazar günü çok üzülerek katılamadım... Namınız daha o gece geldi kulağıma... çok mutlu oldum... Regalcilere herkes imrenmeye başladı... Böyle devam...