abi ben motoru yıkatıyom yağmur yağıyo
yıkatmıyom yağmıyo bu seferde milletin dilinden kurtulamıyoz
nassı olacak bu iş annamadım
yağmur yağarsa ben gelmem abi :x:x:x
Yazdırılabilir Görünüm
abi ben motoru yıkatıyom yağmur yağıyo
yıkatmıyom yağmıyo bu seferde milletin dilinden kurtulamıyoz
nassı olacak bu iş annamadım
yağmur yağarsa ben gelmem abi :x:x:x
Nası bi cinssin sen yaw bülo, boğa kelebeği seni :p
arkadaslar bu agac dıkmeye aracı ıle gıdecek olan varmı?
bazı planlarım var.aracı ıle gıdecek olan arkadasa benım paşa'yı yuklemeyı dusunuyorum...
onunda bı dıkılı agacı olsun...
ama arac yoksa bu ıs yaş...
ne yağmuru yauw ağzınızdan yel alsın .. yok öyle bişey pazar günü yurt genelinde yağmur YOK..meteoroloji öyle diyor.. parçalı bulutlu.. yağmıycak..tabii çarşambadan nekadar belli olur bilmem ama günler yaklaşınca yanılma payı azalır cuma-cumartesi son kontrolleri yaparız.. şimdiden yağmur lafı etmeyin ben çok heveslendim..
Pazar sabahı 9:30'da Sütlüce'de (Miniaturk yanı) şirketlerarası futbol ligi maçımız var. İlk maç, Ricardo Carvalho olarak takımımın liberosu ve kaptanı olarak takımımın başında sahaya çıkıcam. Geçen sene çeyrek finalde son dakika golüyle bizi eleyen DHL'e sahayı dar edicez !!!
Konuyla alakaya gelince, ağaç dikimi öncesi Avcılar'a Polat kardeşimin açılıına Sütlüce'den direkt gideceğim ben; ya da konuşuruz, saatler uyarsa yolda biryerlerde karşılaşırız.
arkadaşlar hava sıcaklığı hafta sonu baya yüksek olucakmış.
sanırım süper bir gün geçiricez...:cheesy::cheesy::cheesy:
ben maalesef gelemiyorum ama sizlerle tanışmak için 11 de Dolmabahçeye gelmeye çalışacağım.
ahanda bilgihan satış yaptı cok ayıp :x
istersen kısa bir özet geçeyim yoğunluğumla ilgili..
İthalat yapan şirkette 8:30 -6 C.tesi 1 e kadar
dershanede ders salı -pşb hariç hafta içi 7:15-9:30 h.conu 6:30-9:30(tpl 5 gün)
salı perş. özel ders 7:30-8:30
c.tesi saat 2-3 arası özel ders
şimdi yeni bir öğrenci başlayacak sabah 7-8:30 :(
bu kadar parayı ne yapacaksın diyeceksiniz....250 lik RR alacağım :)
baba valla ne dıyeyım allah kolaylık versın bu yogunlukta ne zaman gezmek ıcın zaman bulucan
Sağol adminim.
özel dersler devamlı olmuyor..en fazla 3-4 ay da bırakıyorlar..
hazır bulmuşken devam ediyorum...Dershane de haziran sonu biter..
sonra gezmeler başlar :) keşke ağaç dikmeye gelebilseydim :(
olsun abi canını sıkma biz senin yerinede bir ağaç dikeriz olur biter...:D
1167 inceleme,101 konuya katılım,20 kişiyi geçmez ağaç diken.
sanırım biz RR aillesinin doğa sevgisinin yansıması bu :(
Pazar günü şile ye gezi yapsaydık zaten bu sayıya yakın bir sayı yakalardık.Demekki doğa yı bu kadar sevebilmişiz :(
ya bir hafta ertelesenizde bizde fidan dikmeye polatla gelsek :(
HEYY... NERDE VE NE ZAMAN DİKECEZ BU FİDANLLARI:?:
az kaldı gardaşlar, haydin gari yokmu gelen daha, len para vermeyeceksiniz 2 kazma vurup kürek atmak mı zor geliyo nedir bu duyarsızlığının anlamadım gitti, yağmurdan mı korkuyorsunuz, soruyorum o zaman, NEDEN MOTORCUSUNUZ ???????????
HAAAAA şimdi aklıma gelen bi habere göre:
Bu ağaç dikme topikleri ilk fırlamaya başladığı zamanlarda Rıza kardeşimizden bi vaad olmuştu.
"Ağaç dikmeye gelenlere sucuk partisi benden" diye...
bırak şimdi 1167 inceleyenide, sen bu konuya bi açıklık getir RIZA kardeşim...
:x:x:x:x:x
Haydi O Zaman Sucuk Yemeye :)
gönlüm sizinle.. aklım zaten orda.. :)
benim için de bi fidan dikilirse rr ailesi içerisinde, ne mutlu bana.. :)
gönlüm sizinle.. aklım zaten orda.. :)
benim için de bi fidan dikilirse rr ailesi içerisinde, ne mutlu bana.. :)
Arkadaşlar mıgroslarda satılan hazır mangallar var 4.5 ytl...Hazır sucuk demişken cok pratık ve kolay olur...ben gelirken b ir tane hazır mangal getiriyorum...:lol:yoruma acık kişi sayımıza göre temin edebiliriz...SUCUK YİYECEK Ler eklensin eklensin:?
1-Alex + 1
arkadaşlar eşimle sizin aranızda ilk seyahatimiz olacaktı biliyorsunuz .. ama eşim geçen hafta ameliyat oldu ve biraz sorun yaşıyoruz.. çok istememize rağmen sağlık olunca elimiz kolumuz bağlandı ..çok ama çok üzülerek yarın fidan dikmeye biz gelemiyoruz.. bu seferlik bizi mazur görün... hepinize hayırlı yolculuklar...
Yada aracınız varsa aracınızla gelin...
arkadaşlar işlerin yogunlugu nedeniyle bu gün full çalışmaktayım inşallah bugün işlerimi bitirmiş olup agaç dikme olayında aranızda olabilirim. bu arada güncel listeyi oluştururken eklerseniz sevinirim
13.Nisan.2008 PAZAR Günü
Saat 11:00 Dolmabahçe Önünde buluşucaz.Ordan yolumuzun üstünde polat kardeşimize yeni bir motosiklet mağazası açıyor ona hayırlı olsuna uğrayıp ordan direkt ağaç dikmeye gidicez. (adminden alıntı)
1-RızaHoşgör+2
2. Carvalho
3- crazyhorse
4-Gençer
5-Aidikurt
6-Bull
7-Yeniköylü_UA
8-müslüm baba
9- Kaanka +eşi
10- tatar
11- doğan
12-ÇelebiMurat
13-infinitedreams (+1)
14-tayfun
15-alex
16-kıvılcım
17-motorcu mesai arkadaşım (mümin)
18-İsmail bey
İsmail bey eski patronum olup, fidanlık sahibidir.aynı zamanda motorcu.BMW R1200 gs kullanıyor.böyle bir etkinlikte bulunduğumuza çok sevindi. hem fidancı hem motorcu olunca etkinliğimize katılmak, bizlerle tanışmak istedi. memnuniyet duyacağımızı söyledim.ailesiyle gelirse arabasıyla yalnız gelirse motoruyla geleceğini söyledi. daha yakın olduğu için direkt terkosta katılacak. sizlerle tanıştığında diğer gezilerimizede katılmak isteyeceğinden eminim.raptor riders ailesine yarın bir kişi daha eklenecek diye düşünüyorum..
gitarist murat .. kardeş geçmiş olsun ama üzülecek bir durum yok tanışmak için çok fırsatımız çok gezilerimiz olacak şu anda mühim olan eşinizin bir an önce iyileşmesi.. tekrardan geçmiş olsun.
Sadece 18 kişimiyiz Yasin subay agresus volkan abi uğurcuk nerdesiniz ses geliyormu????
1-RızaHoşgör+5
2. Carvalho
3- crazyhorse
4-Gençer
5-Aidikurt
6-Bull
7-Yeniköylü_UA
8-müslüm baba
9- Kaanka +eşi
10- tatar
11- doğan
12-ÇelebiMurat
13-infinitedreams (+1)
14-tayfun
15-alex
16-kıvılcım
17-motorcu mesai arkadaşım (mümin)
18-İsmail bey
gitarist Murat geçmiş olsun :(.
Öküz kardeşim.Ben 5 kangal sucuk getiriyorum.Ama biz zaten 6 kişiyiz.Burdan sana ne kalır bilmem :)
Sineksavar kardeşim.kasım ayında ortaya attıgın konunun buralara kadar taşınıp bizleri dikili bir agaca sahip edeceğin için teşekkürler.
Gencer kardeşim.ugraşların için teşekkürler.
gelecek kardeşlerim şimdiden ayağınıza saglık.teşekkürler
gelemeyen kardeşlerim.en azından bu konuya olumsuz tepkiler koymadınız için sizede teşekkürler.
modlarım adminim.bu sitede emeğiniz yadsınamaz.sizin vesilenizle bu insanlar bir araya toplanıyor.ve ağaç dikecek.teşekkürler
arkadaşlar yol krokisi nasıl olacak toplam kaç km yapıcaz
valla gelmeyi çok istiyorum onun için bu saatte çalışıyorum dua edinde biterebiliyim
Evet güzel bir gün daha bitti.Çok yorulduk ama değdi.Önce Polat kardeşin açılışına katıldık sonra fidanlarımızı diktik ve enson Bullun en sevdiği şeyi yani yemek yedik ve dağıldık.Birdahaki organizasyonda buluşmak dileğiyle
eminim güzel bi gün geçirmişsinizdir ama resim yokmu.resimkeri paylaşırsanız çok güzel olur kanımca
harika bir gündü. polatın açılışına gittik, ağaç diktik, yemek yedik ve yaklaşık 200 km yol yaptık. Gelemeyen arkadaşlar harika bir gezi kaçırdı. ne diyelim bidahaki sefere daha kalabalık oluruz inşallah.
dağıldık ama o nasıl dağılma öyle :p çil yavrusu gibi :mrgreen:
yaw o kadar farklı yol vardı da gelirken neden görmedik???
ama kılavuzu karga pardon!!! admin olmayan arkadaşları kutluyorum
ne kadar şanslı olduğunuzu bilemezsiniz arkadaşlar :x
arkadaş o kadar kötü yollara soktuki bizi yediğim içtiğim herşey boşa gitti :(
yolda sarsıntıdan döküldü gitti hepiciğiiii
eve gelir gelmez kaybettiğim enerjiyi telafi etsin diye hemen kocca bir bardak ballı-muzlu süt hazırladım şimdi onu indiriyom mideye :mrgreen:
gün yorucu ve zorlu oldu ama olsun, balıkla salata iyiydi genede... :p:p:p
veee bunuda ben diktiiimmm BULL HATIRA ORMANI...
http://img360.imageshack.us/img360/7605/dsc01611io0.jpg
Evet güzel birgündü....yol yaptııkkkkk........:cheesy:ağaç - doga sever arkadaşlara tesekkurler...Rıza abinin sucukları saolsun hehe...:x