adminime bak nasıl çalışıyo vallla süpersin alper ellerine sağlık bunca adamla tek tek uğraşıyon
Yazdırılabilir Görünüm
adminime bak nasıl çalışıyo vallla süpersin alper ellerine sağlık bunca adamla tek tek uğraşıyon
Dostum teşekkür ederim bu gün anca girdim bu saatte.Yollamışsın şifreyi ellerine sağlık.Walla hasta oldum ağız burun birbirine girdi sizede bulaştırmiim herkese iyi geceler :cry:
Gönderdim admin baba..
tippi adlı aramıza yeni bir DD100 sahibi bir bayan daha katılmıştır.Bilginize.Hayırlı olsun .Alıntı:
tippi Nickli Üyeden Alıntı
(inci öğretmene arkadaş çıktı :) )
attım mail'ı, kabul ediliriz inşallah :D
Gönderdim.:)
Umarım benide kabul edersiniz bende gönderdim.İyi çalışmalar dilerim..
Yalova dan Speedy Umarım ulaşmıştır...
Speedygonzales
OnurBerberoglu
iakyurek
3 regalci dostumuz daha telefonla aranıp üyelikleri tamamlanmıştır.Hayırlı olsun
evet işlemlerin tamamlandı özeline şifreyi attımAlıntı:
tippi Nickli Üyeden Alıntı
KIZILELMA
TuoBerg
adlı regalci dostlarımızda telefonla aranıp üyelik işlemleri tamamlanmıştır.Bilginize.
bende regal yok benim motosiklet farkli uye olmamda sakinca olurmu bunu ogrenmek isterim
regalraptor alıcam dersen ilerde okeyAlıntı:
DELI KURT Nickli Üyeden Alıntı
saka dostum motosiklet ve regal tutukunu olan herkes katılabilir.
Tayfun adlı regalci dostumuzda fanclub bilgilerini yollayarak katılımıştır.Bilginize
Bende gönderdim arkadaşım görüşmek üzere
Adminim saygılar telefonda görüştüğümüzde bir mesajdan bahsetmiştin şifre için geziler filan unutuldu galiba
baba yogunluktan unutmusum yoluyorum özelinden sifreni sayfayada ekliyorum hemenAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
yenikoylu_ua
dostumuzda telefonla aranıp kaydı tamamlanmıştır.
Aramıza hoşgeldin dostum.
DELI KURT
telefonla aranıp kaydı yapılmıştır.
Bilginize.
promote
telfonla aranıp aranıp fanclub kaydı tamamlanmıştır.
Bilginize.
aidikurt bende katılmak isterim ama zaman sızlık beni felç ediyor
alper gönderdim bende . eklersen sevinirim. biraz geç oldu ama olsun :)
ne funclub u ya biz üyeyiz ya başka bir yer mi var yoksa ya anlamadı ben kovboy ya
Bende gönderdim.. hadi hayılısı
kardeşim sen ilk sayfaya gir ilk mesajı oku orda ayrıntılı yazıyor zatenAlıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
baba valla doğru diyon bak hemen arıyorum ahaaa aradım bile
RızaHoşgör adlı üyemizinde kaydı tamamlanmıştır.
doğan kardeşimizinde kaydı yapılmıştır.
Bilginize.
Formu gönderdim.
Selamlar.
ben de gonderdim...
Bende gönderdim.
Bacanak fan club üyeliği için gerekli listeyi doldurup gönderdim. Güzel bir hafta sonu geçirdik, diğerlerine kısmet diyelim.... :cheesy:
alperim fanclup üyeligi için özelime form gönderirmisin ben buldum yazdım gönderemedim. :?
Adminlerin Admini Alper Adminim, ben yolladim buraya da yazdim emme ve lakin sen aramadin beni, icime kurt dustu ben arayacagidim seni ama o zaman kabul olmaz diyerekten sen ararsin deyi bekledim, ha bir de su Kayit Formu hikayesi icin senle bir diyaloga girelim nedir ne yapabilim senin icin isteklerin nedir ihtiyaclarin nedir bi belirleyelim ben hemen akabinde formu yapar siteye koyariz, saygilar sunuyorum
ya arkadaşlar
neden fan klube üye olmuyorsunuz yemeyiz sizleri
haydin arkadaşlar fan klube kampanyasını destekliyelim
429 üyemiz var 205 i aktif ancak fan klubte sadece 47 üye varrrr
Bende yazdım Aidikurt'a gönderdim ama listede ismim yok.Hani dostlar?Beni beğenmiyorsunuz(:
DONDES
dostumuzda telefonla aranıp fanclub kaydı tamamlanmıştır.
Bilginize.
ALPER İM BENDE YAZMIŞTIM AMA... BECEREMEMİŞTE OLABİLİRİM BU BİLGİSAYAR İŞİ PEK SARMIYO DA BENİ :)
moonchild adlı dostumuzunda fanclub kaydı yapılmıştır.
Aksu
üyemizde telefonla aranıp kaydı tamamlanmıştır.
Bilginize.
bende yolladımmmmmm 8)