şincik ayrı yerlerde mi takılıcassss... nası temin ediliyo bu biletler.. bi dergi veriyo felan diyodunusss.... uleee 5 gün ayrı kaldık camiadan bi allahın kuluda düşünmemişş bu kardeşinisiii...
Yazdırılabilir Görünüm
şincik ayrı yerlerde mi takılıcassss... nası temin ediliyo bu biletler.. bi dergi veriyo felan diyodunusss.... uleee 5 gün ayrı kaldık camiadan bi allahın kuluda düşünmemişş bu kardeşinisiii...
burdan bi ayar veririz merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
MOTO GP DUYURU
Bu haftasonu (22/04/2007 Pazar) İstanbul Park'ta yapilacak MotoGp icin Gold Davetiyelerimiz temin edilmistir.
Istanbul Park’a; asagida detaylari bulunan bulusma noktalarinda bulusarak toplu halde gidecegiz.
Biletler Istanbul Park girisinde uyelerimize teslim edilecektir.
Otomobille katilabilirsiniz ve misafir davet edebilirsiniz.
Bulusma Noktasi
Bagdat Caddesi – Boyner Alısveris Merkezi Onü
Bulusma Saati : 10:15
Hareket Saati : 10:30
Anadolu Otobanı girisi
Bulusma Saati : 11:00
Hareket Saati : 11:20
Lutfen hareket saatine yetismeye ozen gosterelim…
Sezai Pekcan
Başkan
bende kesin bir fazla var.....gelecek arkadaşlardada var bildiğim kadarıyla.....agresus a da bileti ayarlıyabilirim.....mühim olan biletleri versinler bize....Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
yaşar abi 2 üstteki mesajın ne kimlerin bulusması o
ben aldım sana Volkan ben de biletin merak etmeAlıntı:
Ewt arkadaşlar herkeslere günaydın
bu pazar günkü buluşma işi ilk sayfada detay olarak verilmiştir
motosiklet.net ile beraber buluşup gideceğiz
son hareket ve buluşma yeri olan bostancıda regalciler olarak ayrılacağız ve sadece regalcilerin grup sürüşü olacaktır
ayrıntıları buluşma noktalarında anlatacağım ve dediğim gibi bostancıdan çıkışda sadece regalciler olarak istanbul parka gideceğiz
lütfen başka organizasyonlara kayma olmasın önemle rica ediyorum katılımcılar içi,n bi liste oluşturmamız gerekiyor kaç kişi olduğumuzu görme açısından
ilgileriinize şimdiden teşekkürler
sürüden kaçanı kurtlar kapar alper-tim kimseden boyle bir hareket beklemiyorum regalciler tek yumruk başka yere kayma olmaz
alperim ilk sayfada liste var zaten
Arkadaşlar benim listede ismim var ama ben sizinle kapıda görüşe bilirim.....birde şöyle bir durum oluştu bizde.... c.tesi aksamı çorluya gidip oradan motorlarla gelme ihtimalimiz var.....motorla gelmek istiyorum aslında bakalım nasıl olacak......
yaw sayımıs az kalmış gibi
gözüme ufak göründü demek:P
diğer tarafta organizasyonu yaptığım için katılım çok büyük hayırlısıyla kazasız belasız atlatacağız o günü inş.
ayrıca buluşma noktalarına gelmeden depolarınız dolu olursa benzin için yolda durmamız gerekmez
depoların dolu olmasını önemle rica ederiz
saldırın saldırın saldırın''''''''''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Alıntı:
emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar... bir çoğunuz muhtemelen bilet almışsınızdır ama elinde anatribün bileti olmayıp da start anındaki o müthiş gürültüyü duymak isteyenleriniz olabilir diyerek duyurumu yapmak istedim.
Elimde -şimdilik- 35 adet Ana Tribün bileti (davetiye) var. "Yemişim grubu, alayını satar, ana tribünde izlerim ben" diyen ilk 35 kişiye bilet verebilirim. Bunun için bu başlığa bilet istediğinizi belirten herhangibir şey yazmanız yeterlidir.
*Her bilet için bir post yollamanız gerekmektedir. Maksat site hit alsın :)
1-infinitedreams
2-agresus
3-inci
4-swort
5-swort
6-swort
7-azelia
8-azelia
9-azelia
10-azelia
11-aslanburçlu
12-aslanburçlu
13-barnak71
14-gyazici
15-alpertim
16-alpertim
17-ilkerkoparal
18-turlabo
19-turlabo
20-turlabo
21-turlabo
22-gecee
23-gecee
24-agresus
25-agresus
26-agresus
27-agresus
28-gökhan
29-gökhan
bu ana tribun nerede oluyo acaba ? 3 kişilik bilet alabilirmiyiz? yoksa 3 tane mesajmı yazayım? ...
Start Finish düzlüğünün önündeki tribün. VIP'ten sonraki en fiyakalı yer diyelim :)
Biletleri buluşma noktalarında verebilirim.
ok buluşma noktasında biletlerimizi alırızda buluşma noktamız neresi olucak sanırım motosiklet.netle birlikte katılım olucak yoksa sadece rr olarakmı buluşacaksınız?
Üstad 2 tane alabilirim senin için sıkıntı olmayacaksa.
Konuya uzak kalmıştım, güncelleyeyim istedim.
İlk sayfada plan hala geçerli mi? MT'yle beraber mi gidiyoruz. 9:30'da Dolmabahçe, 10'da sirkeci arabalı vapur değil mi?
Nihat, ben garanti.com.tr'den referans numarası aldım, biletleri girişte alacağım. Aynı yerden mi bahsediyoruz???
Aynı yerden mi derken kastettiğin nedir abi?Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Biletleri alacağın yerse eğer, benim biletlerim elimde şu an.
Tribünse kastettiğin, krokiye göre start finish düzlüğünde... başka da bir şey bilmiyorum.
Ben o kadar kötü ifade ettim ki, yine güzel yanıt gelmiş :)
Demek istediğim şu: garanti.com.tr'den alacağımız gold biletlerle sendeki biletler aynı tribün mü? Yani birlikte mi seyredeceğiz? Bunu sormak istemiştim Türkçeyi ve grameri katlederek...
biletleri bize nerede verecen infinitedreams ?
Hocam, üstte de dediğim gibi buluşma noktalarında verebilirim.Alıntı:
Swort Nickli Üyeden Alıntı
9.30 Dolmabahçe
10.00 Sirkeci Arabalı Vapur
11.00 Bostancı
Bostancı'nın neresinde toplanıyoruz bilmiyorum. MotoGP başlığında ayrıntısı var ama. İstersen, yerin yakınsa Harem'de karşılayabilirsin bizi.
sanırım bostancıdan katılcam ben guruba bi aksilik olmazsa ok.
cahilliğimi bağışlarsanız bir soru sorucam ... :oops:
şimdi ;biletleri herkes kendi temin etti yaa , oraya gittiğimizde herkes dağılıp farklı yerklerden mi izlicek yarışları :? :?
alanda görüsmek üzere arkadaslar....kendi motorumla gelicem insallahh :mrgreen: :cheesy:
öhööö öhöhhh :roll:
1 mi, +1 mi? :)Alıntı:
azelia Nickli Üyeden Alıntı
+5 :oops: belkim gelen olur :evil:
+3 yeter sana :)Alıntı:
azelia Nickli Üyeden Alıntı
Muhtemelen yarın aşağı yukarı 25-30 tane daha bilet geçecek elime, o zaman sayı problem olmaz ama kesin olmadığı için bir şey diyemiyorum.
Artanını veririm zaten sana. Şimdilik 4 tanen bende... kesin.
ya ,bir soru sordum cevap istiyorummmmm
Hocam, anladığım kadarıyla Garanti'den ve benden temin edenler aynı tribünde olacak. Emin değilim ama..Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Volkanla konuşmuştum bugün. Ona artçı olacağını söyledi... bize iki tane ayırır mısın dedi. Senin ismin o yüzden listede.
evt dostum MT ile birlikte gidicezAlıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
ancak bostancıda regaller ayrılcak sadece regalciler olarak gidicez İstanbul Parka
teşekkür ederim... :cheesy:
ben dergi almıştım ama birlikte olamayacaksak almış olmam anlamsız oldu galiba :?
nihatcım bana ve barnak71 'e 1 rer adet ayırabilirmisin motogp de alırız
Örtmenim.. iidir.. bulunsun fazladan bilet.. baktık beğenmedik hemmen geçerisss çim piste... pikniktadında takılırısss...
yaw ben direk istanbul parka gelebilecem... orda arasam sizi olmass mı?...
Alıntı:
sen istanbul parkı biliyomusun bak dikkatli ol karıştırma rönö park olmasın yanlış yazma
annadım... olmadı bi parka giderim... baktım ki yarış başlamadı yannış yerdeyim... yok hızlı giden bi sürü makine var.. ahanda dooru yerdeyimm...
alemsin volki :cheesy:
nihatım infiniymm... ben eğer mümkünse 2 adet daha talep etmekteyim.. abimlerde gelmek istiyolar da... mümkünmüdürrrr yiğidim....