Zaman azalıyor yollar bizi beklerrrrr, kemal beyede paylaşımları için teşekkür ederiz...
Yazdırılabilir Görünüm
Zaman azalıyor yollar bizi beklerrrrr, kemal beyede paylaşımları için teşekkür ederiz...
Sevgili Kemal, hoşgeldin öncelikle aramıza... Sitemizde seni ağırlamaktan mutlu olduk...
Detaylar için teşekkürler, kalabalık bir ekip olarak oradayız bir terslik olmazsa...
Arkadaşlar Poyrazlar gezisi ile ilgili yeni bilgiler edindim sizlerle paylaşmak istedim.
--Çeşitli eğlence aktiviteleri düzenlenecektir.
--Müzik dj eşliğinde olacak,halk oyunları gurubu aktivitelere katılacaktır.
--Motosiklet ve sürücü aksesuarları için firmalar stand açacaklardır.
--Sabah kahvaltısı ve gün boyu ızgara mamülleri çok uygun fiyatla sunulacaktır.
--Alkollü ve alkolsüz içecekler piyasa fiyatında mini markette bulunacaktır.
--Poyrazlar Gölü içinde yunus tekneler kiralık olarak mevcuttur.
--Festival alanı içersinde kiralık ATV ler olacaktır.
--Festival alanı içersinde Motocros parkuru mevcuttur.
--Festival alanı içerisinde büfeler,wc ve çeşmeler mevcuttur.
(büfe sahipleri ile o güne özel indirimli fiyatlar konusunda görüşülmüştür.)
--kamp güvenliği mevcut özel güvenlik şirketinin yanı sıra İl jandarma komutanlığından
gelecek ekiplerle sağlanacak.
--Şenlikler süresince park içerisinde 1 ambulans ve sağlık görevlileri hazır bulunacaktır.
--Poyrazlar Festival alanına giriş ücret kişi başı 3 gün boyunca 10 ,-YTL dir.
Ödenecek bu ücret,Poyrazlar Gölünü işleticisi tarafından kapı girişinde tahsil edilecek ve bileklik verilmesi sureti ile giriş sağlanacaktır.
Festivalimizin yapıldığı alana gelindiğinde,kulübümüzün görevlileri tarafından karşılanıp,giriş kayıtları yapılıp, hediyeleri verildikten sonra,kendilerine ayrılan yerlere kamp kurmaları sağlanacaktır.
KONAKLAMA
Çadırda kalamayacaklar için,
(Fiyatlar misafirler için özeldir.)
---GÜN Otel
Ankara Caddesi No:37/B
Telefonlar:0-264-278 81 76 (Cihat Bey)
Oda Fiyatları (Tv-Banyo-Kahvaltı)
1 kişilik oda…..25,-YTL
---GÜN Pansiyon
Yenigün Mh.Ömer Sk.No:13 Yenicami
İnci Göz Hastanesi Yani
Telefonlar:0-264-278 92 87 (Cihat Bey)
Oda Fiyatları (Ortak Banyo)
1 kişilik oda…..15,-YTL
---GRAND Hotel (3 Yıldız)
www.sakaryagrandhotel.com
Adnan Menderes Cad.No:128
Telefonlar:0-264-276 45 40 – 276 45 41
1 kişilik oda…..80,-YTL
2 kişilik oda…120,-YTL
3 kişilik oda…150,-YTL
---OBA Otel (2 Yıldız)
Ankara Caddesi No:84
Telefonlar:0-264-274 99 27 – 274 99 28
1 kişilik oda…..50,-YTL
2 kişilik oda…..80,-YTL
3 kişilik oda…100,-YTL
YOL YARDIM EKİBİ
ALO YARDIM
0-532-637 26 26
Reşat ESER
Motosiklet Ustası
Motosiklet Taşıma Romorku ile 7/24 hizmetinizde.
Her Türlü Sorularınız için
Festival Sorumlusu
Hakkı AKOVA
0-542-341 14 33
Gaye vatandaşa hizmet olsun du ama geç kaldık.
Siz İstanbul olarak bizden önce orada olacaksınız, çadır yeri ayarlayacaksınız ya bize de sizle aynı alandan en iyi yeri ayarlayın. Ben sizden önce Kapıdağ a geldim di taaaaaaaaaa Angara dan size çadır yeri bilem ayarladım dı.
Sakarya size yakın siz ev sahibi sayılırsınız, zaten dedelerin alayı Angara da.
He dede deyince dün Yaşar la konuştum bizim evin oraya gelmiş arabayla lafladık biraz, inşaat işiyle uğraşıyo, boya vs. motorunu özlemiş, en kısa zamanda Ankara ya getirecem motoru diyo.
Yaşar ın işi zor ÖSS ye kadar İstanbul da, motoru burda olur nasıl olur bilmem de bizim Ayvalık zamanı da eşyayı yeni taşımış veya taşıyor olur, o zamanda işler karışık, bakalım son dakika kararı olacak onun işler haziran sonuna kadar.
Ankara dan Sakarya 300 km. dönüşü de Karasu-Akçakoca-Düzce ve Ankara olarak yaparız diye düşünüyom da gelecek Ankara ekibini razı edebilirsem. Hatta Sakarya ya gelişi Ankara-Baypazarı-Nallıhan-Mudurnu-Akyazı-Adapazarı olarak düşünüyorum.
Bizim Ankara ekibi bugüne kadar ben ne dediysem itiraz etmedi uyumludurlar sağolsunlar.
Nasıl plan ama, kıskanın İstanbul.:cheesy::cheesy:
BENDEMİ GELEM ANGARAYAAAAA :p
Aksu başkan,
Ankara ekibinden Sakarya'ya kesin katılacaklar listesi belli mi? Bir de sizden fikir almak istiyorum, ben burdan direkt Adapazarı'mı yapayım yoksa Ankara'ya gelip sizinle mi gideyim??
Ankara ekibinden kimlerin geleceği daha belli değil, yarın konuşacağız ak ile kara belli olacak. Sonra ben listeyi tutarım.
İstanbul dan Ankara ya transferler başladı zaten, büyük önderimiz de kurtuluşu Ankara dan başlatmıştı, bizde Ankara dan başlatacağız sitemizin daha ilerilere gitmesi mücadelesini, peh peh ne ebiyat parçaladım yaw, Atatürk ün tırnağı bile olmaya razıyız .
İstanbul birliği bozmayın cuma toplantılarına katılımı yükseltin, gezilere katılımı yükseltin, İstanbul un Aidikurt tan Carvalho dan, Bull da, Tayfun dan ve diğer birkaç arkadaşdan ibaret olmadığını ıspat edin, birlikten kuvvet doğar.
istanbul ekibi senlenmeye baslıcak aksu abi yaza iyi giriş yapamadık ama merak etme istanbula yakısanı yapıcaz.
nasib olursa bende gelirim dostlar
gel tabi ilker kardeşim özlettin kendini
İSTANBUL
1-aidikurt + fisrtlady + babylady
2-kaanka + 1
3-doğan
4-yenikoylu_ua(+1)
5-BULL
6-carvalho
7-crazyhorse
8-kıvılcım (+1)
9-tayfun (+2)
10-polo
11-gencer (+1)
12-RızaHoşgör+kızı
dostlar Allah nasip ederse ben ve kızım bu geziye katılacagız.31 mayıs için sabah halletmem gereken bir iş var.eger birgün önceden halledebilirsem sabah sizinle geleceğim aksi durumda akşam şenliği için saat 17 de yanınızdayız.artık bize bir çadırlık yer hazır edersiniz dimi?
obaaaa işte beklenen adam rıza abi ne zaman adını yazdırıcan diye beklıyorudum guzel istanbul ekibi şenlenmeye başladı çok eglenicez cok
daha ankara yok burda yaf onlarda gelsin süper olcak :cheesy:
Birinci sayfaya bakarsan listeyi görürsün.
Ankara listesindeki isimlerden sadece Aksu, Lunatic, Rommel kesin gideceğim dedi, diğer isimlerden ve listede olmayan isimlerden ses yok. Ankara daki arkadaşlar gitmeyi düşünenler yazsınlar isimlerini.
Çıkış zamanı 31 Mayıs Cumartesi sabah saat 06 da Batıkent M.Aksu nun evinin önünden hareket. Herkes deposunu doldurmuş vaziyette saat 06 da hazır olsun.
Gidiş güzergah ise Ankara-Beypazarı-Nallıhan-Mudurnu-Akyazı-Adapazarı-Poyrazlar.
Beypazarında kahvaltı yapılacaktır.
Dönüş güzergahı ise Poyrazlar-Karasu-Akçakoca-Düzce-Otobandan Ankara.
Tüm Ankara da ki arkadaşları bu ve bundan sonraki gezilere bekliyorum.
(Afyon dan Burak Kaynarca da Ankara ya gelecek ve bizle devam edecek.)
biliyorum aksu abi ankara kesin liste belli olsun illaki daha kalabalık olacağız demek istemiştim :mrgreen:
arkadaşlar şu çocuklar ve hamileler için bir çözüm bulalım benim kız ben gelmezsem sizi yolamam diyor annesiyle resmen birbirine girdiler arada ben kaldım istanbuldan arabayla çıkıcak arkadaşlar şu çocuk ve hamile bayanlar için bir yer açsalar diyorum nacizane fikrim
Bi aksilik çıkmazsa bende geliyorum , zaten pürenliyede motorsuz gittim içimde kaldı. Ağladım resmen.
abi biliyorsunki hanım hamile ve son anda yan yatıp çamura batmassa arabayla gelicem(mecburen) arabama misafir olmak için şimdilik kimseyle görüşmedim. yani şu anda iki kişiyiz hanım ve ben.. senin kızında bizimle gelebilir, yer var. yalnız hanım son anda gelmekten vazgeçerse ben busefer evde oturmam oyüzden gelmemesi durumunda b planı devreye girecek oda şu motorla gelicem artçımda kayıncom olacak.. iş b planına kalırsa naparız bilmiyorum ama hanım huysuzluk yapmazda gelirse arabada yer var ..
evet kaldı bir hafta daha kalabalık olmayız haydin isimlerinizi ekletin.
ıstanbul uyuma festivali kaçırma
arkadaşlar ben ve artçım da katılmak istiyoruz. Eklerseniz seviniriz.
Katılım Listesi
İSTANBUL
1-aidikurt + fisrtlady + babylady
2-kaanka + 1
3-doğan
4-yenikoylu_ua(+1)
5-BULL
6-carvalho
7-crazyhorse
8-kıvılcım (+1)
9-tayfun (+2)
10-polo
11-gencer (+1)
12-RızaHoşgör+kızı
13-ilkerkoparal
14-siyahus
15-mojo01 (+1)
ANKARA
1- Aksu abi
2- mali
3-lunatic
4- kostak06
5- cihat abi
KOCAELİ
1-tatar
AFYONKARAHİSAR
1-KAYNARCA
Alper listeyi güncellemişsin ama orada Rommel imtihana girecek gelemiyo, Dağcı Barış ın da eşi imtihana gireceği için Barış da gelemiyo, MçAli yi zorlayacaz işi olmazsa gelecek.
Hilmi gelirim dedi,
Drag64 Emin gelirim dedi
Başka da gelecek olanlar olur diye tahmin ediyorum.
Çıkış zamanı 31 Mayıs Cumartesi sabah saat 06 da Batıkent M.Aksu nun evinin önünden saat 06,15 de hareket. Herkes deposunu doldurmuş vaziyette saat 06 da hazır olsun.
Gidiş güzergah ise Ankara-Beypazarı-Nallıhan-Mudurnu-Akyazı-Adapazarı-Poyrazlar.
Beypazarında tam teşekküllü tereyağlı bazlamalı bir paşa kahvaltısı yapılacaktır.
Dönüş güzergahı ise Poyrazlar-Karasu-Akçakoca-Düzce-Otobandan Ankara. (Poyrazlarda tekrar konuşuruz)
Tüm Ankara da ki arkadaşları bu ve bundan sonraki gezilere bekliyorum.
rommel kardeşim bırak imtahanı sonra girersin :)
dağcı kardeşim bırak yengeyi sende tek gel :)
NOT: LÜTFEN SAKARYAYA GELİRKEN HERKES PATCH TAKILI HALDE GELSİN.
Arkadaşlar bilindiği üzre festival tarihi 30-31 Maysı ve 1 Haziran'ı kapsıyor. (3 gün)
30 Mayıs Cuma akşamı Sakarya'da olmayı planlayan var mı?
ne bu yaw.ankara ve istanbul a sesleniyorum.konuşunca mangalda kül kalmıyor ama bakıyorum ankara istanbul toplamı 30 motor olamadık halen :(
Rıza dediğin doğru da genel de üyelerimiz çoğu yani haftalık toplantılara gelen veya sitede yazıları olanlarda dahil yüzde 70 i yeni ve acemi. Kim alınırsa kızarsa gerçek bu.
Dolayısıyla uzun yol gezi vs dendi mi adamlar tırsıyo, gözünde büyüyo, onların açısından haklılar yani.
Şimdi il başkanları veya istanbuldaki modlar olsun bu tür gezilerde riske girmek istemiyor, bu iş bir zevk işi olduğundan gelmekte tereddüt eden ve acemi olan yeni arkadaşlara gelin diye zorlama yapmak istemiyoruz, olaki bir kötü durumda biz kendimizi suçlu hissederiz. Bakın Hitit motosiklet sitesinde her gezi öncesi topikte duyuru altına şu satırlar eklenir, herkes kendinden sorumludur diye.
Bu vesile ile kimseye telkinde bulunmak istenmediğinden katılım belli bir düzeyde oluyor. Ama böyle iyi bence. Kendine güvenen yeterli gören yeni arkadaşları da yalnız bırakacak değiliz elbet grup arasında kontrol altına alır ve sürüşünü sağlamaya çalışırız.
Geçmiş zamanda arkadaşın birine akıl verdik suçlu olduk, arabasının hava filitresini hiç değişmemiş bende hemen değiş dedim adam söktü açtı ki bırak pisliği içini örümcek bağlamış, neyse ben gittim bu vatandaş yeni filitre almış takarken filitre kapağının civatasını içeri düşürmüş ve manifold da kalmış, sonra ustaya götürmüş manifoldu söktürüp almış civatayı, sonra beni suçladı sen hava filtresini değiş demeseydin bu iş başıma gelmeyecekti ustaya şu kadar para verdim ver benim paramı cart curt tabii bende hastır dedim geçtim.
Ben burada kimseye telkinde bulunamam ve bulunmam da gelen gelir kimseye ayrıcalıklı davranmıyorum, her arkadaşa aynı mesafedeyim.
Rıza dediğin gibi katılım 30 kişi olursa olsun ama temiz olsun sorunsuz olsun kazasız olsun.
Arkadaşlar İstanbul tayfasının buluşma saati 10:00 olarak yayınlanmış, genelde buluşmalarda sohbet muhabbet ve gecikmeler derken belirlenen saatin 30-45 dk sonrasında hareket oluyor, bu da poyrazlara varışımızı geciktiriyor. Daha erken toplanılması hakkında Admin ve Modlar ne düşünür yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Doğan kardeşim saat 09:00 -09:30 gibi en geç orda olucaz saat 10:00 hareket saatidir tam 10:00 da hareket edilecek geç kalanlar artık yolda yetişirler.Yolda uzun olmadığı için plan bu şekilde yapıldı.
evet arkadaşlar geri sayım başladı bu hafta raptorriders olarak sakrya poyrazlardayız hadi bakalım hayırlısı katılımı biraz daha yükseltelim.