valla super bir organizasyon olacak gelemeyecek olmam cok kotu içim gidiyor valla içimmmmmmmm
Yazdırılabilir Görünüm
valla super bir organizasyon olacak gelemeyecek olmam cok kotu içim gidiyor valla içimmmmmmmm
Bi haftada oturun be hep gezi hep gezi
İstanbul Tayfası son durum, delicarvi ben -delibeygir Zafer, delizabit Tayfun midur???
Bi de kelebek tayfası
Abi bu kelebek tayfası kim yaw, isim saysana bana bi sen :?
İki kelebek belli, diğerleri belirsiz.
konteksten çıkartırsın rahat :)
Bi haftada düşün be, hep sürün sürün :)
Bir Ayvalık ön geziyi atladı oda Ankarada idi başka nereye gelmediki. Geçen hafta doğumgününde bizi buralarda bırakıpta gitti haksızlık etmeyin sevgili eşime lütfen :evil:
Amma bahane yaptınız oram ağrıyo buram sızlıyo illaki motorla gelin diyen varmı size. Biz kelebekliği göz alıp her şartta geliyoruz. Şaka bir yana büyük geçmiş olsun. Bu yazda ama motorla ama kelebek biz her yere uyarız. Uymadığımız her gezide bir kaza oluyo zaten benim gözüm mü kalıyo nedir :twisted::twisted:
Bahane değil yav, adam nasıl bir hırsla vurmuşsa bileğe 3 gün üzerine basmadım yeminle. Yoksa kaçırır mıydım muhabbeti :cry:
Sizin kelebek gelmeniz bizim için daha iyi aslında. Ortaya müthiş kahvaltı masaları çıkıyo birdenbire, Abant neydi öyle, menemene kadar herşey vardı... Valla aynı kahvaltı masasını Dikili'de ben hazırlayacağım size 8)
:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
dün Doğan'la msn den konuştuk. biz Bülent'le arabayla gidicez, şimdilik iki kişiyiz arabamızda yer var eşinle(hala duymayanlar için söyliyeyim eşim hamile motora binemiyor) sende bizimle gelmek istermisin dedi. bende akşam hatunla konuşup okey alınca sabah Bülent'i arayıp biz geliyoruz geliceğimizi Doğanada haber ver dedim. sonra Bülent mesaj attı , arabayla gelecek 6 kişi olduk iki kişi daha bulup 2 araba gidelim diye.. bende buraya yazıyorum.kimseyi motorsuz gezmeye gitmeye teşvik etmek gibi bir niyetim yok ama motoruyla gelemeyen ve arabayla olursa gelirim, ben bu geziyi kaçırmak istemiyorum diyen varsa söylesin 2. arabada hazır. iki kişilikte kontenjanımız var.
ben gelemiiicem galiba...hem 3 gün boyunca yağmur hemde katılım çok düşük....
içinden mıçı yemedi diyenlerde olabilir .. saygı duyuyorum...:mrgreen:
AAAA yağmur yağarsa bende gelmem abiii :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Valla kızcam gelmiycem şimdi he hırrrrrrrrrrrrrr....
Ben-suzi ve yağmurluğumla yola hazırım....
Hatta sabırsızlık durumları da mevcut...
Geçen seneki en derli toplu festival HMK'nın organizasyonuydu. BU sene de öyle olacaktır eminim.
İki damla yağmur durduramaz bizi. Tuzdan değiliz şekerden değiliz, erimeyiz...
YOL YAPALIM YOL!!!!!
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44703
Bu arada linkteki yağmurluğu aldım, beklediğimden çok daha kaliteli. Öyle fazla para bayılmaya gerek yok yağmurluk çin. Hepi topu 19 YTL...
ama malum şahsım çok şeker bi insan olduğum için erime tehlikem var :mrgreen:
OLM çaktırmayın milleti vazgeçirip orada yapılacak çekilişlerde kazanma şansımı arttırıcam :x
geçen sene 1 şişe Binboğa kazanmıştım, ama içemediydik... :?:?:?
Alayınız gelin bende Kino Babayı alıp gelmezsem o zaman konuşun, aha buraya çiziyom------------------(çizdim) Herkes gelsin bende Kino babayı alıp gelecem, biz Angaralıyız sözümüzde dururuz. AKSU
yürü be dedem Kino babayıda çok özlemiştik cumartesi ordayız eksik görmeyelim
Kelebek tayfası 2 araba 6 kişi olarak cumartesi geliyor. Bize katılmak isteyen 2 kişiyi daha alabiliriz. gelmek isteyenlerin bilgisi olsun. Gene çok eğlenicez yaww.... :cheesy:
yavv Kubim has adamım.... bundada vardır bi hayır diyelim...3 gün boyunca pazar günüde dahil işi babama bırakacaktım...onun keyifsiz oluşu (grip olacak galiba) ve 3 gün boyunca havanın yağmurlu olacağı beni caydırdı bu işten... gönüller bir olsun... sağlık olsun biz her zaman bi araya geliriz...
VEYA SİZ BU TARAFA GELİRSİNİZ.......:|
Evet abi raptorriders adını silip KELEBEKRİDERS olarak değiştirme zamanı geldi, aramızda ne kadar motorcu olmayan adam varmış yaw :p
Düşmez kalkmaz bir ALLAH
Hem düşerim hem giderim :p
Kubi kardeşim geliyorsun gibi sezinledim, doğru mudur???
Eğer Kubi de gelirse 3 kişilik süper toplu sürüş yapacağız :mrgreen:
Mazereti olanlar eyvallah da o dağ yollarına arabayla gidilir mi hiç yav? Valla düşünürken bunaldım... İyice soğumuşuz 4 tekerden...
hakkaten 4 tekerle bu ısın tadı cıkmaz oldu dusundum de gecenkı poyrazlar gezısıne araba ıle gıtseydım kesınlıkle bu kadar keyıf almayacaktım
İstanbul RR neye karar verdiyseniz net olarak sıralayın isimleri ve yanlarına geliş şekillerini de bilelim. Araba mı at mı kelebekle mi sinekle mi böcekle mi.
CUMARTESİ SABAH ARABAYLA GELECEKLER
1- Kubilay
2- Bull
3- Gençer
4- Doğan
5-
6-
7-
CUMARTESİ SABAHDAN MOTORLA GELECEKLER
1- Carvalho Selçuk
2- Tayfun
3-
4-
5-
6-
7-
Liste yanlış olabilir doğrusunu sıralayın arkadaşlar.
Liste 2 kelebek eksiğiyle böyle.
Yarın ve Pazar günü yağmur varmış, sürüş süper zevkli geçecek yani.. Şar şar gidicez, neffizzzz...
Islanmak önemli değil de HMK'nın titizlikle hazırladığı organizasyon yağmur yüzünden sıkıntıya uğrarsa HMK için üzülürüm. Mükemmel organizasyon yapıyor abiler...
Yarın 8.30'da Tayfunum zabitimle teker döner. Kelebekler siz istediğiniz zaman uçabilirsiniz :)
Evet ya valla bu yağmur işi iyi olmadı, Allah eksik etmesin yağmuru ama biz fani kullar işte ne yaparsın.
Ankara dan ilk grup birazdan yani saat 16,30 gibi yola çıkıyor, Lunatic Ahmet, Rommel Bilgehan, Altuğ Ve Atraks Rasim, motorla çıkıyorlar yola.
Aksu babadan korkulur vallaha yahu haberim yokken beni götürürmü götürür
şimdi kendimden şüpheye düştüm hayırlısı
kubi bende sizleri özledim alında amma güzel olurdu haa:|
ama işte bildiğiniz gibi nerden nereye:(
sizlere iyi eğlenceler diliyorum herkese iyi yolculuklar amman yavaş temkinli arkadaşlar lütfen.. benim yerime de eğlenin lütfen.
Kino Baba sen Konya yoluna çık, köşeye ben Konya yönünden gelecem arabayla, seni ordan alırım saat 18,20 gibi beştepe AOÇ yönüne döner gideriz, iki tek atarız, yarın için plan yaparız.