ulennn
AYNIII ANNESi vallaha ( hani derler yaaa) yok şaka bir yana aynı ANNE
ama küçükken anne olanlar büyünce BABA olurmuşşş 8)
maaşşaalllaahhh allahım esirgesin allah analı babalı ve tabiii KARDEŞLİ büyütsünn:mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
ulennn
AYNIII ANNESi vallaha ( hani derler yaaa) yok şaka bir yana aynı ANNE
ama küçükken anne olanlar büyünce BABA olurmuşşş 8)
maaşşaalllaahhh allahım esirgesin allah analı babalı ve tabiii KARDEŞLİ büyütsünn:mrgreen:
Merhaba Bebek aidikurt
Hoş geldin dünyaya. Sana uzun bir ömür sağlıklı yaşam
Önce Anne ve baba sana iyi baksın.
Sonra sen annene ve babana iyi bak.
Allah nazarlardan saklasın. Anne ve Babayı tebrik ederim.
Allah bağışlasın,analı babalı büyütsün :)
şehir dışındayım yeni haberim oldu!! allah analı babalı büyütsün! ikiniz adına da ne kadar mutlu olduğumu biliyosunuz alper&gülçin!! aile"m"izin yeni ferdiyle beraber mutlu bir gelecek, sağlıkla sıhhatle sevgi dolu bir ömür diliyorum!
alperim gülçinim nerelerde gezdiyseniz haber verinde bizde oralarda gezelim bakın yegen motorla gelmiş bakarsınız fikri bozar bizde çalışmalara başlarız yeni nesil motorla geliyormuş bu fırsatı kaçırmak istemem:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
gülçinim bebeğimizin yeni fotolarını yüklemicek misiniz
gülyüzlüyü son haliyle görelim 8)
hakikaten gülcin alper
son durum resimlerini bekliyoruz. iyi de mersindeyiz göremiyoruz yani.. en azından o güzeller güzeli minikurtun gelişmelerini resimlerden takip etsek diyorum.
ne güzel bir duygudur şimdi aslında alper yavaş yavaş uykusuzluğa başlamış ve isyanlardadır.. belkide kendine yatacak başka bir oda bulmuştur evde...:mrgreen::mrgreen:
Allah nazardan esirgesin. çok tatlı. yeme de yanında yat. tekrar mutluluklar dilerim. Sağlık ve başarı dolu bir ömrü olsun, herkese örnek bir insan olsun.
bu ne tatlı elma şekeridir yaaaaa8)
ama ben idda ediyorum alpere daha çok benziyooooooo:cheesy:
bencede bana benziyor :mrgreen:
alper bende benzetiyorum ama söyleyemiyorum.. bak anlaşma yapalım yarın öbügün benimki doğunca sende '' aa gencer bu aynı sana benziyor'' diyeceksen bende bebişi sana benzetmek istiyorum.. ''yok kardeşim ben öyle şey demem'' dersen ozaman seninkide sana hiç benzemiyor zaten..::)))) hele burnu seninkinin yanından bile geçmiyor. şimdi söyliyeceklerim bunlar içinden hangisini tercih edersen sen seç.. :)):):):)
aman allahım bu ne güzellikkk allahım esirgesin , anasına babasına bağışlasın MAAŞALLAH ...
alper abicim bozmuşsun resmi ne öyle köpek balığı gibi yatmışsın yanına eyiki sana benziyor dediler yani. şimdi benzemesi pek bişi ifade etmez. genel de yeni doğduğunda babaya benzerler (aynen benimkilerde olduğu gibi) sonradan bir ANAya benziyorlar ki sorma gitsin...
Allah Analı babalı büyütsün ...
siteye uzun zamandır girmediğim için yeni gördüm
alper ve gülçin dostlarım ikinizide tebrik ederim maşşallah çok güzel
allah analı babalı büyütsün
ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olur inş.
mürvetini görmek nasip etsin allahım
allah bağışlasın
arkadaşlar zaten kız çocuğu babaya benzer. o yüzden babalar kızlarını daha çok severler, kızlarda babalarıı tabiki... Allah analı babalı büyütsün.
alper ve gülçin tebrik ediyorum ve bol bol sabır diliyorum ikiniz içinde.zilli sizi bayağı bir uğraştıracak eminim.allah uzun ömürler versin.
Allah Analı - Babalı büyütsün, nazardan saklasın. İnşallah istediğiniz gibi yetişrirsiniz.
http://img178.imageshack.us/img178/7...rubebekrt8.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/7...468ab57437.jpg
maaşallah maaşallah ne güzel bir yavru...
Allah sana ve gülçine bağışlasın o güzel bebeği...
MOTORcU olmayana kızı verme alper...