anlaştık o zaman . tekrar 9. evlilk yıldönümünüz kutlu olsun.
Yazdırılabilir Görünüm
1-MOJO + RAKURSİ
2-DOĞAN
3-DOZER
4-CARVALHO
5-HONEY
6-TAYFUN
7-KIVILCIM + EŞİ
8-DELİ BEYGİR
9-PERİOĞLU
10-KISSTANBUL (İZİN ALABİLİRSE)
11-SHOPAR
12-MAKAS + CAN
13-EİLEİTHYİA (KARŞIYI BİZİM İÇİN GEÇİCEK):cheesy:
14-ALEX
15-BULL
16-RIZA HOŞGÖR (GEÇ SAATTE)
17-MURAT ENİŞ
EE İSTANBULDA OLUP , MAZERETİ OLUP KATILMAYAN BAŞKA KİM KALDI BAKİM :p
yahu her şey iyi hoşta mekan onaylandımı saat kaçta buluşuyoruz haber ver bakalım güloş
valla mekan onaylı görünüyor kıvılcım
selam beyler :Dselam vermeden bakıp geçmek yok..hans murat size deyom
valla hala cevap bekliyoruz artı orası baya kalabalık bir ortam bizim motorların park sorunu ve saatle ilgili bir bilgiye ulaşılamadı daha sanırım görevimiz tehlike 4 çekicez bu buluşmada nasıl olsa kadroda saglam vizyonda süper iş yapızcaz süper:cheesy::cheesy::cheesy:
bont kızları göreve hazırdır:evil:
cafenin sahibi ile görüştim az önce iftar ve yemekli müşterisi olduğu için bize rezervasyon yapamıyor. yemeğe gelen müşterimi masadan kaldıramam diyor.
ama iftardan sonra mutlaka yer bulurmuşuz. ön taraflar dolu olabilir ama arka tarafta yer buluruz dedi.
park sorununa gelince mekanın oaralarda motorlarımız için mutlaka yer bulurmuşuz.
biz de ilk kez gidiyoruz o nedenle çok net konuşamıyorum.
ne çıkarsa bahtımıza olcek :mrgreen:
buluşma mekanı : sultan ahmette grand vezir 518 13 51 telefonu
saat : iftardan sonra 9 ile 9: 15 arası
ilk gelen mekandan güzel yer kapsın, sonra 20 kişilik yayılırız zaten :p
haritayı da tekrar koyuyorum
http://img60.imageshack.us/img60/8571/haritadg2.jpg
of 9:00 - 9:15 çok geç benim için ama olmadı çekeriz bir ayar...
evvetttt,yetiştimmmm,beni de alın aranıza n'olurrr!!!
Haftasonu sınvlarım var ama,sizin 9. yılınıza feda ediyomm bilesiniz:))
Oleyy şirketten saat 23:30' a kadar izin alabildim ....
helal olsun gülay sana helal olsun gülay sana kadro süper sıra geldi ekşına hadi motor
arkadaşlar süpersiniz. 9. yılı resmen katılımlarınızla ölümsüzleştireceksiniz. 10. yılda da artık bir motosiklet festivali yaparız.
1-MOJO + RAKURSİ
2-DOĞAN
3-DOZER
4-CARVALHO
5-HONEY
6-TAYFUN
7-KIVILCIM + EŞİ
8-DELİ BEYGİR
9-PERİOĞLU
10-KISSTANBUL (İZİN ALDI BİZİM İÇİN , OLEY 8))
11-SHOPAR
12-MAKAS + CAN
13-EİLEİTHYİA (KARŞIYI BİZİM İÇİN GEÇİCEK):cheesy: KIVIRMAK YOK
14-ALEX
15-BULL
16-RIZA HOŞGÖR (GEÇ SAATTE)
17-MURAT ENİŞ
GÜZELLERİM AKŞAMI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM,:p
İL SINIRLARINDA OLUP LİSTEDE ADI GEÇEMEYEN,
BİR KAÇ DAKİKADA OLSA YANIMIZA UĞRAYIP SELAM VERMEK İSTEYEN ,
MOTORLU MOTORSUZ HERKESE KAPIMIZ AÇIKTIR.
BEKLERİZ .
SULTANAHMET
GRAND VEZİR
SAAT: 21 DEN SONRA ORADAYIZ
SAATLER KALDI BEN ÇALIŞAMIYOM İMDAT
AKŞAM OLSA DA SİZE KAVUŞSAM :p:cheesy::mrgreen:8)
şükür kavuşturana kadeşş:D
nice 9 hatta 99 yıllara mutluluğunuz daim olur inşallah.
uzakta da olsam kalbim göynüm sizlerle :cheesy:
haldun ve gülay bu buluşmaya belkide en çok isteyipte gelemiyen birisi varsa o benimdir sizede söyledigim gibi dünya hapşırsa bizim iş yerinde kasırgalar esiyor bu saat oldu hala müdürler burda ve sıkıyönetim durumundayız inşallah bol bol eylenmişinizdir benim yerimede eylendiginize eminimdir selçuga ve gülaya beni arayıpta hatırımı sordukları için çok çok teşekkür ederim artık resimlere bakarken klavyeyle mausu yerim bunada eminim sizi çok seven arkadaşınız:(:(:(
Gene ilk dönen ben oldum bu sefer sağ salim güzel bir akşamdı hepinize saygılar sunuyorum...
aksam superdi ikinci geelnde ben oldum helde en son cıkanalrdan birisiydik ama yine perioglu dukturde 135 yaptu yav tlf cıkartamadım yol bıtı :mrgreen::mrgreen:cekcektim inamayanalra duyrulur sizlerel tanıstıgıma cok memnun oldum hayırlısıyla nice mutlu yılara inş hayırli gecelrer
harika bir katılımla bu toplantımızı da yaptık. gönülden bizimle birlikte olan tüm regalcilerime teşekkür ederim.
aramızda olamayanlara 21 eylülde zorunlu gelme şartı koyuyorum:p
yine çok eğlendik. bol kahkaha ve muhabbet vardı.
10. evlilik yıldönümünde yurt çapında bir organizasyon yapmaya teşvik ettiniz bizi :cheesy:
iyiki varsınız
not: fotograflar hafta sonu evde olamayacağımız için biraz gecikmeli olarak pazartesi yayınlanacaktır duyulur:mrgreen:
[quote=rakursi;72419]harika bir katılımla bu toplantımızı da yaptık. gönülden bizimle birlikte olan tüm regalcilerime teşekkür ederim.
aramızda olamayanlara 21 eylülde zorunlu gelme şartı koyuyorum:p
yine çok eğlendik. bol kahkaha ve muhabbet vardı.
10. evlilik yıldönümünde yurt çapında bir organizasyon yapmaya teşvik ettiniz bizi :cheesy:
iyiki varsınız
canım benim harıka bir geceydi. asıl biz size teşekkürederiz. mutluluğunuz gün geçtikçe daha çok artsın.:D
küçük hediyelerimiz için teşekkürler. gören nikahamı gittin sen dedi :p bende onun gibi bişi dedim .
Foto çekindikmi biz o akşam yahu... :?
Abooo bu seferde nargilemi gitti benden sonra halay çetiniz demek; Selçuk abi helal size o kadarda bekledim halay çekeriz diye ama benim gitmemi bekliyormuşunuz demek ki.. :D
Orkun kardeşim, bizim ayarımız yok ki, her an halay yapma ihtimali var. Sen bi fişekleseydin halay yürürdü, teyyy teyyy teyyy...
yaşşaaa yaşşaaa selçukk :))
süpper bir geceydi,katılan tüm arkadaşlara sonsuzz şükranlarımı sunarken,evlilik kervanında 9.yıldır yürüyen sevgili mojo ve rakursiye sevgilerimi sunuyorum,evet şimdi de reklamlar.... ne biçim bir yazı oldu bu yaff :))
Gülay 4 gözle fotoğrafları bekliyoruzzzzz,söz vermiştin bugüne :))
ASİSTANIM DOĞAN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARAK,
NOTLARIN ONUN HANESİNE ÇAY, KAHVE, TOST OLARAK YAZILMASINI TEKLİF EDİYORUM. AKŞAMA EVDEN YÜKLEMELER BAŞLİCAMDIR :mrgreen:
BEKLEYİNİZZZZZZZZZ8)