Hakkıcım zorla şartları :) özledik seni
Yazdırılabilir Görünüm
Benide listeye ekleyin
geleneksel buluşma haftası 1 hafta izinli olacağım orda yazı tura atıcam ona göre karadeniz tarafı yada izmir kuşadası tarafına gidicem kısmetse
para dik gelirse iğneadadan eve dönücem :)
0- infinitedreams + sheisthedark (İstanbul)
1- aidikurt - gidikurt - jidikurt (İstanbul)
2- carvalho (istanbul)
3- Demir 77 (istanbul)
4- Delibeygir (istanbul)
5- Kaanka + Filizkaanka (İstanbul)
6- Doğan (İstanbul)
7- Comandante ( Şili )
8- Handojoe (Uzunköprü-Edirne;Pazar Sabahı)
9- Biyadin ( İstanbul)
10- Celil (İstanbul)
11- Balbar(İstanbul)
12- Bull (Beşiktaş, Köyiçi)
13- Gölge (Kocaeli)
14- Eiletelia ??? (istanbul)
15- Tayfun (İstanbul)
16- Yeniköylü_UA + Yenikoylu artçı (İstanbul)
17- Zeko + 1 (BARTIN)
AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM
2- carvalho (istanbul)
3- Demir 77 (istanbul)
4- Delibeygir (istanbul)
5- Kaanka + Filizkaanka (İstanbul)
6- Doğan (İstanbul)
7- Comandante ( Şili )
8- Handojoe (Uzunköprü-Edirne;Pazar Sabahı)
9- Biyadin ( İstanbul)
10- Celil (İstanbul)
11- Balbar(İstanbul)
12- Bull (Beşiktaş, Köyiçi)
13- Gölge (Kocaeli)
14- Eiletelia ??? (istanbul)
15- Tayfun (İstanbul)
16- Yeniköylü_UA + Yenikoylu artçı (İstanbul)
17- Zeko + 1 (BARTIN)
18- ÇAKIR + EŞ ( İSTANBUL ( MALTEPE ))
Rezervasyonları herkes kendi yaptırıyor çakır kardeşim...
herkese selam benide noktalayın.....
selam hangi oetl e yaptırdınız eğer orada ayrı otellerde kalacaksak bu beraberlik tam amacına ulaşmış sayılmaz
çoğunluk hangi otele rezervasyon yaptırdı öğrenebilirmiyim
arkadaşlar iğne adadaki konaklama için adı geçen oteller aynı kişiye ait .
aralarında 100 m mesafe varmış ve MURATCAN MOTEL denize sıfır konumda. AFRA DENİZ OTEL ile deniz arasında sadece bir cadde varmış oda deniz manzaralı aralarındaki fark AFRA otel ağaçların arasında bir konumu var hem deniz hem yeşillik bir arada bilgilerinize sunulur
çadırları bulunduğu yerden çıkarıp tozunu toprağını temizleyin motorcu adamı bozar otel.
bu yeşillikli otel güzele benziyor
hem deniz hemde ağaçlar arasında sohbet koyu olur bence
sabahtan oraya inipte çıplak ayağımı çime vurdummuyduuuu
açık büfe kahvaltıyla depoyuda doldurdummuyduuuu
bundan iyisi Yalova'da yalamaç... :p:p:p
Arkadaşlar herkes istanbuldan biz izmirdeyiz kaldıkmı burda :lol:
Geçen hafta uzun yıllardan sonra yeniden İğneada'daydım.O zamandan sonra yapılaşma artsa da doğa bakir güzelliğinden pek de bir şey kaybetmemiş.Adaya bir liman yapılması talebine karşın halkın tepkisi sayesinde şimdilik bu çirkin projeye dur denilmiş görünüyor.
Adada konaklama için ağırlıklı olarak pansiyonlar mevcut.Çadır kurmak isteyenler içinse bir çok alan mevcut.Motor için ise mükemmel bir güzergah.Yemyeşil ormanların içinden geçip billur gibi denizle kucaklaşmak insana inanılmaz bir haz veriyor.Sadece bu yolu kat etmek ve muhteşem güzellikleri seyrederken insanın ciğerleri oksijenle doldurması bile yeterli neden gösterilebilir geziye katılmak için.Bunları yeterli bulmayıp kendine başka hikayeler yaratmak isteyenlerse o tarihte kontaklarını çevirmeliler...
Sevgiler....
Vaaooovvvvvvvvv harika bir girişimmmm mükemmelll eğlenceliii olucakkk güsel bişeyyy
:cheesy: Gidenlerinnn hepsine ve her zaman allah kaza bela vermesinn dualarımızlarlaa çıkalımm :mrgreen: hadiii ben çok süperrr oldumm bu haberdennn dolayıı gerçektenn harika bi seyehat olucakkk
Yaniiiii DosLarr Bütünn emeği geçen herkesten allah Razİi :| oLLsunn Her Zamann HerKEssssss Ama HerKesss HeP BeRaBeRLLiğeeeee
İşte BüTüN, katIlıcımlarrr Bu Geziii :shock:Kaçmazz Bu Bu SerüVenLi GEzİmİzDekii aVanTaJLarıdaa Da KuLLaNıCazzz :lol: tAbİkİ Ufff Gelen Tatillereee vakk bee hemdee bi Dünyaa katıLıMCı :cheesy:
herkese selam
haftaya renk katmak adına iğneada katılımcılarını tekrar güncellesek ve otel rezervasyonu nu son güne bırakmasak diyorum ne dersiniz .
saygılar
arkadaşlar merhaba muratcan otel ve afradeniz otelde 7-8 ağustos için yer yok haberiniz olsun
alternatif yer bulunması gerekiyor
http://www.akkusotel.com/iletisim.asp
akkuş otelden Ufuk hanımla görüştüm yerleri var fakat öncesinde ayarlanması gerekiyor 3 kişilik oda fiyatı 60 tl, 2 kişil oda fiyatı 50 tl, bilgilerinize
Arkadaşlar güncel katılım listesi nedir, sayfalar çok uzamış genel bilgileri arayamadım. Bikaç soru sorsam;
1. 7-8-9 ağustos toplam 3 gece mi kalınacak?
2. çadır kuracak olanlar varmı ben çadırımla gelmek istiyorum çünkü??
3. buluşup mu gidilecek yoksa serbest gidilip orada mı buluşacaz, hazırda olsun die bi yol güzergahı varmı.
Herşey planlı olsun da hiç sorunsuz güzel bi gezi olsun isterim.
Çadır konusunda çok istekliyim, ve gelmek istiyorum.
2- carvalho (istanbul)
3- Demir 77 (istanbul)
4- Kaanka + Filizkaanka (İstanbul)
5- Doğan (İstanbul)
6- Comandante ( Şili )
7- Handojoe (Uzunköprü-Edirne;Pazar Sabahı)
8- Biyadin ( İstanbul)
9- Celil (İstanbul)
10- Balbar(İstanbul)
11- Bull (Beşiktaş, Köyiçi)
12- Gölge (Kocaeli)
13- Eiletelia ??? (istanbul)
14- Tayfun (İstanbul)
15- Yeniköylü_UA + Yenikoylu artçı (İstanbul)
16- Zeko + 1 (BARTIN)
17- ÇAKIR + EŞ ( İSTANBUL ( MALTEPE ))
arkadaşlar maalesef ismimi listeden silmek zorundayım işlerimi bir türlü ayarlayamadığım için bu yılki geziye katılamıyorum yolunuz açık olsun tekerinize taş değmesin
Arkadaşlar dün kırklarelinden bi arkadaşımla görüştüm. Oteller için yardım istedim. Tanıdığı kimse yokmuş. Fakat 3-4 tane denize sıfır kampyeri varmış ve insanlar özellikle buraya kamp yapmaya geliyorlarmış. Herhangi bir rezervasyona felan gerek olmadığını söyledi. Bu gidişle gözüken bizde çadırlarımızı alacağız ve orada çadırda kalcağız. Benim için herhangi bir mahsuru yok. Başka gelişme olursa haber veririm.
Haftaya görüşmek üzere
Otellerin hiçbirinde yeryok gibi gözüküyor çadır olayı ağırlıklı gündemdedir. Pansiyonlarda yer bulmak mümkün fakat dağınık yerlerde kalmamız gerekecek bu yüzden kamp alanında toplu kalmak fikri kulağa daha hoş geliyor.Gidiş konusunda muhtemelen cumartesi sabah buluşup gidilecek detaylar için hafta arası bir buluşma yapar konuşuruz cumadan gitmek isteyen arkadaşlarda olabilir onlarda toplantıda konuşup birlikte çıkabilirler herhalde
çadır olayı muhabbete daha güzel tat katar
ne o tikiler gibi oteldemi kalacağız??? :p:p:p
Çadır candır...
ama otel'i basıp iki çift laf edeceğim p.vnklere. Bizi boşu boşuna oyaladılar, neyse...
ben cumartesi sabahı tayfasındanım...
abiler ben bu sene gelemiyeceğim ama seneye beni almadan giderseniz tatile
yakarım bu motoru köprüde :mrgreen:
Arkadaşlar cogunlugunda isteğiyle 3 bulusma her zamanli oldugu gıbı cadırlarda guzel bir kamping alanında yapılmasına karar verıldı.Bunun için kamping alanıda ayarlandı.Haydı bakalım cadırları yuklemeye baslayın motorlara.Eksikleri olanlar eksıklerını sımdıden tamamlamasını onerırım çadır , uyku tulumu , mat , fener ,sinek ilacı :) vs.
Cadırda kalmak ıstemıyenler aksam bız otele geceriz diyenler olursa
Akkuş Otelden rezervasyıon yaptırabılırler
OTEL HAKINDA BİLGİ
Otel irtibat telefonları
0288 6151176
0288 6151295
0533 5581826
Detaylı bilgi almak istiyenler bana 05327374526 ulaşabılırler.
Syg.
GEZİYE KATILICAKLAR MUTLAKA ÇARŞAMBA GÜNÜ OLACAK BULUŞMAYA KATILIN LÜTFEN DETAYLARI KONUSALIM SON RUTUSLARI ATALIM.
ben de bir sabah ansızın gelebiliriiiiiimm.
ooooo yoldaş... hoşgelirsin...
yuppi çadır olayı süper oldu, ben katılıma göre bakarım ona göre cuma ya da cumartesi tayfasında olucam. Çarşamba günü görüşürüs. :mrgreen:
İsmimi düzelteyim dedim artık;
2- carvalho (istanbul)
3- Demir 77 (istanbul)
4- Kaanka + Filizkaanka (İstanbul)
5- Doğan (İstanbul)
6- Comandante ( Şili )
7- Handojoe (Uzunköprü-Edirne;Pazar Sabahı)
8- Biyadin ( İstanbul)
9- Celil (İstanbul)
10- Balbar(İstanbul)
11- Bull (Beşiktaş, Köyiçi)
12- Gölge (Kocaeli)
13- Eileithyia (istanbul)
14- Tayfun (İstanbul)
15- Yeniköylü_UA + Yenikoylu artçı (İstanbul)
16- Zeko + 1 (BARTIN)
17- ÇAKIR + EŞ ( İSTANBUL ( MALTEPE ))