sayımız hala az 2 gün kaldı acaba siteye girmeyen üyeler varmıdır gelmek isteyenleri arasak mı yönetim ne dersiniz :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
sayımız hala az 2 gün kaldı acaba siteye girmeyen üyeler varmıdır gelmek isteyenleri arasak mı yönetim ne dersiniz :mrgreen:
Ben malesef katılamıyorum, size afiyetler olsun, bol eğlenceler...
arkadaslar bende gelebilirsem gelmek isterim...bursadan..
Arkadaşlar merhabalar.. Uzun zamandır aranızda yoktum..Hava yağmazsa yeni makinamla size eşlik etmeyi çok isterim.. ;)
Son durum:
1-carvalho
2-cenkerdemir
3-asi kaptan
4-blackshark
5-bull
6-demir77
7-gölge (+1)
8-aidikurt
9-Fıratmoda46
10-Doğan
11-HONEY
12-Kadirbaba
kadir baba yeni motorun hayırlı olsun valla cok sevındım beklıyoruz valla
süper hava süper gezi
kaldı 1,5 gün...
Abiler , ablalar,
burada yağmur çamur var pazarda hava bu tarz gibi olursa ben gelemeyebilirim şimdiden bilginiz olsun istedim gelemessem sizlere kazasız yolculuklar.
kusura bakmayın.
pazar gününüze kan doğramak gıbı olmasın ama yagmur fena yagıyor
zaten azalan rr tayfası yagmur yagıyor seller akıyor motorlar kapıda yatıyor türküsünü çığıracaksınız kanımca:cry:::)
o didiğin sizin köyün türküsü bikerem :x
bizim köyde şöyle derler:
gül ağacı değilem, her gelene eğilem
yağmur yağsa bile, şekermiyimki eriyem
:p:p:p
Evet buyuk gun yarın havada guzel daha ne olsun.
Bir haftasonuda Biga ya beklerim.
http://images.google.com.tr/images?h...ed=0CBYQsAQwAw
http://www.kirkgecittermalotel.com/
http://www.biga.gov.tr/biga.php?sayfa_id=102&id=21&l=1
online geldım abii bak ararsında yazmammı:)bıga yolcuları kalmasıın
güzell şair arkadaslarım ne de guzel döktürmüşsünüz
:D
hazırlıklar tamam sanırım ben bu aksmadan biraz alıstırma yaptım yagmur alıstırması :))) artık bigaya kadar giderim beaaa :)))))
motorcuyu su bozmaz arkadaslar kimnederse desin acın gazı viraa iznik sizi kimse tutamaz kalbim sizinle tam benim hava ama :( malesef:( tamamen duygusal
anlasılan hazırlıklar tamam yola cıkıyoruzz :))
ben bu aksamdan bir yagmur alıstırması yaptımm yarın artık bigaya kadar giderim :D
bu arada sabahatan yagarasa az bir yagmur var geri kalan surede ancak sürpriz yagmur yagar :))) hava acıkkkkkkkkkkk arkadaslar :D
hava ayazmı ayaz
ellerim gidonumda
bir türkü tutturmuşum
duyuyorsun değilmi?
Yağmur diner dedik dinmedi :(
Bu havada yol yapılır ama tadı tuzu olmaz. Alınacak risk de cabası...
Daha iyi bir havada daha geniş katılımla yol yaparız.
HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE GEZİ İPTAL EDİLMİŞTİR !!!!!
Ulen nedir bendeki bu bahtsızlık kırk yılda bir motorla yol yapalım dedik ondada yagmura taıldık.
Hayırlısı diyelim arkadaşlar...
yağmurda motora binmeyen hatta kendi bile sokağa çıkmayan Honey laf söyleyen gene honey sen kim offroad kim
Harbi len ofroad demişssin ama kaldırıma motoru bile cıkaramıyon :)
tüh ya.. yanlış yönlendirdim korkarım sizi.. :( tek damla yağmur yağmadı buraya.. :)
haftaya da böyle olur inşallah da daha çok katılımlı bir gezi düzenleriz.. ;)
.......................................
ayıp ya. ben taaa çanakkaleden yola çıkıp iznike vardım.kimse yok.telefona çıkan bir tek kul yok.
net kafeden birine girip sayfaya baktımki ne göreyim.bizim istanbul ekibi meğer şeker olduğundan erimemek için yağmurda yol yapmamış :) ayıp çok ayıp :)
neyse ben iznikin doğal güzelliklerini gezip bir kaç poz fotodan sonra adminin görüntülsünü yayınladığı canım köfteden yedim ve henüz eve döndüm