hyo kimdeyse atmin odur
benim atminim Uzaydır
iki tekerleksiz atmin istemiyoruzzzz :)
Yazdırılabilir Görünüm
hyo kimdeyse atmin odur
benim atminim Uzaydır
iki tekerleksiz atmin istemiyoruzzzz :)
Uzay
http://www.raptorriders.net/forums/i...anks/admin.png
Alıyorum siteni idikurt (67.215.65.132)
bu ne lan DARBEmi oldu?
way way way bu Uzaydan korkulur...
ama neden senin avatarın öyle karıncalı?
Admin yazısıda biraz soluk gibi?
çakma Admin, çin Adminimi bu? :p:p:p
Sevgili uzay kardeşim admin sonradan olunmaz .Admin olarak dogulur bu benım alın yazımda var.
uzay kardeşim ben bu senın ımzana takıldım sımdıde neden ımzanda boyle bır yaz yazdın :mrgreen:
Bunu yazan Tosun, benden başka bu imzayı değiştiren olursa ona .osun :x
Bırakın geyik yapmayı kardeşim :evil:Baklavalar nerde [smilie=greencolorz:Yeni admin benim dedin çıktın ortaya Adminsen adminliğini bil al baklavaları :xYoookkk Alper geldi geri aldı Atminliği diyorsan ki buda zafer sayılır bu zaferi kutlamak bütün hepimize yakışır.O zaman Alperrrrr sen al baklavaları senin kıvırıcak yerinde yok motor sattın para vardır cebinde ilk buluşmada baklavaları al öle çocuk durmuyo biz buluşmaya gelemiyoruz ayaklarınıda yemeyiz dimi arkadaşlar.Baklavalar gelsin
ÇILDIRTMAYINNN UUULLLEEEEEEEENNNNNNNNNN
olum motor alan baklava alır satan degıl eskı koye yenı adetmi geldi len :)
kokusu geliyorda bir türlü tadamadık şu baklavayı hadi artık agzımızda su kalmadı kim ısmarlıyacaksa ısmarlasın
Abi ya ben bu mevzunun sonunu çok merak ediyorum bir paket çekirdek aldım çıtlata çıtlata okuyorum çok heycanlı yaa :mrgreen:
baklava için +1
Adminle Zuzi ortak alsınlar işi çözsünler :mrgreen::mrgreen:
Perşembe günü gelip ofislerinizi basarım ona göre karar verin artık :p:p
hahaha Alper'e de patladı ya çok gülüyorum :p
Alper olmazsa olmaz abi. Hayvan gibi para verdim eline.
Hatta ben paraları tutmadım bile. Direkt bankadaki adam saydı, bana uzattı, ben de eğırlığını bile hissetmemek için direkt Alperin eline verdim.
Madurum ben :( O alsın
Bakın ben bu motoru zevk için almadım, zorunluluktan aldım :cry: Bizim oralar çok esiyor, viyadükler var, sadece daha ağır olsun diye aldım :cry: :( Yoksa Alper'den alırım baklava işini. Ben ısmarlarım :cry:
Zaten bizede zevk için değil zorunlu olarak baklava ısmarlayacaksın.Hemde ağır olsunki yiyelim ağırlaşalım bizde viyadüklerde köprülerde sağlam duralım
Alper sende eski köy yeniköy diyip durma Atminliği kurtardın Zafer birrrrrrrrrrr
Aylardır bu motoru kime kaklıyım diye düşünüyodun oldu işte buda zafer ikiiiiiiiiiiii
dua et ikisini irleştirdik bi kere istiyoz zencimisin vermeyecennnnnnn
8)8)8)8)8)
Yaptığım bütün eylemlerin çektirdiğim bütün resimlerin arkasındaım yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım bundan sonrada olmayacağım tehtitler beni yıldıramaz baklavayı isterim kurtulamazsınız :p
Aidikurt! Lütfen resmini değiştir arkadaşım. Telif hakkını ödersen o ayrı! Benim motorum o artık :x