tranzzzzzzalp alıyoss ya nassıl taşımasın ki :evil: :evil: :evil:
Yazdırılabilir Görünüm
tranzzzzzzalp alıyoss ya nassıl taşımasın ki :evil: :evil: :evil:
HEHEHHEHEHEE.... valla unutmuşum yaa örtmenim....dooru transalp alıyodunus demi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
uleee makine 200'lük olduda tanımıyon bisi... transalp alınca kimbilir ne edersin... :PAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar regalraptor geleneksel festivali senede sadece ama sadece 1 kez olacak bir organizasyondu. türkiyedeki regal severlerin kaynaşması için tek şansımızın oldugu bir organizasyon sitede üye sayımız 360 ları geçti ama katılım sayımız daha 30u geçmedi !!!!!!!
Lütfen sadece dostlugunuzu sanal ortamda değil herzaman her yerde yanımızda olarakta paylaşın.
Katılıyorum...Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Yılda sadece 1 kere yapılacak olan bu buluşma için, Emrah arkadaşımız anormal titizlikle, detaylı olarak organizasyon hazırlıyor. Harcanan bu emek bile başlıbaşına bir teşekkürü hakediyor... Eğer 15-20 kişi olarak haftasonu buluşması tadında geçecekse bu olay, harcanan emeklere yazık olacak...
Kimseye zorla gelin deme haddimiz ve hakkımız yok muhakkak ama şartları biraz zorlayıp katılımı coştursak fena mı olur...
Bütün güzel insanları bekliyoruz...
Yavv istanbuldaki arkadaşlar için çok kolay bi istikamet zaten.. yalovaya kadar vapur.. ondan soora eskişehir e bursa üzerinden 220 km lik bi yol var... hemde ne yol .. daha geçen hafta ordaydım hep diyodumki motorla ne kadar zevkli gidilir felan diye...çok tatlı rampaları ve virajları var orman içlerinden de geçiliyo..
biz naapçass taa burdan 650 km .... taş kaya ve uzuuunnn yol....
hadi arkadaşlar katılımı artıralım.. böle olmuyo.....
Alper inan çok istiyorum gelmek ama söz elimden geleni yapacağım gelmek için patrona yalvaracaz artık sen yinede bizi opsiyonlu tut hocam kimseyi zor durumda bırakmak istemem sonuçta....Alıntı:
okanım samsunlum... zati adını yazdıranların nerdeyse hepsi istanbul tayfası... bu memlekette başka RRcılar yok mu beaa... şışşt muğla, izmir....Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
ya ben şimdi bim mağazasına baktım; bir tane çadır vardı ;otomatikmiş, 47 küsür lira, ama o ne ya upuzun o nasıl motorsiklete yerleştirilir ,hadi yerleştirdik, trafikte nasıl gidilir,ben bu işin içinden çıkamadım :? ...imdaaaaaat bana yardımmmmm :(
inci hocam bolbolal.com cok güzel cadırlar ve fiyatlarıda cok uygunAlıntı:
ben igloo neveda 6 kişilk aldım cantasıda baya ufak cok rahat motora oturur
şimdi bakıyorum adminim teşekkür ederim :)
6 kişilik mi :o
yuhh beaa.. adminim imparatorum.. sen minibüşlemi gelecen hemi..6 kişlik çadır ne yaa..3 e 3 halı sahamı yoksam.. :lol: :lol: :lol:Alıntı:
yaaa kardeşim sana ne genç adam bunlar hem yarın gençlik ve spor bayramı bayramlaşırlar spor yaparlar sana ne kardeşimmmmmm
ne karıştırıyon ahmedi memedi misaliiii
Yaaww arkadaşlar ilk defa üye listesine bakimdedim şok oldum tamıtamına 363 kişi ama yıkıldım çünkü bu gezide hala 30 kişiyi bile bulamamışız.Yoksam son saniye yazdırıp sürprizmi yapacaksınız.Abilerim ablalarım kardeşlerim en azından bi dalya deseydik
Valla 3 cuma namazı kılmayanın cenaze namazı kılınmaz derler, gezilere gelmeyenleride naşlamak lazım, boşa kalabalık yapmasınlar çünki.
Benim inancım var Tayfun sonanda da olsa orda 100 motordan aşağı olmayacagız kimse ilk buluşmayı kaçırmak istemeyecektir
Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
ne demek makinayı verirse lafımı olur yaaaa...
Adminim ben hala tek kişi görünüyom hanım bozuluyo tek gidersin artık falan dedi valla
baba oyle sey olurmu hemen düzelteyimAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
ya arkadaşım bakma sen yazanlara gelcem diye yine biz burdan 5 çatlak samsun belki ankara yakın diye gelir kinom gelcek kesin diğerleri düşünür işte büle gideriz ama inan süper olur .....
bende garantiyim gomtanım... pilavdan dönenin kaşığı kırılsın....istanbuldan üşenenleride anlayamıyorum valla..220 km yaa tek molada gidilir...
kim o istanbuldan üşenenler yaffff .ben üşenmiyosam kimse üşenmesssssssssss:)
AAA......örtmeniimmm... size laf söyleyenin dili kopar valla.... takdir ediyorus sizin bu azminizi.... valla bak... beni masrafa sokacanıss zaten hatunda motor istiyo şimdi.... hep sizin yüzünüsden.... :(Alıntı:
işte bu GÜSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLL. :cheesy: :cheesy: :cheesy: ben ce sen para biriktirmeye başla :evil: :evil: ,biz hatunlar bir koalisyon yapalım :evil: ..... BEKLEYİN YOLLAR GELİYOSSSSSS :evil: :cheesy: :D :lol:
Benimi takdir ediyonusss :oops:
evetttt işte 5 in 2si 3üncü aidiii diğer 2 sini bende bilmiyom :P :P :P :P
örtmenim .. siz başımızın tacısınz ....tabiiki takdir ediyoruz... imreniyoruz hatta...helal olsun örtmenimise..... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
estf yafff :oops: ... sizler olmasanız, böyle yüreklendirmeseniz ;ben de bi numara yok . bak ma sen :mrgreen: ... bütün iş sizlerde :cheesy:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
şşşşş hocam dur allasen biz seni idol kabul ettirdik numara falan ne demek yağmasanda gürle yawww..
bizim mahallede bi genç 100 lük regal almış... oolum beni evden aradı ...
babaaaaa... inci örtmenin motorundan almışş serhat abiii dedi....
sizin isminiz artıkın buralarda bile kullandığınıs motorla bütünleşti.....
:oops: :oops: :oops:
Wayyyy hocam imzalı bir resminizi yollarmısınız... :D Taaaaa Samsunlarda bile artık 100 cc lik inci regalleri raptorları meşhur olmuşş.. :D
evet .... sağolsun Okan sevdiğinden anlatmış bizi ....:)
Pekte alçak gönüllüyüz yaffff :DAlıntı:
kıssskanmayalımmmmmm.....kırmızı motor görüncede deli zaptiye motoru diyos...huhahahhaa...
hoooppppp diyelim kendimize gelelim kırmızı motorlu bir sürü akıllı arkadaşımız var (örnek agresusu,tayfunas,orkinos,falanos ,filanos,) :P :P :P
Komtanım allah sizden razı olsun, sizin sayenizde agresusla kayıp kardeşlerimiz olan orkinos falanos ve filanosu buldum, artık daha çok korkun bizden :D
ayyyyyyy.. bana bişiler oluyooo.... yetişin komşularrr.....yarılıyom gülmekten...... :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
YA alemsiniz zuhazuhazuha :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
Biz eskişehire 5 kardeş olaraktan gelcez, kral dairesi istiyoz onun içün :P