Yok abi. Henüz cevap yok. Bazen geç geliyor cevap 1 hafta kadar bekleyip ondan sonra sert bir uslüpla yazacağım...
Yazdırılabilir Görünüm
Yok abi. Henüz cevap yok. Bazen geç geliyor cevap 1 hafta kadar bekleyip ondan sonra sert bir uslüpla yazacağım...
herkes kendine doğru geleni yapar onlar sizin doğrularınız .Alıntı:
kaldera Nickli Üyeden Alıntı
size ucuz gelen bir başkası için çok pahalı olabilir ,
servislerde sorun olup olmadığı aylardır bu sitede tartışılıyo zaten, bunu takip ediyor olmanız gerek ....size göre sorun yok başkasına göre var ....memnuniyetiniz mevcut ise tartışmalara katılmazsınız olur biter
arkadaslar benı yanlıs anlamayın ama bu konuda İNCİ cok haklı,sarıkayalar ve dıgerlerı tabıkı servısten ve yedek parcadan para kazanacaklar,bu bır tıcaret...BENDE TEKNIKLE ILGILI BIR ADAMIM VE TIP SEKTORUNDEYIM ...alet satısı degıl servıs ve yedek parca fırmaya kar saglar. bakın ank. dakı servıs problemını dırekt olarak sarıkayalarla konustum ve cozume ulastırdık .yedek parca olayına gelınce ınanınkı dıger buyuk fırmalardada aynı sorun var,her parcayı bulunduramıyorlar.(arkadasımın fazer ı var ve yurt dısından parca beklıyor)fıyat konusu ıse bambaska bırsey, acalım yedekparca fıyatlarıyla ılgılı konusalım (fakat benım motorum hala garantı kapsamında ve sugune kadar lazım olan 3 parcama SARIKAYALARDAN asla ucret alınmaksızın tarafıma yollandı .(HATTA BIR KERESINDE ELLERINDEKI 0 MOTORDAN SOKULUP GONDERILDI)( BU ARADA BENIM EN UFAK BIR ORGANIK BAGIM BULUNMAMAKDA SARIKAYALARLA ,YANI SIZ NEYSENIZ BENDE OYUM)ben rr ımı sevıyorum ve dıger dogu mallarının ıcınde en ıyısı bu ,bunuda ben degıl ınternet sıtelerındekı forumlar soyluyor.ayrıca bızım makınalarımız harleyın ekıbı tarafından dızayn edılmıs,gorsellıgı bence harıka VE USA DA BENIM BILDIGIM KADARIYLA 5-6 EYALETTE POLIS BIZIM MAKINALARI KULLANIYOR. bana soracak olursanız eger agırlıkla fıyat problem oluyorsa gelın sarıkayalarla bu konuyu konusalım derım,ama lutfen yedek parcanın gumruk oranlarını arastırmadan bu ıse baslamayalım ,benım sektorumde yedek parca tarıfesı oldukca yuksektır ,belkı motor olayındada aynısı olabılır.YANI ISIN ASLINI OGERENMEDEN YARGISIZ INFAZ YAPMAYALIM .----UMARIM BU YAZIMDAN DOLAYI BENI YADIRGAMAMISINIZDIR. SAYGILAR SUNARIM ,YOLUNUZ GUZEL OLSUN
Beyler bayanlar, geçen hafta EmrahKG ile anlaşmaya vardığımız yazıyı bitirdim. Zamansızlık vs... problemlerinden sadece düşündüklerimi kontrol etmeden yazabildim. Nete çok vakit ayıramıyorum. İnci örtmenimiz ve EmrahKG son bir düzeltme yaparlar ve bize ilk fikri veren KIZILELMA arkadaşda bir bakarsa hoş olur. EmrahKG sende nasıl olsa bütün adresler var, bunu da anlaşmaya varılması durumunda yollarsın. Görüşmek üzere.. Bu arada bugün akşam kale'nin Regal'ı görmeye gidiyorum bakalım belkide alırım..
We are the community of Turkey Regal Raptor owners. We all are satisfacted by the our vehicles performance and we all know that we have the best in all aspect. But lately we come across with some problems that are upsetting and not worth having such moments. Our main problems as below:
1- The main components and other spare parts are higher than as it is supposed to be.
2- Not having competent service net even in our Metropolitan city of İstanbul which has the biggest human population between Turkish cities ( as you can guess where your biggest customer percentage live in ).
Implying forecomings we all would love to give a Emergency Blink for you and for your representatives in Turkey. Since, the owner of Regals not only in İstanbul also all over the Turkey has just started to convert to other brands especially to Japanese due to the 2 items that we explained upwards. The aim is to be able to stuck on Regals but if it goes on so that we all go far away from your brand and our Regals.
In that aspect, the owners wish you to make the way functional for both of us. We consider us and our vehicles means that we also consider you The Regal Raptor. Our aim is not to stay as just only Regal owners cus we also think that we can give the shape for Regals for being a Vehicle as Harley Davidson. We wish you all not think about only the earn Money also you think about how to be a perfect Brand in Motorcycles industry by the way of global world Standard which aims the customer pleasure.
As the community of Turkey Regal Raptor owners, we are all looking forward you to be on the subjects and having your good news when backing.
Best Regars
The Community of Turkey Regal Raptor Owners
www.regalraptor.net
bana ucuz gelip gelmemesi konu değil.
yedek parça fiyatları aşırı yüksekse tek taraflı sorun değilki bu..
bir malın piyasa koşullarında satılabilirliliğinin olmaması yetkili firma içinde sıkıntıdır zaten.
bu makınaların bir çok parçası birbiri ile uyumlu.çeşit çeşit alternatif var.
ayrıca hangi konuya müdahil olup olmayacağımı sen belirleyemezsin.
bir konuda fikrimi belirtiyorum kaldıkı uzun yıllardır otomotiv yedek parça ithalat içindeyim.
hemen neden direnc mekanizmanı harekete geçirip dışlamaya çalışıyorsun.
fikrine saygı duyuyorum ama senınle aynı fikirde değilim dersin çok çok.. :P
KALDERA OTOMATIF SEKTORUNDE YEDEK PARCA GIRISLERINDE VERGI YUKSEK MI?
Selam arkadaşlar. Bence Sarıkayalara bu topiği gönderip bir okuyun bakın kullanıcılarınız nelerden şikayatçi bununla ilgili ne yapacaksınız buradan duyurun diyebiliriz. Baktıkki adamlar hiç umursamıyo, biz nası olsa yedek parçadan geçiriyoruz onlarda yiyor tavrına girerler veya cevap vermezler o durumda bu ithalat işine girilir yada fuarda gelmiş olan çinli yedek parça ithalatçılarıyla bağlantıya geçilir. Ben bir tanesinin tanıtımlarını almıştım. Ama önce iş hem bizim için hem Sarıkayalar için sarpa sarmasın diye onlara bu topiği onlarla iletişimi iyi olan bir arkadaş göndersin ve cevap vermeyecek olurlarsa bizde hakkımızı arayacağız , nettende motosiklet kluplerindede gerçekleri anlatacağız şeklinde uyarırız. sonuçta bu bir tehdit değil çünki yalan söylemiyeceğiz ve herkesin bunları bilmeye hakkı var, ama bu problemleri çözeriz derlerse bizde ılımlı davranırız.Haksızmıyım ???
ARkadaşlar sakarya motosiklet festivalinde motomaxın istanbul müdürüyle konustuk regalraptor ları artık motomax adı altında getireceklermiş ve cogu parcasınıda turkiyede üretip montajını yapacaklarmış bilginize.
Zıçtı Cafer Bez Getir... Nerden çıktı bu motomax ya... Bildiğim kadarıyla kimse memnun değildi Motomax'den. Sorumsuz ve ilgisiz bir firma diyorlar...
abiler üsküdardan otobüsle geçerken amanın o da ne?? motomax firmasında bi DD250 E9. durağa geç kaldım inip soracaktım ama bi fırsatını bulursam uğrayıp konuşacağım.
Motorumu almadan feyizoğlundan landcurizer almak istemiştim bundan sonra gelmeyecek buna muadil su soğutmalı başka modeller gelecek demişti hatta ithalatçı firmanın büyükçekmece taraflarında fabrika açtıklarını üretimi burda yapacaklarından söz etti.Demek RR getirmişler.Keeway kullanıcıları parçaların geç geldiginden bahsediyorlardı.Ama üretimi burda yaparlarsa o sorunlar aşılmış olur herhalde inşallah tabi
Onların üretim dedikleri montaj gibi bişey. Çinden gelen motorların önünü kesmek için yerli üreticilerin koydurduğu harç gibi bişey var ya, ondan kurtulmak için bir kısmı burada üretiliyor demeye çalışıyorlar. Sarıkayalar yapacaktı bu işi herhalde bütçeleri yetmedi. Yani sanmayın ki motorun çoğu parçası burada üretilecek falan. Parça konusunda bir faydası olacağını sanmam. Ancak sıfır fiyatlarına yansıyacak bir hareket bence...
Firma sayısı çıktı gene 2 ye :) hadi hayırlısı olsun, bakalım motomax regallerin nelerini tırıklayıp satacak :?
arkadaşlar halen soruna çözüm bulmuş değiliz.tek yaptıgımız desekmi yapsakmı falan filan.inci bir mektup örnegi hazırla lütfen.herkeslerde altına bassın imzayı ve dogru tüketici haklarına .
LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
ya rıza kardeş senin derdin sıkıntın ne bir türlü anlayamadık hele bana bi özelden atsana
Beklenen yanıt geldi.
Dear Emrah,
Thank you for your passion and trust on our products.
I am the sales manager in Lifeng, since most of our other department leaders could not read English. so I prefer that you could write to me and I will share with them .
Thanks for your attention.
Jenny Ji
Sales Manager
Sevgili Emrah
Ürünlerimize olan tutkun ve güvenin için teşekkür ederim.
Ben Lifeng de satış müdürüyüm, bütün departman yöneticilerinin ingilizce bilmemesinden dolayı bana yazmanı tercih ederim, onlarla ben paylaşacağım.
İlgine teşekkür ederim.
Jenny ji
Satış Müdürü
evet şu mektubu bekliyorum. bana yazılması gereken son mektubu iletirseniz. Jenny ablama atayım.
Hobaaaaaaa büyük gelişme bu :o
evet inci emrah saolsun cevabı yayınladı.hadi sıra sende yaz bakalım mektubu
ulaa.... yazışa yazışa bi hal olacaanıs ...valla çinlilerde bulduk belayı diyolardır içlerinden.... :P
Emrahım küçükgirginim sen pasaportu vizeyi hazırla kardeşim .. böle giderse sana bi çindistan yolculuğu görünüyo.... :lol: :lol: hem yengemizin haberi varmı bakem.. allahın çinli jenny siyle mailleştiğinden.. :lol: :lol:
bunlar bulaşıcı olur aslanıımm.. kalkıpta gelmesin buralara .. türkiyede bi yakışıklı buldum diyede hava atıyodur belkim yanındakilere... :lol: :lol: :lol:
ey site ahalisi...adamın başına çorap öreceeniz haberiniz olsun....huahahahaa
Okanım civanım Çinliler benim kapsama alanım dışında olduğu için otomatikman Pınar'ın da kıskançlık kapsama alanı dışı kalıyor... :-) O yüzden rahatım yani... Keşke gelse bu arada iki tokat çakardım hani len spyder derdim :-)
ehehehhee....karate bilir onnar tihkatli ol... :oops:Alıntı:
emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
Anaaaaaaa doğru valla... :roll:
Bak bunu hiç düşünmemiştim... İki dk da yamultur :(
Bu mektubu yazmak isteyen bir arkadaşımız vardı Rıza , şimdi ona muhalif olmak istemem, kendisi yazsın biz de imzalayalım..Alıntı:
ne demek istediğini anlayamadım ama sen ole dediysen tabiki kimse o arkadaşımız o yazsın.bekliyoruzAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
sevgili inciAlıntı:
adını vermediğin arkadaş kim?henüz bişi yazılmadı:(
kim olcak yawww kaldera kardeş tir hani devamlı yazıp bilgi paylaşan hadi gezi dedimi buluşma dedimi bahane ler bulan kovboy kardeş ((( her halde,,galiba ,,,,sanırsammm))))
NERDE O SAHİ YA (KALDERA)
sevgili kaldera
adı geçen gizli kahraman sensen mektubunu bekleşiyoruz
sevgilerimle
adını ben de hatırlamıyorum topiği baştan incelemek lazım...sedece hatırlıyorum ki; "ben yazarım mektubu "diye bir ibare vardı ..o kendisini biliyordur belki bu aralar girememiştir , o yüzden dikkatinden kaçmıştır ...
KALDERA baba kapıdağına gelsin o kadar :x
Arkadaşlar yüzdük kuyruğuna geldik.Şu mektubu ingilizce yazıp hazırlayacak kimse yokmu?
arkadaşlar ben böyle bir mektup yazarım demedim..ama böyle bir metin varsa çevirir buraya koyarım.sizde gönderirsiniz .Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
aslanburçlu kardeş ben bahane bulmuyorum gezilere gelmemek için. hakkımda atıfta bulunup yorum yapmana hiç gerek yok.
bir sakarya gezisine gelecektim.o gezide bir iptal oldu,bir yağmur yağdı falan herneyse...
yüzyüze görüşmediğin biri için hiç hoş değil yazdıkların. :P şık olmadı
sevgili inci
kalderayı okumuşsundur.demekki iş sana düştü.bekliyor bu millet senden ingiizce mektubu
tarzını sevdim baba, eastwod gibi konuşuyorsun gözlerini hafif kısıyorsun ve etrafa korkusuzca bakıyorsun, yüzünde şekiller beliriyor iyiler seviniyor kötüler korkuyor. kızılderililer 3 şeye önem verir. biliyorsun...
1= dürüstlük
2= cesaret
3= hızlı bir at
Handojoe hangi 3 şeye önem verir peki? :D
Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
korkan" KÖTÜLER " kim olaki ? merak ettim
kötüler kötülerdir hocam. kötülerin ve kötülüğün tarifi yapmakla bitmez bitmediği gibi yapılan tarif tadından da yenmez :)Alıntı:
TAYFUN DEMİŞ Kİİ...
HANDOJOE nelere değer verir.
1_ dürüstlüğümü ispatlayamam ve tescilleyemem. ama en çok kendime karşı dürüstüm ve asla kendime yalan söylemem.
(ben adamın verdiği sözlere değil yaptığı işe bakarım)
2- cesur olduğumu söyleyemiyeceğim. kapı dağına 150 cc lik bi makina ile gittim ve 1050 km lik yolyaptım vede bu yolda yalnızdım ve bir harita dahi yoktu yanımda ve gideceğim yolu hiç araştırmadım sadece sordum geçtiğim yollarda.
3- iyi ve hızlı bir ata da sahip değilim (şimdilik)
kötünün ne demek olduğunu iyi biliyorum, tarif istemedim . Ben sen den, bakışlarından korkan kötüleri sordum .yani anlıcan isim sordum
KALDERA bir gün ormandaki kulübesinin önünde oturmuş, az ötede birbiriyle boğuşup duran iki kurt köpeğini izliyordu. köpeklerden biri beyaz, biri siyahtı..Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
derken bir apaçi yerlisi çocuk yanına yaklaştı
çocuk, kulübeyi korumak için bir köpeğin yeterli olduğunu düşünüyor, KALDERA nın ikinci köpeğe neden ihtiyacı olduğunu ve renklerinin neden illa da siyah ve beyaz olduğunu anlamak istiyordu artık. O merakla, sordu KALDERA ya
KALDERA , bilgece bir gülümsemeyle ÇOCUĞUN sırtını sıvazladı.
Onlar dedi, benim için iki simgedir evlat.
neyin simgesi diye sordu çocuk.
iyilik ile kötülüğün simgesi dedi KALDERA aynen şu gördüğün köpekler gibi, iyilik ve kötülük içimizde sürekli mücadele eder durur. onları seyrettikçe ben hep bunu düşünürüm. onun için yanımda tutarım onları.
çocuk, sözün burasında;
mücadele varsa, kazananı da olmalı diye düşündü ve her çocuğa has, bitmeyen sorulara bir yenisini ekledi:
peki dedi. sence hangisi kazanır bu mücadeleyi..
KALDERA derin bir gülümsemeyle baktı çocuğa.
hangisi mi evlat.. ben, hangisini daha iyi beslersem.... :mrgreen:
istirham ederim hocam yazımda size kötüyü tarif etmek istememiştim, haddimede düşmez. bakışlarımdan değil görüntümden korkuyor insanlar, serseriyiz ya... onlara kızmıyorum haksızda sayılmazlar hani malum tip kayık işin beni üzen tarafı; kırıcı ve rencide edici sözler sarf ediyorlar maksadını aşarak hemde benim duyacağım şekilde hemde yaşı geçkin torun sahibi hanımlar yapıyor bunu genelde. hatta biri 10 gün önce "SEN İYİMİSİN OĞLUM" diye bir soru sordu ne diyeceğimi şaşırdım tabii. ne diyebilirdim ki susmak en iyisi zaten öyle yapıyorum ve kafalarında bir sürü soru işaretiyle bırakıyorum onları. varsın onlar düşünsün.Alıntı:
kötülerin isimleri mi nasıl yani... bir isim listesi yok elimde şu an hiçte yapmayı düşünmedim. yapacak olsam ilk önce kendimden başlardım ne kadar iyiyim yada ne kadar kötüyüm soruları ilk önce kendime sorarım. bildiğim birşey varsa oda mutlu olmaya giden yoldur başkalarının önüne çıkmadan arz ederim efendim...