Yok ya İlker öyle kalite bir yer değildi de o yüzden. Sokak arası köy bakkalı gibi bir yerdi.
Yazdırılabilir Görünüm
Yok ya İlker öyle kalite bir yer değildi de o yüzden. Sokak arası köy bakkalı gibi bir yerdi.
Valla bir iki yer biliyorum ben Bursa'da... Hatta işte İskender Kebap'a adını veren amcanın torunlarının işlettiği mekan var. Tatlı bile yok menülerinde sadece iskender... Biraz fazla ödeyebiliriz belki ama hakiki iskender yemiş oluruz... Bir de meşhur çiçek köftemiz var tabi! Onu da boş geçmemek lazım! Dilersek oraya da takılabiliriz! Hem giderken hem dönerken yesek?? :) Giderken iskender, dönerken çiçek köfte!! Abooooo karnım acıktı!!
valla bana her türlü uyar maksat muhabbet ve yemek olsun :)
üstadlar banada her türlü uyar ..
gidişte değilde dönüşte yapalım derim
İskender iskenderoğlu mekanın adı... HAtta iskender kebaba adını veren kişi şimdiki işletmecilerin dedesiymiş... Hayatımda yediğim ve yiyeceğim en lezzetli iskender orada yapılıyor. Etnin kokusu bile farklı...
Yer, Heykel taraflarındaydı sanki, öyle hatırlıyorum.
Aynen hocam!! Ben de orayı kastediyodum... Yanılmıyosam Yalova yolunda da bir yer açmışlardı en son! Ama heykelin ordaki mekan eskiye sadık kalınarak dekore edilmiş falan... İskender kadar, içerinin havası da güzeldi...Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Tamam arkadaşlar ben her şeye uyarım. Dönüşde olursa daha iyi olur.
Arkadaşlar benim program ufak çaplı değişti. Ben festivale kardeşimle geliyorum. Kendisi ünüversiteyi Bandırmada okudu ve çevreyi çok iyi biliyor. Biz pazar günü kahvaltıdan sonra çevre gezisine çıkmayı planlıyoruz. Bandırma erdek ve civarını tüm gün gezip akşam 18,30 Bandırma Yenikapı feribotuyla istanbula dönmeyi planlıyoruz. Böylece hem çok fazla yer gezip hem daha az yorgun istanbula dönmüş olucaz, benzin ve topçular gemi ücretiylede aynı paraya denk geliyor hatta karayolu daha masraflı oluyor. Katılmak isteyen aklına yatanlar feribota mutlaka yer ayırsın şimdiden dolmaya başlamış. Bilgilerinize arz olunur.
Ama iskender yicektik kardeşim
müzisyenler müzik aletlerini getirsin ben gitarımı kapıp geleceğim haa
boşver baba bizde ilkersiz iskender yeriz fotograflarıda çeker yollarız onaAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
az kaldı millet herkes hazır demi cumartesi start alıcaz cadırlar uyku tulumları vb hazırız dimi
saat 8:30 da kozyatağı carrefourda olmayı sakın unutmayın saat tam 9:00 yola cıkılacak bekleme yapılmayacak lütfen saatlere uyalım.
he yavv adminim. ilkersiz yerik yağlı iskenderlerimizi.. :P :P
Bende zannettim ki İlker hepten yan çizdi. Adam dönüşte yan çizip feribotla gelecekmiş. Olsun kendi tercihi. Ben de burada plan yapıyorum Ilgaz dağına bir keşif gezisi yapsam resimlesem ve yayınladıktan sonra ortak bir tarih belirleyip kamp yapsak, hatta Mengen taraflarına da aynı keşif gezisi yapmayı düşünüyorum. Yaz boşa mı geçecek . Kendim için bir şey istiyorsam........... sizin için. :D
ılgaz uyar valla aksu baba.... çok da ekşın olurdu yaniii.....
Aksu agabey, ben varım her türlü. Ilgaz, yedigöller, yazı boş geçirmeyelim mümkün mertebe. Ne kadar fazla hareket edersek o kadar uzun yaşarız, daha doğrusu yaşadığımızı hissederiz...
Ilgaz ı biraz da Okan a kıyak olsun diye düşündüm. Sonar Mengen tarafı, Abant tarafı derken motorla gelsin diye, öyle öyle İstanbul a yaklaştıracağım Okan ı. Şu Kapıdağ dan sonra keşif gezilerine başlar ve resimlerim.
ya aksu baba su suğrizi acıkla artık .................(+1) yazdırdıgın kim gelicek dimi
ARKADAŞLAR BİŞİ DİCEM !
Eskihisar - Topçular'a kaçta bineceksiniz? Sizinle gelmek istiyorum. Tabi siz de isterseniz ? Sizi karşılayabiliriz, 2 motoruz. Sonra Bursa dan da bir arkadaş var , galiba BCC de gelicekmiş oraya, önlü arkalı gidebiliri veya siz ve biz?
Ne dersiniz? Sevgili admin , uygun görürsen beraber yolculuk yapar o sizi davet ettiğim BARRACUDA yı da gösteririm , yol üzerşnde nasıl olsa !??? :twisted: :cheesy: :twisted:
speedygonzales tahminen 9 da carffour dan ayrılırsak muhtemelen 9,30 - 9,45 arası topçulardayız en kötü ihtimalle 10 vapuruna binmiş oluruz. Bencede senin mekanı görmeden geçmeyelim derim
kardeşim uyar neden olmasın saat 9 da yola cıkıcaz tahminen en gec 9:45 vapura binmiş olur 10:15 10:30 gibide arabalıyla karşıya geçmiş oluruz sizde bizi karşılarsınız.
cumartesi sabah tan bahsediyoruz değil mi? Benim topçulara gelmem 10 dk . Admin de telefonumun olması lazım . Binerken ararsanız sorun yaşamayız !
Yine de;
Ergün Kısmet : 0 536 832 32 02
valla iyi fikir Ergün kardeş. mekanı görürsek süper olur. valla her fırsatta kaçarım/s....
Evet evet güzel fikir. Mekanı görelim, bilelim... Bu arada haftasonu yağmur gösteriyo meteoroloji :P :P :P
cidden yavv. balıkesir merkez iyi görünüyo ama bandırma ve diğer taraflar yağmurlu. inşallah açarda rahat gideris.Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
yağsada gideriss, yağmasada gideriss. :cheesy: :cheesy: :lol:
Bence hiç tırsmayın ! Geçen hafta sonu da kıyamet gibi yağmur var dedi. Bir damla yağmadı , esmedi , hava kapamadı bile ! Artık tutturamıyorlarrrrrrrr... :twisted:
Ya yok ben dalga geçiyodum! Bi ara yağmurlu dedi ama şimdi güzergahımızın tamamı parçalı bulutlu! meteor.gov.tr reklam alan site olsaydı benim sayemde köşeyi döner, fazladan 15 tane meteoroloji istasyonu kurardı!! :D
Yağmurdan korkmayın ben yukarıdan aşağıya baktım yağış yok. Espri bir tarafa dün ve bugün istanbul ankara yağışlı diyordu fakat dün İst-Ank. yaptım uçaktan kestim etrafı sadece beyaz bulutlar yağış falan yok. Yağacağına da ihtimal vermiyorum. Tabii ülkemiz için keşke yağsa o ayrı konu. Şimdi meteorolojide de yağış yok diyor hafta sonu için.
abiler kimse kavaltı etmesin o zaman kahvaltıyı ergünün mekanda yaparız uyarmı
Uyar valla!! Yalnız endişem odur ki "orada kahvaltı burada iskender" derken biz günü bitiricez, Kapıdağ'a gidemicez :)Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
ya kanka sabah erken yola koyuluyoruz kapıdağ kaçmıyor aç karnına yol yapılmaz be
Tamam bizde Ankara dan gelirken yolda yaparız kahvaltıyı fişini de getiririz Ergün kardeşimize. :D
Aksu abi hem toplanma merkezimiz olur hemde hep beraber kahvaltı ederiz. sıkın dişinizi yalovaya kadar
Yaw hep böle oluyo alakasız bi şekilde, harika programlar çıkıyor ortaya ! Harika olacak !
O zaman şöle diim , kahvaltıda , rutin ler dışında özel istek varsa alabilirim !Kuş sütü filan isteyen? Bakın, hemen deniz kenarında oluğu için size spesiyal, martı sütü hazırlatayım mı?
Soora , havyar, midye uyduriimmi bişiler? :twisted: :twisted: :twisted:
Tamam yahu bişey dimedihhh!! Yapalım kahvaltımızı, yiyelim iskenderimizi, öle gidelim yolumuza!! Aksu abim siz de gelin diyeceğim, güzergah ters mi oluyor ne??
Aksu abime özel not: Senin isteğin üzerine yazı yazdım, ama hala okumadın üzülüyorum :D
Aksu abimin mutlaka bir rotası vardır ama, haddim olmayarak,Bolu yolu daha keyiflidir ve bizimle buluşmanız da rahat olacaktır. Bence değerlendirmelisin abi ! Beraber yaşanacak her güzel güne, paylaşıma ihtiyacı var herkesin öle değil mi?
Biz iki motor Eskişehir üzerinden geleceğiz çünkü orada Emrah komutana da uğrayacağız, yoksa sizin için yolu değiştirir 100 km. daha uzatırım.Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Okumadığım yazıyı bulamadım o kadar hızlı gidiyorsunuz ki hem iş hem yazıları oku yetişmiyo yaw. Moonchild tekrarlar veya alıntı yap, kusura bakma anlamadım.
http://www.regalraptor.net/forum/viewtopic.php?t=749
Abi benim ilk tanışma başlığımda haftada bir yazı yazacaksın demiştin ya? Ona gönderme yapıyodum, hatırlamıyor olman çok doğal!! Şaka yapıyodum zaten yaaa :D
Mevzuu anladım tamam. Bende gezi ile mi ilgili acaba dedim. Evet makalelere cevap yazmaya çalışıyorum ama o an yoğun oluyor ve yazmış olmak için de yazmak istemiyorum. Yoksa genelde tüm yazışmaların yüzde 90 ını okuyorum.
abiler kahvaltı işlemi süppper fikirrr. hem mekanı görüp sonra gelmelerimiz içinde iyi olcek.