Abi çok geçmiş olsun bende yeni girdim siteye şimdi gördüm allah beterinden korusun :(
Yazdırılabilir Görünüm
Celil, çok geçmiş olsun, görünmez kaza. Ucuz atlatmışsın diyelim. nazar
Çok keyifliydi, saati nasıl 11 buçuk yaptık anlamadık valla. Alper kardeşim (toprak) de umarım keyif almıştır ortamdan, biz onu tanıdığımıza çok memnun olduk. Kubi'nin dediği gibi darısı daha kalabalık buluşmalara diyelim.
Çok keyifli geceydi gülmekten çenem ağrıdı
İtiraf.com gecesiydi herkes tüm mallığını ortaya döktü :mrgreen:
Bir daha çakal uğursuz doğana motor vermicem dönüşte 1.köprü ayağında çevirdiler alkol testi yaptılar, 200 metre gittik yine çevirdiler yemin ederim :)
4 Senedir 1 defa bile beni durdurmamışlardı
Celil Abi çok geçmiş olsun üzüldüm yaa :( İnş. en kısa sürede toparlarsın.
Celil çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin.
Dün akşam herzaman old. gibi çok keyifli geçti. Gülmekten yarıldık gene. Eşsiz bir boğaz manzarasında muhabbet etmek kadar keyifli ne olabilirki..
Bende 4 yıldır motor kullanıyorum ilk defa başıma geldi. bu uğursuzluk benden mi yoksa senin motorunla mı alakalı acaba !!! :mrgreen:
Olum iki arıza bir motora binerseniz oluca budur...:p Ben polislere bunları hiç geçirmeyin demiştim köprünün butarafına ama gene adamlar insaflı çıkmış...:p
genel uygulama vardı akşam sadece motosikletleri çeviriyorlardı
hatta bir tane bisikleti bile çevirmişlerdi :p
Lan adam moderatörlüğümü silmiş, bir de Teşekkür butonuna basma yetkimi de silmiş :p
Bu mesajı yazıyorum ama gönder butonuna basınca gelir mi gelmez mi ondan şüpheliyim.
Celil abi geçmiş olsun.
Gelemediğim için üzüldüm. Çok özledim sizleri.
Bu mesaj giderse ekime gitmezse aidikurt :p