Ben gececiyim fazla takılamam ama bi aksilik olmazsa özdilekte yanınıza uğrar ordan tofaşa geçerim...
Yazdırılabilir Görünüm
Ben gececiyim fazla takılamam ama bi aksilik olmazsa özdilekte yanınıza uğrar ordan tofaşa geçerim...
Maalesef dün akşam buluşma gerçekleşti. Festivale gelemiyorsan bi sonraki buluşmada görüşelim.
Özgür Çeşme den İstanbul a Bursa üzerinden döneceğiz inşallah kısmet olursa. Nerede yemek için mola verelim?
gezilerin en yorucu kısmı dönmektir bilirim sağlık olsun bir sonraki toplantıda görüşürüz 8)
Ayvalık ta buldum Emre yi, benim çocucuğun özel durumundan pek ilgilenemedim.
Hiç görmediğin biriyle km ler ötesinde görüşüp sohbet etmek bu forumun farkıdır herhalde.
Sıkı bir forumuz dostlar, kıymetini bilelim.
Evet İbrahim, çok güzel oldu karşılaşmamız. Benimde hatunun ayağını arı sokmuştu biraz acele karşılaşma oldu ama tanımadığınız biriyle tanımadığınız bir yerde karşılaşmak hele ki karşıdan gelen bir Regal Raptor görmenin heyacanını anlatamam :) Ben gezi anılarımı anlatırken değinecektim, yeri gelmişken yazmamız iyi oldu. Keşke resim çekilseydik 2 dk. ama kısmet işte biraz ters zamana denk geldiği için akıl edemedik.
çete miyiz neyiz ? nazar
Havalı bunlar.
Selam Bursa'lı gençler bu haftaiçi bi buluşma ayarlayalım mı? kimler gelir?
26 Eylül Çarşamba
saat : 20.00
Yer: Kükürtlü Starbucks
Ben gelir.....
bende gelirim.
553 304 18 34 numaram.
Cihan.
27 Eylül Perşembe
1-ozguralic
2-sarhoşefe
3-turq
4-cihanne
5-?
Dostlar simdi aklima geldi. O aksam esimle 8. Evlilik yildonumumuz, beni bu hafta mazur gorunuz
tarihi değiştirdim.
27 Eylül Perşembe
1-ozguralic
2-sarhoşefe
3-turq
4-cihanne
5-?
Ben İstanbul buluşmalarına katılıcam artık böyle giderse :) geçen seferde 4 kişi buluştuk yine :)
Ben katılmak ve sizlerle tanışmak isterim ama bu aralar işler biraz yoğun saatlerim pek uymuyor. Bu arada adlilyenin oralarda regal bayiisi varmış yarın bi gidip görmeyi planlıyorum tam adresini bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi ? :)
heykel tarafından inip uluyola dönüş yaptığın bi yol var. Oradan girince soldaki ilk veya ikinci dükkan. Zaten önü motor dolu. Set motor. Karşı çaprazında da satış mağazası var.
Haydi yok mu arttiran, Cem. Murat nerdesiniz
Murat'la konuştum kesin değilmiş gelmelleri, Cem artık İstanbullu..
Yeni arkadaşlardan da vardı birileri. Bi arkadaş vardı motoru baştan aşağı elden geçirmişti sitede :)
27 Eylül Perşembe
1-ozguralic
2-sarhoşefe
3-turq
4-cihanne
5-?
Güncelllll
Az ama özdük. Tesekkürler.
Haftalardır motor kullanmıyordum, Mesut un motor ilaç gibi geldi bee
Gelen arkadaşlara teşekkürler güzel sohbetti, bundan sonra adres orası olsun mu?
29 EKİM KORTEJ
Buluşma Yeri : Melike Pınar Okulları yanı, Beşevler Karafatma heykelinin ilerisi
Buluşma Saati: 17:30
Hareket saati: 18:00
Bursadakı kortejde raptorriders tek basına mı olacak yoksa baska kluplerle de bırlesecek mısınız? Yanı genel bır organızasyon mu bıze mı ozel? :|
Arkadaşlar merhaba,
RR 250E10 ile aranıza yeni katıldım. Buluşmalarınıza ben de katılmayı çok isterim.
hoşgeldin siyah sanırım kortej yarın Karafatmada başlayıp FSM ye oradanda konser alanına olucak bence kortej için çok kısa bir mesafe oradan oraya toplamda 5 km yapmıyor:S ben yarınki konserde ses ve ışık olarak zaten görevdeyim ama o saatte kadar hazırlıklarımı bitirip korteje katılacam:D
bu arada konseri sahnenin yanından izlemek isteyen arkadaşlar olursa benim makine sahnenin yanında olucak yüksek ihtimalle bende yakınlarında olucam :D bariyerdeki güvenlik veya polislere bahadır derseniz konseri sahnenin dibinden izlemenizi sağlarım yanlız en fazla 4 kişi :S