inanç foruma yazdı ben muratı aradım yarım saatte toplanıp çıktık güzelde oldu iyiki yazmışsın inaç güzel bir gün geçirdik 8)
Yazdırılabilir Görünüm
inanç foruma yazdı ben muratı aradım yarım saatte toplanıp çıktık güzelde oldu iyiki yazmışsın inaç güzel bir gün geçirdik 8)
evet inanç abi çok iyi ettin. böyle plansız apar topar gezmelere her zaman kapımız açık. müsait olduğumuz sürece.
bana zorla mangalı yaktıracaksınız bu saatte..birayı da açtıracaksınız..herkes bi yerlerde bi şekilde yahu..:evil::cry::(:(:(:?:
ah be doktorum bekle sabret gelsin yaz ve ehliyet gelcem bodruma...
Motorum serviste olmasaydı bende katılcaktım aranıza arkadaşlar. bir dahaki buluşmada aranızdayım ama :)
cumartesi günü büyük ihtimalle yağış olmadığı sürece Rumelihisarı altında balık tutuyor olacağım :D
Beni orada bulabilirsiniz.
Yarin sabah adana yolcusuyum.bu hafta pasim .haftaya su mangal isni hallederiz yada tekirdag koftemizi yemeye gideriz
cumartesi günü büyük ihtimalle yağış olmadığı sürece Rumelihisarı altında balık tutuyor olacağım
Beni de orada bulabilirsiniz. :mrgreen:
Bu ne yaa dejavuu oldu bir an. organize işler bunlaaar :p
Bütün Hafta Yağmur Görünüyor Ama Su Kurbağaları Var Aramızda..:) Bu Sebeple Cuma, Cumartesi ve Ya Pazar Günü Anlık Bir Buluşma Planı Yapılabilir Havaya Göre...İletişimde Olmak İsteyenler Tetikte Olsun Raptors8)
La olm cok eglenmeyin bag. Yokum diye cok sinir olurum walla .bi somraki bulusmays salgamla gelmem ona gore
geldi çattı bir hafta sonu daha. planlar nedir?
kim nereye gidiyor
bu haftaki organizasyon hava muhalefeti dolayısı ile askıya alınmıştır. ileriki bir tarihte görüşmek üzere.
YALAAAAAAAAAAAAAAAN :)
ARKADAŞLAR HAVA FALAN BİZE SÖKMEZ...YARIN AKŞAM (09.02.13 CUMARTESİ), SAAT 20:00' DA FINDIKZADE "ARKABAHÇE CAFE" DEYİZ....İLETİŞİMDE OLMAK İSTEYENLER İMZAMDA NUMARAM YAZIYOR...YERİ ZOR DEĞİL AMA YAKINLARINA GELSENİZ BİLE SİZİ ALIRIZ...KROKİ AŞAĞIDADIR...BÖLE ÇAY, KAHVE USULÜ SICAK BİR MEKANDA MUHABBET OLACAK...GELMEK İSTEYENLERE DUYURULUR...
http://a1302.hizliresim.com/16/8/jxmdw.jpg
Bakırköy Tarafı Şehremini Lisesi, Taksim Tarafı Fındıkzade Meydanı Tarafıdır Bilginize...8)
1 - İbanez_one
2 - mrtglc
3 - Burak_332
Harikasın Görkem :) Semtimizin bu güzide mekanına bütün RAPTOR RİDERS üyelerini bekliyoruz :)
Valla bu hafta işim de yok ama yağmur işi beni caydırıyor.Size iyi buluşmalar keyifli sohbetler.
yağmur kötü arkadaşlar işten eve 5 km geldim sırılsıklam oldum tabiki yanlız dizden aşağısı ; ( buluşan arkadaşlara selamlar olsun güzel muhabbetler olsun....
Resim çekecek kimseyi bulamayınca emo resmi çektik idare edin
:p
http://imageshack.us/a/img28/3916/20130209214610.jpg
Bu Haftaki Buluşma Çay Keyfi İle Geçti...MUrat Ve Burak Arkadaşıma Çok Teşekkür Ederim...Tüm Raptor Ailesi İle Hepberaber Olmak Dileği İlenazar
http://c1302.hizliresim.com/16/9/jyxbr.jpg
maşallah nazardeğmesin işallah bir sonrakine hepberaber olmak dileğiyle nazar:cheesy:
Cumartesi yagmur olmadigi taktirde koftemizi yemeye gidelimmi artik.yada persembe bululusup oyle kararlastiralim gorkeminde gelebilmesi odakli bir zaman ayari cekelim
Mantıklı geldi bana bilmiyorum ne dersiniz arkadaşlar.
tekirdağ köftesi ve tekirdağ a hava güneşliyken yol yapmak iyi olur c.tesi metroloji yağmur ve 8 derece sıcaklık veriyor 8)
Murat hafta ici burdamisin toplanalim persembe
Sayet gidersek buraga edirne den baska konusacak konu vermis oluruz.:)
Perşembe akşamı hava kötü olmazsa bende katılabilirim aranıza :) Hafta sonu da aynı şekilde geçerli :)
fatih aldın motoru çık artık tabi piyasaya...
adamlar buluşuyor benim bile burada içim gidiyor
sen nasıl gitmezsin...
her zaman bekleriz dostum
hacı dayı şifrelimi konuştun ,üstü kapalı küfürmü ettin .çıkamadım işin içinden:?Alıntı:
programda Bir değişiklik olmaz ise buradayım. bizim program anlık değişebiliyor.eğer ben aranızda olmaz isem zaten kesin şehir dışınca olduğumdandır.
hacı dayı şifrelimi konuştun ,üstü kapalı küfürmü ettin .çıkamadım işin içinden:?[/quote]
bizim program değişiyor derken sizlere lafım yok :D iş ile ilgili program her an değişebilir ve şehir dışına çıkabilirim. Ama şimdilik İstanbul' dayım. Ve istanbul' da olduğum sürece önemli bir sıkıntı olmaz ise gelirim.
arkadaşlar perşembe yağmurlu gözüküyor ama çarşamba bulutlu. benim için farketmez karda bile gelirim gittiğimiz mekanda kalorifer olsun yeterki :)) hafta içi planınız nedir :)
haftasonu hava kötü. çarşamba dorock barmı yapsakki biraz kafa şişirelim 8)
taksim florya yada çapa olabilir
ama taksim önceliğimiz;)
hiç farketmez gelicem kesin kez bu sefer :) çarşamba iş çıkışı akşam kafa dağıtabiliriz
ben çarşamba 5 ten itibaren herşeye varım
ben bu sefer taksimden yana değilde bi cafede çay muhabbetinden yanayım. hafta içi alkol almak ertesi gün işe gitme faslı beni kasıyo açıkçası. hee illaki dersinizki biz taksime takılırz ozaman saygu duyar iyi eğlenceler dilerim. bu arada cumartesi günü hava yağışsız. ben tekirdağ muhabbetine hala varım şayet hava bu şekilde olursa.
http://www.accuweather.com/tr/tr/ist...t/318251?day=5