Gerçekten çok katılımlı ve eğlenceli bir geceydi yeni katılan birçok kişiylede yüzyüze tanışma fırsatımız oldu.
Bu arada İnci hocam ayağınız nasıl oldu inşallah daha iyidir
Yazdırılabilir Görünüm
Gerçekten çok katılımlı ve eğlenceli bir geceydi yeni katılan birçok kişiylede yüzyüze tanışma fırsatımız oldu.
Bu arada İnci hocam ayağınız nasıl oldu inşallah daha iyidir
KARDŞİMMM BENİM DEDİĞİMİ BOŞVER ! KENDİNE DİKKAT ETLÜTFEN ! GEÇMİŞ OLSUN ! :cry: :cry: :cry:Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Taa Yalova'dan kalkıp geldiğime değdi ! Bu kadar katılımın olmasını ben de beklemiyordum ! Eskişehir öncesi azçok yüzelere aşina olmak açısından prova gibi oldu ! RR cilerde her telden ,her dilden eğlenceli ve güzel insanların olması harika !
Ama , İstanbul gerçekten çok yorucu bir yer ! Nasıl yaşıyorsunuz bilemiyorum ? Hele Avrupa yakasına konu RR Buluşması olmasaydı hayatta geçmezdim !
Toprağını , huzurunu , denizini seveyim Yalova'nın .
Zaten Buluşmadan sonra, İakyürek'i aldım ordan , dün yani Pazar günü , şelalemize gittik , mangalımızı yaptık , biramızı içtik , yolumuzu yaptık !
Burdan tekrar ACİL ÇAĞRI yapıyorum !
evt güzel bi gece ve güzel bi katılım oldu gelen gelemeyen herkese teşekkürler :cheesy:
çoğu üyeyle yüzyüze tanışmamız çok iyi oldu yeni gelen arkadaşlarda herkes gibi dünya tatlısı insanlar :cheesy:
yalnız 3 bilg. programcısını nasıl yan yana oturttuk o kalabalıkta hayret :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bu tür buluşmaların dewamını diliyorum görüşmek üzere herkese iyi haftalar :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
ilgin için teşekkür ederim ayağım daha iyi şimdi :D ... o akşam çok korktum bişey oldu sandım ,bu korkum da sadece motosiklet kullanamayacağım endişesi idi .. çok şükür korktuğum gibi olmadı... :D
ÖRTMENİİMMMMMMMM....geçmiş olsunnn.. nooldu yaffff.....nazarmı yoksam..... :cry:
Gece ve gündüz bir arada olmaz. dağ yamaçlarındaki sis kızgın sabah güneşi karşısında nasıl geri çekilirse, HANDOJOE de öyle kaçacaktır yaklaşan beyaz adamdan.Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
Sizin ölüleriniz mezara girer girmez sizleri ve topraklarını sevmeyi bırakır.yıldızların ötesine gidip unutulurlar ve hiç geri dönmezler. bizim ölülerimizse onlara verilmiş bu güzel dünyayı hiç unutmazlar. kıvrılan nehirlerini, yüce dağlarını ve zaptedilmiş vadilerinii sevmeyi sürdürürler;
yalnız bıraktıkları yaşayanları şefkatle özlerler ve sık sık onları avutmak üzere geri dönerler. :mrgreen: :mrgreen:
HANDOJOE nin bundan sonra geceleri besbelli karanlık olacak. ufukta tek bir parlak yıldız göremeyecek. uzaklarda üzgün sesli rüzgarlar inliyor. HANDOJOE NİN ardına kötü kaderi takıldı artık. nereye giderse gitsin KALDERA nın yaklaşan adımlarını duyacak ve kıyametini karşılamaya hazırlanacak; :mrgreen: :mrgreen:
tıpkı avcının adımlarını ardında duyan yaralı bir ceylan gibi.
Doğup batan birkaç ay daha, birkaç kış daha..kimbilir..... :?:
teşekkür ederim :D .... önemli değil yafff :) .. cumrtesi akşamı Pierloti"ye çıkarken ufak bir kaza idi :DAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
yeni katılmama ragmen hepiniz sıcak kanlı hoş insanlarsınız.. :d guzel bi toplaşma oldu en kısa zamanlarda farklı mekanlarda tekrarlanırsada cok guzel olur dıye dusunuyorum..
tekrarlanması için topık açmaklazım. güzel bir akşamdı
İNCİiiiiiiiii
nasıl ufak bir kaza oldu yaa kimse yokmuydu yanında seni şöyle kollarından tutacak ayagının incimesine izin vermeyecek
kendine iyi bakkk eskişehire geleceksin daha.
tam da okullar tatile giriyor derken ( tabii siz değil ) geçmiş olsunn
Bizim toplantılarımız her zaman güzel geçer ve geçecektir. Resimleri göremedik. Pazartesi diye herkes işe asıldı galiba, siteye pas veren fazla yok şimdilik.
Ortam çok güzeldi , şehir dışından katılan arkadaşlarla tanışma fırsatımız oldu , umarım bizde yalova ve edirne gezileri düzenler onları ziyaret ederiz...
Yalnız bundan sonraki buluşmaları park yeri müsait bir mekanda ve baştan pazarlık ile yapalım derim..Adamlar 1600 den çay verdiler , gittiğimiz yere oturmadan "çay kaç para" deyip "bize şu paradan vereceksin" dersek çoğunluk olduğumuz için genelde kabul görmüştür...Herkese teşekkürler...
Yok be Aksu abi , burdayım ben !
Hem çay partisinden sonra , İAkyürek ve İclal'ı kaptım İstanbul'dan dooru Yalova'ya...
Pazar günü de Şelale'ye...
Mangal , rakı , yol , doğa , eğlence...
Oraları görünce beni anladılar. Yani fazla oksijenden dolayı , devamlı mutlu olmam ve gülmemden bahsediyorum.
Daha soora da bu sabah Erdek'e yolcu ettim , gezginleri...
Resimleri de eklicez ama 1 hafta sürer gelmeleri... :evil: :evil: :evil:
Alıntı:
kaldera Nickli Üyeden Alıntı
...ölmek kolay yaşamayı ve yaşatmayı düşünmek gerekir. eğer güçlü bir rüzgar gelirse ağaç eğilmelidir yoksa kökünden sökülür.
geceler herkes için karanlıktır elim silahımın kabzasında gözlerim sırayla nöbet tutuyor . kulaklarım gecenin sesinden başka sesleride duyabilir.
KALDERA peşimden gelecekmiş... :P toz kaldırmayan çizmeleri mi var? yürüken çangırdamayan mahmuzlarımı var? dörtnal giderken kişnemeyen atı mı var? güneşte parlamayan silahı mı var?
nerde olursan ol seni görmesemde kokunu 30 metreden alabilirim çünkü ben yarı yerliyim. eğer ki bir apache birine kin tuttumu vay onun haline
arkamı görmem gerekmez bir adamı sırtından vuracağını sanmıyorum. eğer ardımdan gelirsen sertçe adımı haykır elini silahına yakın tut yüzümü sana döndüğümde sadece bir kez şansın olacak.
mezarcıya cevizden bir tabut yaptır ve iyi bir cenaze töreni barmeni de çağır. parası benden
handojem kıymetlim....siz film repliklerinimi yazıyonuz yoksa kafadan atma mı bu sözleriniz.. valla ben bişi anlamıyom ...hayali bi senaryomu yaşıyonuz kaldera abiyle beraber....deişik bidurum.. :|
ortaya çıktın demek..
senin için bugün hava açıksa yarın bulutlarla dolacaktır.beni gördüğün yer ebedi istirahat ettiğin yer olacaktır.
yanındakiler diyecekki;
biz onu hiç görmedik. sesini hiç duymadık... :P
Okanım, sen iyisi mi çekil aradan, kızılderili kovboy kapışmasında gümüş mermiler yanlışlıkla sana gelmesin :lol: :lol:
yarılıyom zaten repliklerinize....nerdende buluyonus annamıyomki....
Hiç mi resim çekilmedi yawww resim resim resim
Arkadaşlar gelemedik ama gönlümüz ordaydı patron bırakmadı ben o saatler yeniköyde sahilde kafede çayımı yudumlarken aklım piterlotideydi resim varsa görmek ister can.................
bende ordaydım ve gerçekten katılım mükemmeldi.keşke bu katılımımızı başka konulardada yapabilsek.ne yazıkkı eglenceye hepğimiz varız ama emek ve zoru görünce hep birilerine bırakmayı seviyoruz işi :(
bir silahşör öleceği gün için yaşar... yaptığı doğru olsada yalnızdır ve sevilmez. kimse bilmez hayallerini ve hüzünlendiğinde kimse görmez gözyaşlarını, bir atı vardır bindiği ve bir silahı vardır güvenip kuşandığı ve bir uzun çöl vardır önünde yürüdüğü tozlu, sıcak ve yalnızlığı yarenidir yolda, bir matara suyu sadece dudaklarını ıslatacak kadar sıcakta. akbabaların eşliğinde yürür, elmas başlı çıngıraklı yılanın selamını alarak dağlara boyun eğmeden önünden geçer büyüklüklerine saygı göstererek, iğne dikenli kaktüslerin dibinde gölgelenir, üzerine çıkmayarak. geceleri eğerini yastık, kuru yaprakllara sarılarak yorgan yapar, çöl ayazında bir ateş yakar dumanını KALDERA 'ya yollayarak, yüksek bir kayada çakal uluması duyar çakal olmadığını anlayarak.Alıntı:
kaldera Nickli Üyeden Alıntı
Tilki gibi uyur HANDO LANE isteği birgün daha fazla yaşamak,
yüreği taşlaşmıştır artık, aşklara ve sevdalara uzak kalarak.
Vay abicimben Yeniköyden oralara gidim sen buraya gel neyse biz ağırlamakisterdik sizi kısmet değilmişAlıntı:
polo Nickli Üyeden Alıntı
yeniköylü bi akşam yeniköy spor klübünün sahildeki lokal işletmesinde agırla bizi.belki oradanda hayal kahvesine akan arkadaşlar olur :)
Buyrun Rıza abim ne zaman isterseniz isterseniz bir dahaki buluşmayı burda yapalım
bu haftasonu zaten şile tarafında sevgili alperitm in bildirdiği bir organizasyon var.ardından malum büüyük buluşma.sen haziranın son günleri bişiler ayarla orada .zaten eşkişehir dönüşü herkeslerin bolca konuşacak şeyi olacaktır.Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Ne zaman isterseniz
sevgili okan abim... bu vestern tarzı bir dialog kaldera ile aramızda olan bir iletişim bazı film repliklerinide kullanıyoruz tabii biraz senaryo biraz hayal gücü daha karşılaşamadık henüz bakalım film nasıl bitecek. :)Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Siteye kimse resim koymadı :) bari ben bi iki resim koyayım yaw. Gerçekten hiç beklemediğim kadar kalabalık vardı ağzım açık kaldı resmen, artık resmen işgalci gibiyiz :) çekirge sürüsü gibi gittiğimiz yer regallerimizle kaplanıyor artık, yüksek katılımlı güzel muhabbetli bir geceydi, gecenin sonunda herkeşler evlerine gitti ama biz naaptık peki birkaç kafadar, doooooru eğlenmeye gittik ahanda kanıtları size :)
Önce birkaç motor toplanıp cevizlibağa gittik toplu bir şekilde
http://img511.imageshack.us/img511/2905/image308wj5.jpg
Sonra direk taksime ayak bastık 6 kafadar olarak
http://img123.imageshack.us/img123/5765/image314ij9.jpg
Do Rock'ta totem şeklini almış kasklarımız arkadaşlar, loş ışıktada hoş duruyo hani
http://img102.imageshack.us/img102/9063/image312de8.jpg
Buda regallerimize verdiğimiz değerin abartılmış şekli :D
http://img102.imageshack.us/img102/8986/image311dj1.jpg
Gittiğimiz mekanda müthiç bir ses arasında hem film izledik hem head bang ve pogo yaptık :D sonrada paşa paşa evlerimize dağıldık işte hepsi bu kadar ;)
edirneli kardeşim.güzel insan
yeniköylüye organizasyon yıktık diye sen kurtulamazsın.senden de kırkpınar için bir pazar organizasyonu bekliyoruz.zaten sen eskişehir e gelemiyorsun bari kırkpınar ı organize et emi
Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
NE DEMESSİN RIZA ABİ HEMEN SENARYOYU YAZIP ROLLERİ DAĞITIP SAHNEYİ HAZIRLIYORUM. ADMİN E Bİ DANIŞMAK GEREK UMARIM BU YAZIYI GÖRÜR.
sevgili alperAlıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
duydun gördün vatandaş ne ister.
bu arada benden bu kadar bu gecelik.hanım beni vuracak ben yatıyorum malum kılıbık değil itaatkar erkeğim ben :)
İtaatkar erkek demek :)
tayfur kardeş sana yakışır adminle pazar günüçay organize edinde bizde gelelim edirneli arkadaşa ayrıca selam ....
Organize işi için öncelikle geniş bir park alanına sahip bir mekan gerekli bize, o kadar kalabalık olduk ki felç ediyoruz gittiğimiz yeri :) bakalım neler olcek.
sanada selam hepinize selam arkadaşlarda ben bu topik işini pek takip edemiyorum o yüzden WANTED ile başlayan topiğe yazın lütfen hem orda kaldera ile munakaşalarımızıda izlemiş olursunuz kesintisiz reklamsızhanı piyer loti resimleri kimse çekmedimi yahu...
Valla ya resim yokmu hiç?
adminlerin admini adminimiz, o aksam 5-10 foto cektiydi yengemiz först leydimiz cekmisti bir kac resim onlari bekleycez sanirsam...
yahu şu admin nerde biraz daha görünmezse adına ödül koyacağım bak
Kaç kuruş peki ben aramaya çıkayım hemen :)