enes yenikapıdan kilyosa yol 1.5 saatden aşağı tutmaz 11 den önce orda olamayız
gece kalacak bir yer ayarlanması c.tesi hava uygun olursa kilyosa hep beraber gitmek daha uygun olur aslında ama yorumları bekliyorum :|
Yazdırılabilir Görünüm
enes yenikapıdan kilyosa yol 1.5 saatden aşağı tutmaz 11 den önce orda olamayız
gece kalacak bir yer ayarlanması c.tesi hava uygun olursa kilyosa hep beraber gitmek daha uygun olur aslında ama yorumları bekliyorum :|
doğru söylüyosun celil abi ..Ama ayarlamak için bizimde orda olmamız lazım .Bende bir iki otel numarası wardı aradım 60 lira diyorlar bir kişi için ..Ew olayına gelince 4-5 kişi olsak adam başı 15 -20 sıkıntı değil werilir ama hayatımda günlük ew kiralamadım hiç yani nerdedir nasıldır bilemiyorum ..Biz festivale göre plan yaptığımız için cuma akşamı geçte olsa kamp atarız Extreme festte diye o saate aldık iptal olunca böyle oldu .Bilemiorm bende bişey diyemiyorum artık ..Dediğim gibi en kötü iptal ederiz napalım
SON DURUM :
Arkadaşlar konu fena sarpa sardı konuyu şöyle toparlıyoruz
cihan ,özgür ve enes i cuma gecesi cevdet arkadaşımız bekar sarayında agırlıyor 8)
c.tesi sabah ortaköy marmaris büfede kahvaltı yapıyoruz ve orada havaya göre rotayı netleştirip yola çıkıyoruz :cheesy:
tamam abi kamp malzemelerini hazırlıorm ozaman :D inşallah güzel olur hava bakalım ..
Müvekkilimle konuşmuşsundur heralde di mi bu konuyu abim..
Bi de şu var. Hava kötü olursa cuma akşamı gelemem. Hava düzeldiği zaman gelebilirim :ntr:
Yazıları yeni okudum iptal etmeye niyetliydim ama sonra Cevdet'le görüştüm sağolsun bizi misafir etmek istiyor. :) Cuma akşamı biz direk Cevdet'e gidiyoruz. Cumartesi de Celil Abi ve diğer arkadaşlarla buluşuruz..
8)
Beyler geç de olsa tüm konuyu baştan sona okudum :D sizin probleminizi çözüyorum :D
Babamlar kilyosta oturuyor bu yüzden benim mekanım diyebilirim. Kilyosta mıstık camping diye bir yer var genelde millet karavanını çekip kamp kuruyor. Şöyle büyük bir bahçesi olan bir ev tarzı bir yer oranın bahçesine kuruluyor. İsterseniz pansiyon şeklinde oda da var. Ancak ben bayadır gidip faal mi diye bakmadım hep önünden geçiyorum ama :D büyük ihtimalle faaldir. Oraya bir bakın isterseniz. Bir de sahibi eğer hala yaşıyorsa -biz gittiğimizde ben 10 yaşındaydım ve adam yaşlıydı- biraz kıl biridir suyuna gidin :D O bölgede başka yerler de var çadır kuruluyor yol üstünde görüyorum kilyosa gelmeden az önce. Ama plaj çok pahalandı hafta sonu adam başı 25 tl. beleş yerler de var ama hem gitmesi çok zahmetli hem de rehberlik edecek adam lazım. ben de malesef hafta sonu başka yerlere gitmem gerekiyor yoksa birşeyler yapmaya çalışırdım.
Ahmet teşekkür ederim. Cumartesi olsun duruma bakıcaz. Doğaçlama bi yer bulabiliriz belki. 8)
Teşekkürler ahmet c.tesi hava uygun olursa özgürün dediği gibi doğaçlama yaparız 8)
Gelinen son nokta ..Az önce özgürle telefonda görüştük bu yağmurun pazara kadar duracağı yok biletlerde yandı :D artık yapacak bişey yok ..Başka sefere inşallah ( Extreme Fest organizatörü arkadaşı bol bol anıcaz :D ) görüşmek üzere ..
Müvekkil.. Ayırdılar bizi :ntr:
Müvekkile yarın haber ederim ben diye düşündüm :|
bu arada bu ekip tam kadro hangi festivalde buluşacak acaba? Yalova olabilir mi?
O diil de Bursa Ereğli'ye gelmez mi acaba kuzencim? 300 km :D
iki vagon arasına sığar mı :mrgreen:
Kuzen Balıkesir çok güzel ve rahat bi yolculuk olacak bizim için, Ereğli'de güzel olur ama aşırı kalabalık olacağından ve motor festivali olmadığından motorcuları kendi haline bırakacaklarını düşünüyorum. O kadar yol git sonra orada konfordan da mahrum kalırsak felaket olur.
Sizi bekleriz Bursa'dan birlikte sürmek güzel olur yolu çok güzeldir. 8)
Ah şu Ankara'lıların deniz hasreti :mrgreen::mrgreen:
Geliyoruz, Celil abiyle son kararımız.8)
Ereğli festivali bayağı renkli oluyormuş bu arada:D
Tüneller olmasa tepeye de bağlanır. Hem üzerine oturup gelirsin, aynı şey :mrgreen::mrgreen:
Zaten olay yalnızca Ereğli festivali değil; olay Ereğli+Amasra, olay yol yapmak, olay birlikte olmak. Yemişim festivalini 8)
Ne yaptıysak olmadı son kazığı hava yaptı sağlık olsun bir başka sefere işallah :x
BU DURUMDA HAVA MUHALEFETİ DOLAYISI İLE ORGANİZAZYON İPTAL EDİLMİŞTİR
Tamam yav gözümüze gözümüze sokuyo bi de.. Zaten üzülüyoz :(
Geleydim, açaydım gollaaamı.. Mivekkilimmm diyeydim..
Cumartesi uğramayı düşünüyordum kampa tanışmak için kısmet değilmiş.
Haziran sonundaki gezilerden birine katılmayı çok isterdim ancak 28 haziran evlilik yıldönümü 5.sene geyiği münasebeti ile kaçış şansım çok zor :) Odunpazarı festivali sanırım daha sonra bir zamanda.Ona katılmak isterim kısmetse,
Birde sayfalar bende niye tersten sıralanıyor çözemedim.İl mesaj son sayfada gözüküyor