admin gelmiyomu yingee.....aaaa nie yavvv.....izin vermedinmi adama .... :lol:Alıntı:
gidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
admin gelmiyomu yingee.....aaaa nie yavvv.....izin vermedinmi adama .... :lol:Alıntı:
Eylenmeye değil daha sonra daha kalabalık gideceğimiz gezinin detaylarını araştırmaya gidiyoz çadır yerleri tarihi yerler ciğerciler falanAlıntı:
haydi edirne ye buyrun gelenler geliyor gelmeyenler gelmiyor
HANDO çağrılarını yeniliyor... :x
valla şimdi gomtanımnan yazıştık vesselam... geliyon dedi... eee ben de geliom... başka kimler geliyo???....
1-aslanburclu+1
2-barnak 71
3-acemi+1 (artık ustalaştı yaw)
4-inci ve 200 lük tayı
5-GÖKHAN
6-motocunyur (muydu jiniyormuydu neydi yaww yani kısaca tombalak memedim)
7-yeniköylü kubi ve+ anarşist ardcısı
8-agresus
9-serhat ((( yan çizmiş gelemiyormuş)))
10-deli zabit
11-rızahöşgör
12- belki herzaman olduğu gibi tlf.ile okan :P
13-aidikurt ve gidikurt ((yaww bakmayın gelirler gelirlerrrrrr))))
14-
15-
haydi batıya batıya :oops: :oops: :oops: bu tarafa bu tarafa
yanlış gidiyonuz oklim bu tarafa beya HAYDEEEE...
HANDO'YA gelin beya... :x
Handonun sonu geldi :x
züpper kadro fallaa... ho ho hooyyttt ... hazırlan handooo biss geliyoossss....
aha bir grub APACHE batıya at sürecek
ve HANDO savaş baltasını bileyecek atını eğerleyecek ve savaş makyajını tazeleyecek...
HANDO sizi bekliyor kolları iki yana açık... :x
Yaw sen apacimisin kowboymu, yoksa unisex misin, çözemedik biz seni bi orta yol bulsana yaf hando,
Tayfun kızıyo ama :x
sen nasıl görmek istiyorsan dostum yada ne anlıyorsan.
anlatması yazmasından uzun sürer.
HANDO cevap verdi... :x
artçı alacak biri varmı ..Serhat gelemediği için senem"i alacak bir gerekiyo ...
Hocam bulunur biri yarın ola hayrola
tamam .. bakalım daha vakit varken yazayım dedim ..
du bakiim ben şunu bi ali ustaya götüriim ne diicek bilyeler için... çıkma diyeblir... çık sorun yok derse ben alırım zatı muhterem deli kılçığı... şeref duyarım hattaa... olmadı delizabit var... bakalım.. blki ben de artçı olarak geleblirim... durumlar karışık... yada atlarım otobosa ööleee gelirim...
eyvallah agresus...kubilay zaten denizle konuşacak bu konuyu ..inşallah otobüsle gelmene gerek kalmaz...senin makina iyiydir sorun çıkarmaz sana benim bildiğim ...ALLAH"a emanet
Benim Kızılkorsanım bilir nerede bozulacağını evelallah.... Mevlam darda koymaz... inşallah sorunsuz bi şekilde gidip dönücez... cümleten Mevlama emanet olalım... hadi bakalım.. Vira Bismillah...
komtanım serhat aradı beni çizgiyi düzeltmesi lazımmış yan çizgileri sevmiyormuş "abla bana gelen :evil: :evil: :evil: geldi ben şu çizgiyi bir düzelteyim pazar günü "dedi :evil: :evil: :evil: :evil: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: yani ben ona saldım şeytanları gece rahat bırakmamışlar zuhazuhaaaaaaaaaa :mrgreen:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
komtanım ablamın dedigi gibi çizik falan bizi bozar size zahmet siliverin benim adımın yanındaki çizikleri listede sadece adım kalsın pazar günü 7,30 da mahmutbey gişelerde görüşürüzAlıntı:
Bu gezi çok güzel olacak sanırım :D
Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
tayfun sana bi ardcı var ((((TOLGA)))) ne dersin
Tolganın maşukiye kangreninden sonra başımın üzerinde yeri var valla, özelden attığım duruma göre haber vericem komtanım size ;)
bugün edirne de idim bütün güzelliği ile sizi bekliyor dostlar, hanımlar dikkat! kızlarımız güzeldir beylerin gözüne birer at gözlüğü...
HANDO uyarmadı dememeniz için... :x
Yaww hando herşey sölenmez bazı şeyler sürpriz olur
ii inek çobanım... ne güssel bi haber bu... şşşşııttt denissss.... bak ne diyo hendo.... gelmiicen mi olm...
HANDO sürprizlerden hoşlanmaz...
olacak olan gözlerimin önünde olmalı...
gözleriyle görmediğim bir tek ALLAH'A inanır HANDO...
HANDO sizi seviyor ve bekliyor... :x
Dinibütün hando :P
Kardeşim şimdi gitmiyoz dicekler görcen sürprizin büyügünü
Hando kesin kafayı yer o zaman :x
Valla zabitim kafayımı yer duvarlaramı vurur bilmem
HANDO...
gelenlere sevinir, gelmeyenlere üzülmez...
HANDO mazeret üretmez, bahane sevmez, ağlayıp sızlanmaz, şikayet etmez, geriye dönüp bakmaz,
HANDO böyle bir adamın taa kendisidir... :x
bi aksilik çıkmazsa öğle namazını Selimiyede kılmak nasip olacak yeniden dsene... bunca yıldan sona ii gelicek be hendom... bi de o çiğer sevmiyen bana çiğer sevdiren o güzel ciğrlerden yeme şansı yeniden... inşallah lastik patlatmayız da geliriz be kardeşim...
beklerim yolunuzu gözüm hep doğuda
HANDO sabahı zor edecektir... :)
Sabah benide beklelin planlar değişti bende mahmutbey gişelerde katılıcam 07:30 ordayım
ben gelemiyorum son anda meydana gelen bu değişiklik için özür dilerim hepinize iyi yolculuklar...iyi eğlenceler ...resimlerinizi sabırsızlıkla bekleyeceğim...:)
Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
hocam problem nedir :? :? :? :? :? :?
sayın komutanım yarın saat kaçta geleceksiniz
HANDO sual sordu... :x
senem"i artçı alacak arkadaşlar gelemiyorlar .Alıntı:
agresusun durumu nedir.... veya sen bi denesenAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
ardcılığı bizim aramızda kayarsın
yaşar komtanım Agresus yazlıkta .o sonra katılacak geziye ...
bana gelince riski göze alamıyorum hiç denemedim artçı almayı.. ayrıca uzun yol hiç gözüm kesmiyo...zaten kimseye yük olmayayım ...aranızda olmayı çok istiyordum ama ,kısmet değilmiş ...başka zaman inşaallah ...