Ben gelmeyi düşünüyorum ama duruma bağlı :)8)
Yazdırılabilir Görünüm
Ben gelmeyi düşünüyorum ama duruma bağlı :)8)
Korhan
Doğukan
Recep
?
?
?
Eğer karşıdan katilim olmayip buluşmayı bakirkoy taraflarina çekerseniz seve seve.:)
Korhan
Doğukan
Recep
Fatih
?
?
?
Korhan
Doğukan
Recep
Fatih
Ruşen (Bakırköy'de olursa katılabilirim)
Arkadaşlar Buluşmayı Yine en son yaptığımız gibi fındıklı sahilde yapalım ?
Evet saat 15:00 nerede buluşuyoruz?
şu anki duruma bakılırsa bu yakada buluşuyoruz
En Sonki buluşmamızı Yaptığımız Fındıklı Sahil Herkese uyarmı ?
Benim için farketmez.
avrupa yakası görünüyor ama talep neden bu kadar az :(
onu anlamadım ben
fındıklı sahil bana uyar
Benim kayınpeder ve kayınvalide yatılı misafir geldi. Bayrama kadar beraberiz... Hatta bayrama birlikte memlekete gidiyoruz.
Rodajı tamamlamaya 150 km kaldı. fırsat bulup binemediğim için onu bile tamamlayamıyorum.
Yani durumu özetlemişimdir diye tahmin ediyorum :?
bana farketmez :)
Vakit yaklaşıyor 6:30 da iş yerinden çıkmış olacağım
son olarak listede kimler var ve nerede toplanıyoruz
Adminler moderatörler nerde arkadaş yau başı kesilmiş hortoz gibi olduk:S
O zaman Kadıköyde buluşalım bu haftada heryerden orta sayılır=)))))
katılım çok az iptal mi etsek
yav bir organizatör lazım bu işler için en azından bir moderatörün el atması lazım.
anlaşıldı burdan bişe çıkmıycak havayı kaçırmayalım,ben kadıköye çıkarma yapıyorum beyler,BİLGİ...
bizde gezerik bu akşam artık napalım.
Arkadaşlar mod.unuz icra takibi açıyordu akşamın bu saatinde,düşünün o kadar yogun bu adam:cry::(
Açıkçası bugün niyetim vardı ama forumdan fazla ses çıkmayınca gelmekten vazgeçtim.Gerçi nerede buluşacagımızda belli değildi :D
Önümüzdeki hafta Bakırköy Sahilinde buluşmayı öneriyorum.O zamana kadar belki armalar vs.lerde yapılır, teslim alırız.????:?:Bakırköyde daimi buluşma mekanı (CAFE) ayarlamasıda yapabiliriz.Bakırköyün her tarafı cafe.
Bu çarşamba hava güzel ve haftalık buluşmamızı özel bir şekilde yapıyoruz
Doğukan arkadaşımızın okulunda bilği üniversitesi eyüp deki santral kapüsünde yapıyoruz
detaylar alttaki linkte herkesi bekliyoruz 8)
http://www.regalraptor.net/forums/sh...d=1#post144361
Doğukan arkadaşımızın programı değişti organizazyon perşembe'ye alındı bu yüzden çarşamba toplantısı free durumda çarşamba günü toplanmak isteyen varmı :)