1 senedir nazi kaskı kullanıyorum yoldaki ses dışında herşey iyi zaten, sesede bi süre sonra alışıyo insan
isteyen eminönünden 50ytl ye alabilirler
Yazdırılabilir Görünüm
1 senedir nazi kaskı kullanıyorum yoldaki ses dışında herşey iyi zaten, sesede bi süre sonra alışıyo insan
isteyen eminönünden 50ytl ye alabilirler
ben nazi kaskı yerine bir tane barel alıp sıyaha boyamayı dusunuom.Daha işlevsel olduğu kesin :D
Ben Cox'un trip modeli çeneden açılır kaskını almaya karar verdim.Hem çık hem koruma oranı daha yüksek.Tabi kullanmadan ne kadar rahat onu söylemek zor.
kask konusunda yazılanları da değerlendirince bana en uygun çeneden açılır kask gibi göründü. güvenlik açısından çok sorun yok ve düşük hızlarda sıcakta çeneyi açıp harareti düşürebiliyoruz :D .
peki izmirde bu tip kaliteli malzemeyi nerede buluruz. geçen gün çankayadaydım, bakındım biraz oradaki motorculara hep ucuz markasız şeyler var. airoh, nolan gibi markaları izmirde nerede bulabilirim?? ayrıca ceket de almam gerek düzgün birşey. bu tip alışverişler için uygun bir yer var mı yoksa feyizoğlu'ndan mı alsam internet üzerinden.
Selamlar.Airoh bu sitede var.Alıntı:
Jedaykin Nickli Üyeden Alıntı
http://www.pasificonline.com/?say=7&kategori=424
Tam kapalı kasklar sanırım yüksek hızlarda daha gerekli. Ben 70 i geçmeyeceğim o nedenle yarım açık tabir ettiğim kasklardan düşnüyorum. Nazi kaskıda değil tam kapalıda değil arada olan modelleden. Bunlardan en uygun fiyat/performans olan hangisidir kullanan bilen varmı?
benım o unlu kaskımı herkez bılır hırsızlar calmayınca onu fakır bır koyluye verdım bana dedı bu neguzel bır tas bole bende dedım cok guzel cıcek sularsın verımmı he kurban ver allah razı olsun dedı artık kaskım yok abee eytt bızım fakırclub dıye bır bolumumuz olsa fakır motoorcuları gıyındırsek heray benden baslasak malum onumuz kıs ben halen kısakolla motor kullanıyom allah rızası ıcın 3 ayların yuzu suyu hurmetıne :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :cheesy: :cheesy: :cheesy:
sançezz harikasın valla.. biliyormusun hayat seni sırtüstü getiremez çünkü kendine güvenin tam.. tebrikler..Alıntı:
sancezz Nickli Üyeden Alıntı
Kino baba, ne konu açarmışsın be abi, yaz yaz bitmiyo, pehlivan tefrikası gibi valla :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Ben COX trip çeneden açılır kullanıyorum metalik siyah rengini. Gayet güzel . Yazın kafayı terletiyo ama vizörün altını hafif açınca ferahlıyo. Yinede yaz için tüm ceneden açılır veya full face kasklar terletir hele bizim gibi düşük hızlarda gidenleri. Gülü seven dikenine katlanır.Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
Birde açık kask kullananlar : su anda farkında değilsiniz ama bir süre sonra sinüzütle boğuşmaya başlayacaksınız , havanın biraz serinlediği şü günlerde 50-60 la 1-2 saat motor kullanmak yüzünüzde geçici yüz felcine sebep olabilir. kukla gibi kalırsınız valla. Romatizma olursunuz . Aman dikkat , tek problem kaza düşme vs değil.
Saygılar.
yukarda geçen kask ın aynısı l beden bende satılık mevcut camın kouma bandı bile duuyo fiyatını düşüdüm 175 ytl sıfır gibidir
ya bence full face kask en iyisi çeneden açılanlar dahil yarım kasklardan nefret ediyorum zaten yüzünüzün heryeri ortada kafayı koruyoruzda yüz ne oluyo peki ? ayrıca full face kaskın gizemi var yüz gözükmüo hele bide güneş vizörlü oldumu allaaaah :mrgreen:
max marka açılır kasklarıda inceleyin fiatı 140 ytl.ve çok kullanışlı
raptor için olacak en iyi kask budur.... :mrgreen:
lazım olan malzemeler...bi adet sineklik...tornavida .. vida...
http://www.postimage.org/aV9Wm_0.jpg
http://www.postimage.org/aV9WBXS.jpg
şehir içinde özellikle yazın o büyük kasklara gerek yok sanırım sadece başı korumak için bir kask yeterli olur gözede bir gözlük, elimize sözlük ve yola devam...
aynen HANDOCUUMM.. site şerifim... 8)
bu kask olayı iyice sünger gibi uzadı gitti yaww ule modlarım kapatın şu topiği yaw (tabii yine siz bilirsiniz silgi sizin elinizde bu topik açılalı valla ben 2 kask eskittim)
çene açılır kask kullanıyorum ve güvenli olduğunu düşünüyorum...ilk zamanlar açık kask daha hafif ve güzel geliyordu gözüme ama kaza hikayeleri dinledikçe kaskın hayata bağlanma noktamız olduğunu ve biraz terletsede şart olduğunu düşünüyorum artık!!!
Hando ne iş ya şehiriçinde ayrı dışında ayrı mı kask. Şehiriçinde yavaş mı çarpıyorlar adama. Gözlük senden, Okan dan da Sineklik ağıza sinek kaçmasın, sözlük ne işe yarayacak, iki gündür düşünüyom bulamadım, hani yeni kask alacam da yanlış yapmayalım diye soruyom.Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Abi sana zahmet bide nerde bulabileceğimizi yazarmısın.
sirkecide tumoparsan (motorsiklet parçası satılan sokakta doğu bankın yan sokağı) ama kanka kardeşim biraz sabret fuarda veya ikinci fuarda çok çeşit ve uygun fiyat ve taksitlerle bulabilirsin
Abi sağolasın tavsiyene uyucam. Fuarda görüşürüz inşallah, orada da tavsiyelerinden yararlanmak isterim.
Kaça aldınız birde nereden taksit yapılıyormu kredi kartına bilgilendirir seniz sevinirimAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar
raptor için bir kask yok.kafan için beynin için kask vardır.
şekile bakıp kask almayı düşünüyorsan/ız hayatınız ve sağlığınızı düşünerek söylüyorumki bırakın motora binmeyi.
tamiri olmayacak bir organı korumak için dünya standartlarına uygun bir kaskı kullanın.
kendimden biliyorum son yaptığım kazada kalitesiz bir kask olsaydı kafamda beynim kimbilir ne haldeydi.O şiddeti an be an yaşamış biri olarak şunu söylüyorum maddi olarak ne kadar zorlandığınız önemli değil.Dahada zorlanın ve en iyi kaskı yakışıp yakışmadığına bakmadan alın.
ve ayrıca uluslararası kask standartları ile ilgili olarak
;
http://www.regalraptor.net/forum/vie...?p=40508#40508
Arkadaşlar kazada ne olacağı belli olmaz evet ama benim yaptığım en yüksek sürat sadece 80 bu nedenle yarı açık çenesiz kasklardan düşünüyorum. Bu kaskları tecrube eden yada duyan arkadaşlarımız güvenlik ve model konularında yardımcı olabilirlermi.
Sevgili Keops. 40 km/h ile düz duvara çarpan bir otonun halini gördün mü hiç??? Araç hurda haline geliyor, o yüzden 80 km/h sürati sakın azımsama...
en iyi kask alabildiğin en pahalı kasktır (yarım açılır yada tam kapalı; pırlantalı filan değil tabi) :)
en iyi kaskların pahalı olduğu doğru ama marushinin kasklarınada 1200 YTL vermem.onun yerine yarı fiyatına shoei airoh nolan alırım.Alıntı:
orkun Nickli Üyeden Alıntı
aslında en saglamı full face kasklar kaza anında acılma derdi yok.cenının dagılma derdı yok ama kalitesi belli olan (nolan airoh shoei benim tek geçiceğim kasklar ) open face kasklarda zaten darbe anında acılmamak uzere tasarlanıyor.