Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Evet üye alımları referanslı olsun Admin e iletilmesi. Sayın Admin duydunmu feryadı. Bu site senin ama esas sahipleri biziz, geri geri gitmesine de müsaade etmeyeceğiz. Dostluğumuzu arkadaşlığımızı bozdurmayacağız. Gelen varsa dostluğa arkadaşlığa kapımız açık. Mikser gibi olanlara kapalı. Ben bilmez merkez bilir.
bu hafta ilk bulusmada bu konuyu masaya yatıralım referans sistemini bende onaylarım boylece daha iyi olur.
yanlız burası paylasım yeri zamanı geliyor bizde motorlarımızın zayıf yanlarını söyluyor eleştiriyoruz burda yasar baba muslum baba aksu baba yada baska bırı kotuleyınce kimseden ses cıkmıyorda aramıza yeni bir arkadas katılınca yorum yapınca neden bu kadar ses cıkıyor anlamadım herkese saygı gosterin eleştirmek istiyorsa uslubunu asmadan herkes istediğini diyebilir.Burda dostluk bu sekilde basladı böylede gidicek.
Referans uygulamasınıda bu carsamba haftalık bulusmada konusuruz.
alperim canım kardeşim...biz bu arkadaşa çok nazik bi dille zaten olayı izah ettik.. ama o hala uslübuna deişiklik getirmiş değil....bu sitede yüzlerce mesaj yazmış arkadaşlarımız var..hiç birisinde ben bu şekilde bi tavır görmedim...sosyal ilişkilerinde de böylemi acaba merak ediyorum ..
referans sistemine tam destek veriyorum.. ayrıca sitede birçok kayıtlı üyemiz var ama nerdeler...onlar içinde bi uyarı olabilir .. katılımı artırmak için...yinede sen bilirsin...
ayrıca bu aralar dikkatimi çekti...
kino baba..
emrah komtan ...
inci örtmen...
emrahküçükgirgin ...
agresus...
hiç katılımda bulunmuyorlar...acaba kalplerinimi kırdık .. bi yanlışmı yaptık.. artık sitemizin karakterleri haline gelmiş bu arkadaşlarımızın neden eskisi kadar iştirakte bulunmadıklarını çok merak ediyorum...birebir araştırılmasını rica ediyorum...