Sorun değil 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Celil abi benim nick de Can Akkuzuluoglu olabilir mi? Tesekkurler
Abi benimkini de Kerem Düzgün yapar misin
Poseidon tarafindan gönderildi...
Abi tam isim olayına ben de katılayım:) şu araya 2 sesli harf atarmısın bi zahmet 8)
Başkanım isim olarak değilse hep kullandığım Kurt. Türkçesi. Kullanım varsa. Atıl Kurt yaparsan sevinirim. Olmuyorsa wolf kalmasından yanayım o da olmazsa çoğunluğa uyarım mojna yani farketmez. Gönüller’ bir olsun. Ama tinere Kurt san yanayım 😂
bi Eray Gürman Alırım ozaman
Abi bende isterim mümkünse (Ahmet Ateşler)
Başkanım benim nicki (Hasan Yeşilırmak) yapabilir misin
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Celil abi bende değiştirmek istiyorum fakat foruma girerken Türkçe karakter kullanımına takılmaya kim ? Sorun yaratmaz ise (Tolga Öncel) olarak değiştirilmesini arz ederim ...[emoji106]
GM 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Celil başkan selamlar. Mümkünse benimde nickimi ismim olacak şekilde değiştirebilir miyiz ? Hem çok fazla yormamis olurum sadece 3 harfi guncelleyecegiz Hedon - Hakan :)
Merhaba Hakan
İlker kardeşimiz yardımcı olmaya çalışmış ufak bir düzeltme yapalım soy isim olmadan sadece isim olarak değişim yapabiliriz fakat baktım hakan ismi her kombinasyonda kullanılmış dolu o yüzden yanına soy isim yazmak istersen sistemde eşleşme olmaz değişim yapabilirirz 8)
Celil abi benim isim de soyisim de çok sık kullanıldığı için şaşırmadım hep karşılaştığım bir durum açıkçası :) grup haricinde de görünebilecegi için açıkçası soyisim i nicke ekleme konusunda tereddüt um var. o halde bu haliyle kalsın, ya da hakan in yanına random birşeyler ekle dersen o şekilde de güncelleme talep edebilirim _ - rakam vb. İfadelerle
Abi benimkini ahmetyalcin olarak degistirebilirmiyiz olmuyorsa sonuna 06 ekleyebiliriz tesekkurler
Başkanım benimde nicki isim soyisim yapabilir miyiz arz etsem? :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başkanım zahmet olmaz ise " Rediz " olarak değiştirebilir miyiz benim nicki ?