speedy cadır kurulacak yer ağaçlık mı?
Yazdırılabilir Görünüm
speedy cadır kurulacak yer ağaçlık mı?
Hayret bizi yazmamışlar.Yasin subay ben çelebi murat uyarsa bize bizde gelebiliriz.
çelebim muratım ve yasinsubayım uyarsa değil gein mutlaka bak gelmezseniz !!!!!!! :)
Ya arkadaşlar kısmet olursa ben 12sinde izine ayrılıyorum. Daha önce biyere çıkmam mümkün değil. Mümkün olsa bu hafta sonu çıkacaktım ama işler bitmiyo. Gelecek hafta sonu bile alacağım şüpheli. Eğer haftaya da alamzasam Aralıkta yanmasın iznim diye ancak 15 gün alabilirim. Dolayısıyla beni burakın ben işleri oyalarım siz kaçın kendinizi kurtarın :cry:
ayın 11 inde istanbuldan yola çıkacaka olan varmı birlikte buluşup gidelim ??? ben 11 inde gelirim ancak sevgilimin doğum günü var 10 ağustosta çünkü :)
Güzel bir buluşma olacak acaba yarışlara bir yalanla gitmesemmi. Biliyorum siz dönünce adamı gıcık edersiniz, yok şunu yaptık yok bunu yaptık diye.
müslüm baba uydur bi yalan gel şimdi oralar sensiz olmaz
kimse bana cevap vermiycek miii :(
ok dosstum bende cıkacagım cumartesı ıns o gun gelene kadar bır ayar cekerız :cheesy:Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
selam çanakkaleli dostumAlıntı:
sihirli_eller Nickli Üyeden Alıntı
bir gün çanakkale ye gelirsem tanışırız umarım...
HANDO ya en yakın RAPTORRİDERS mensubu... :cheesy:
Ya baba dersinki orda ben yarışıyom burda siz bana orda daha çok ihtiyaç var :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
yalova nire hayrabolu nireAlıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
hayrabolu denen küçük mütevazi trakya şehri tekirdağın bir ilçesi olup HANDO 'NUN şehrine 30km uzaktadır
bilmeyenlerin bilgilerine arz olunur...
HANDO' nun bu sitede verdiği en dişe dokunur cevap... :cheesy:
Görev yerim start alanı çok önemli bir bölge, her hakemin beceremediği bilgi ve tecrübe isteyen bir yer o yüzden bana izin vermezler sanırım ama salı günü yapılacak İstanbul bölgesi hakem toplantısında biraz ağlıyacağım ben yaşlandım yoruluyorum falan diye bakalım ne diyecekler.
Yemezler ama yinede deniyeyim.
ben yaşlandım yoruluyorum falan diye bakalım ne diyecekler. dersen hakemliği komple alırlar elinden o zamanda kırk yılda bir kaytaracağın zaman uyduracağın bahane olmaz, yarışa gidiyorum gibi. Sen en iyisi o parkur çok dikkat gerektiren bir yer olduğu için biraz da keyifsizim falan belki gözden kaçırabileceğim şeyler olur derken, o yarış için kadro dışı kalırısın.Alıntı:
Ben senin yerinde olsam yarışa giderdim, hatta o gece de orada kalırdım, anladın sen onu
Demek öyle ha Mehmet sen elime düşme.
Bu sıcakta Ankara dan Yalova ya kim gidecek, sen gelme ki ben de bahane bulayım gelmemek için. Aslında şaka bir yana da Muğla dan oğlum geliyor 10 Ağustos akşamı. Sipidinin hoşuna gitmeyecek ama gelme ihtimalim azaldı. Artçı koltuğunu da yeniliyorum bir arkadaşın sayesinde.Alıntı:
Müslüm baba ne zaman açacan bizim geziyi.............
Ben , diceğimi dedim ! Hele bi gelmeyin !
Yok ev sahibi almanya dan geldi , yok koltuğum ,yok radyatörüm, yok artçım...
Şaka bi yana , çarşamba günkü röne park buluşmasında da herkes, " aa çok yakın ve güzel yer, buraya da gidilmez mi canım" gibi yaklaşımlarda bulundu.
Buna rağmen , bize özel ortam hazırlartmışken... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
canım benim... bu sefer gelcem dedim... gelcem... ama cuma akşamından mı yoksa cumartesi gündüzden mi onu bilemiyorum... haftaya sana haber edicem... ama bungalov isterim...
Apartman çocuğu seni !Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Bungalow bitti ! Biz şezlong veya hamakta yatçaz ! Sen de öleee !
anaaaa... sattı hemen adam yaa... sen demiyomuydun bi sürü bungalov var diye... sen ne zaman geliceeni sööle ayıralim diye....üleee spiidiii... ne şezlong ne hamak... uygun fiyata pansiyon falan ister bu gönül... zati müzikle felan işim olmaz... raptor riders ve dahi deniz için gelicem... hem gönüller, hem de hafta sonu dinlentisi bir olsun diye gelicem... yorma beni oralarda duşlu wcli bi oda isterim... tek başıma, bi başıma....
Yaw offf, sen gel de olmadı benim evde yatarsınnn ! Unutma , YALOVA BENİM !!!!!!!!!!!!!!!1
Yalova eline doğdu dimi :P :P :mrgreen: :mrgreen:
Bendeki de ne elmiş........??????????
mazeretim var asabiyim ben gelen yerlerim ağrıyooo ergün bey :DAlıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
yola çıkmadan tai masajı :duvar: yaparız sana.ağrın mağrın kalmaz. :PAlıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
:oops:Alıntı:
dur bakayım ozi...
ne zaman gidiyoruz onu soyle sen :D :mrgreen: :D
Vay be daha masaj deyince ağrıları bitti bide yaptırsa ne olur acaba :P :P :P
ben cuma akşamı tekeri döndürmeyi düşünüyorum.Alıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
bu arada ben +1 oldum.
iki arabayı birden cekerim o zaman bennnnnn :cheesy:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
lütfen ama kubilay beyyy
her yerim ağrıyiiii kırılıyii dökülüyiii ...
halsiz bitkin bithap düşmüşüm bennnn ...
sizinle gelebilmek için ozi nin teklifini zor ve istemiyerekte olsa kabul etmek zorunda kaldım amaaa...
Alıntı:
yaw yalovaya değil ilk once beni bi tedavi ettirelim ...
ölimmmm bennn oyyy her yerim kırıliyiiii anammm oyyy :cry:
gececim içim parçalandı haline... evet evet sana kesin bi masaj lazım... ama kannatimce tai mai ii gelmez sana... bunca ağrıya hikaye gelir o... sen benim sözümü dinle de ii bi hamama git... şööleee iri kıyım geleneksel bi tellak yatırsın seni göbek taşına bi güzel... ağrın sızın kalmaz... tai mai yalan işler onlar... tellak iidir... :evil:
:alkis: :lol: :PAlıntı:
:alkis: :lol: :P
Puahahahahahahaha
:mrgreen: hatta bu haftaki buluşmayı biz erkekler olarak bir hamamdamı yapsak acep ?Alıntı:
ne o senin de mi ağrın sızın var... olm o tellağın işi bittikten sonra bir hafta motor falan kullanamazsın... full koruma bile bi işe yaramaz tellaklarda... ama gecenin durumu ağır... onun gitmesi şart... ama çook istiyoson refakat et...
yaw zaten ben o tellak ların memleketlisiyim volkanım abim ... :DAlıntı:
ben almayım yaw onlardan :cry:
tellak yerine kamyonu tercih ederim ...
kaçabilirsem ben de geleceğim.. süper olur.. :)
vaaayyy chopellim uzunum... bak ne ii olur gelirsen... zaten iş yüzünden gidişte de uğurlayamamıştım seni... en azından yalovadan uğurlarım...:mrgreen: bu arada umarım keyfin sıhatin yerindedir...
geceecim bak artıkın hiç bi yerin ağrımıyo di mi?... turp gibisin... tellakı düşünmek bile zımba gibi yaptı seni görüyorum ki... ee ne varsa gelenekte, ata da var... :mrgreen:
Sedacım gel valla sensiz olurmu arkadaşım çok özledik seni :) :lol:
:oops:Alıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
okuduğun meydanda ebedi istirahate çekilmeyesin sakın :P :P :P
aşk aklını yemiş senin... :P :P
sen geliyormusun gelmiyormusun onu bileyim...
Hando
Bak Kaldera gelecek, durum onu gösteriyor ve sana meydan okuyor, sen geliyormusun gelmiyormusun onu bileyim diyor. Yani geldiğime değsin diyor sağ işaret parmağım paslandı diyor, aşk aklını yemiş diyor gel de aklını başına getireyim diyor.
gelsin gelsin.. :D
yağ çubuğunu kontrol edeceğim onun. :P