Abi pacht coook kucuk olmus yaa
Yazdırılabilir Görünüm
Abi pacht coook kucuk olmus yaa
Giymediğim icin oyle gozukuyor al bunlarda giyilmis hali boyutu gayet iyi sirti kapliyor fazla fazla on tarafta buyukluk acisindan baya iyi
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...2515ae9260.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...bd7b3c7dc3.jpg
Arka boyut güzel biraz yukarıda enseye yakın olsa daha iyi durur
ön patch biraz daha küçük olsa daha iyi olur büyük duruyor :)
Celilin gorüslerine aynen katılıyorum
AÜNVERDİ Note III tarafından
Abi ön path gerçekten büyük duruyor ( celil abi de dedi ) :)
Bu mesaj Cep Telefonumdan Tapatalk ile gönderildi ;)
ilgili arkadaşlar önümüzdeki toplantıya polar için numune getirelim ve karar verelim artık.
ön patch ve yazılar çok büyük olmuş bence 4 de 3 ü kadar küçültülürse daha iyi olur
Selam millet :)
Sizi çok özledim sanki yıl geçmiş gibi geliyor Buraya vardığımdan beri inanılmaz yoğun bir temponun içine girdim. Ancak başımı kaldırabiliyorum yavaş yavaş. Yakın zamanda güzel fotolar ile geri dönücem.
Neyse konuyu dağıtmak istemiyorum, polar fikri çok hoşuma gitti ben de istiyorum :) 1 tane M beden yazın benim için listeye.
I 'll be back soon :artiz:
Konu dağılmadan Cevapları alttaki linkten takip edebilirsin :Rockn Roll:
http://www.raptorriders.com.tr/forum...d=1#post172596
Nerden temin edebiliyoruz acaba ? Yazıldıysa da göremedim o yüzden sorma gereği duydum.
Abi daha yapim asamasinda yaptirmadik daha kumas seciminde biraz kararsiz kaldik yoksa hersey tamam kumas secilince uretime giricek ve kavusucaz polarlarimiza insallah tabi
Güzel olmuş elinize sağlık yaza 1-2 tane almak gerekiyor.
ellerinize sağlık gayet güzel 2 çift almak şart ;)
bu senede olacak mı acaba tişört baskıları :soru?
tişört harika olmuş .ellerinize sağlık. yüreğinize sağlık...
bu sene t-shirt yaptirilacaksa beni unutmayin lutfen, ayrica alt tarafta zincir resmi hic fena olmazdi
Sanırım herkesin T-Shirt leri eskimiştir :cheesy: Yıkana yıkana ve güneşin altında renkleri de iyice gitmiştir.Artık yeni T-Shirt için zaman geldi de geçiyor.Celil Başkanım ne dersin ? Yeniden bir başlık açıp 2019 sezonu için bir üretim nasıl olur ? Hatta sonbahara doğru Sweetshirt ve Polar Hırka da yapılabilir ? Ben hemen kendimi yazayım mesela :cheesy:
1- Eray Aksoy (3 adet T-Shirt)
2-
3-
Şaka bir yana ama bunu bir sorsak,isteyenlerin sayısını çıkarıp sonra fiyat alsak olmaz mı ?
Merhaba Eray bu işler sıkıntılı imalat yaptırmak için ortalama 150- 200 kişi den aşağı imalat yapılamaz o sayıya şuan ulaşamayız malesef
Ama geçiçi olarak günü kurtarmak için imalat değilde hazır tişört'e baskı yapan yerler var pek sağlam olmaz dayanmaz ama günü kurtarır sayı sıkıntısı olmaz ve ucuz olur böyle uygun bir yer bulunursa tanıdığı olan varsa düşünülebilir
Başkanım tanıdığım var ama İstanbul veya Ankara da daha uygun ve daha kaliteli yapılır diye düşünüyorum ? Kimse istemezse bile ben burada kendime baskı yaptırırım izniniz olursa ? Bu arada aklıma yazarken geldi şimdi.Bizim burada çok fazla Üniforma diken şirket var.Malum oteller,acentalar falan dolu olduğundan bu gibi şirketler de çok fazla.Bunlar mutlaka istediğimiz sayıda ürün tedarik ederler.Ama fiyat ne olur bilemem ? İstersen yarın gidip sorarım ?