2600-2600 skor.
oynayan kişi sayısı 8513 ..
seyirci 1 milyar olursa böyle olur... olm nerdesiniz lennnnn... :x :x :x
Yazdırılabilir Görünüm
2600-2600 skor.
oynayan kişi sayısı 8513 ..
seyirci 1 milyar olursa böyle olur... olm nerdesiniz lennnnn... :x :x :x
baba gollerimizle taraftarı büyüledik ama dimi
hepsi uyudu hiç baaramadılar :cheesy:
EN BÜYÜK Kruyzırlatektekerolmazspor
BAŞKA BÜYÜK YOK :mrgreen: :cheesy: :mrgreen: 8) :P
26-26 biter mi bi futbol maçı yav. Rüyamda görsem hayra yormam :)
kruyzırlatektekerolmazspor'u yani takım arkadaşlarımı yenilgiyi kabul etmeyen isyankar oyunlarından dolayı tebrik ediyorum.
Bu arada Bull, senin mesajını biri mi değiştirdi, sakın bir mod eli değmiş olmasın, hehehe
ne maçı ne oyunu be.
futboldan uzak tekniklerin konuşmadığı, bireyselliğin doldurduğu koca bir sahada 20 dk. sonra yerlerde sürünen futbolcularlı izlemek zorunda kaldığımız vasat diye tabir edilebilen bi oyun.
26-26 skor sadece langırt masasında olur be.
çoşku olmadığı için tezahurat bile yapmak içimizden gelmedi valla :)
neyse lig yeni başladı bundan sonra daha izlenesi maçlar çıkar umarım :p :P :P
sahanın en iyisi tabiki bendim itirazı olan yoktur herhalde :twisted:
tabiiii sendin adminim hiç itiraz edebilirmiyiz, işin sonunda banlanmak var ...... :P
tabiki yok adiminim sahanın en iyisi sendin.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Oziiii.. seni oynatmadılarmı laa...aip yaaa....adamı bankta oturtmuşunuz.... :mrgreen: :mrgreen:
Selçuk Yasin maç olayını bu hafta tekrardan yapalım ne dersiniz hatta ve hatta iftar yapalım topluca bir yerde ordandan maça gidelim yediklerimizi eritelim....NE DERSİNİZ??? ben otobusle gelirim :P
mac 26-26 bıttı bız kazandık yanı kruzrtektekerolmazspor su anda vucudumda hıcbıryerı oynatamıyorum zor yola cıktım en berabat gunum bugundu heralde o kadar hamlamısımkı sabah surune surune yataktan ındım ama dun aksam eve nasıl geldıgımı hatırlamıyorum :P :P :P :P kım getırdı ulen benı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: