ben bu gün çıkıyom.. deeeeerrrmiişim....bıktım ula bu samsundan.....canım sıkılıyo artıkın.......öfffffffffffff.......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Yazdırılabilir Görünüm
ben bu gün çıkıyom.. deeeeerrrmiişim....bıktım ula bu samsundan.....canım sıkılıyo artıkın.......öfffffffffffff.......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Aybettin Adminim yaw, MotoJunior - Mehmet ustanin da dedigi gibi herkes kendi isini yapsin, herkes bildigi isi yapsin, valla ben de bu islerin adamiyim
Hehehehe... Bırak yiyebilen yediği kadar gelsin devrem. Eritiriz zati :D :D :DAlıntı:
ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
Okaaaannn.. Sinirlenme ööle, iş hayatı olur ööle... :cheesy:
komtanım valla bu güne iyi başlamadım .. hadi hayırlısı....canım gezmek istiyo .....alıp başımı gitmek istiyom....bi dahamı gelcess dünyaya.... :(
Bende gelebilirmiyim? 8)
Seninle sürmeyi özlemişim dostum... ama gelmezsin sen, biliyorum :)Alıntı:
Macgyver Nickli Üyeden Alıntı
macgver kardes hosgeldin seni de gorecekmiydik :D
elbette baba :) gelmemen olurmu hiç sen raptor camiyasının ilkleridensin sensiz olrmu.Alıntı:
Macgyver Nickli Üyeden Alıntı
Gel gelllllll :D
Tamam tamam gelicem ozman 8)
Nihatcım görüşürüz senle bak nasılda gelicem :)
Tayfun kardeş sana da söz gelicem hepinizle bir tanışmış olurum valla iple çekiyorum :cheesy:
Way yasin kardeş!! valla bundan sonra göreceksiniz beni aranızda kesinlikle :mrgreen: