hayir yalansa yalan de, 5 tane sahidim var kendini nasil parcaladigina dair....
Yazdırılabilir Görünüm
hayir yalansa yalan de, 5 tane sahidim var kendini nasil parcaladigina dair....
valla ben aralarındaki ilişkiyi bilmediğim için öyle ileri geri konuştum. çok kurcalamıyım en iyisi :mrgreen:Alıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
Ya Gürbüz'ün yeri ayrı!! Ama redbull ablalarını da harcama lütfen! Ben çok seslilikten yana bi insanım! Nerde çokluk orda şenlik!Alıntı:
yaw arkadaşlar haber verseydiniz redbull efes tuborg kızlarından bizde yalnız gelirdik yahu :mrgreen: :mrgreen:
yaw benimle ne alakası var. gecee(deniz) den, sana kalamz diye dedim. :PAlıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Ha şööööle yola gel bakıyım!!! :D Ah canım chopellim yaaaa!! Doğan'la aramızdaki buzları ne güzel eritiyo!! :D
ben seni bi eritecem. o olacak :mrgreen: sakın elime düşme tamammı canım kardeşim..
tamam serhat gel senle anlasalim, cadir 3 kisilik sen ben gurbuz +2 redbull ablasi eder 5 kisi simdi ben diyorum ki hadi gel biz Gürbüzü daha genis bir zamana alalim 4 kisi olalim ha 3 ha 4 farketmez hepimizi alir bence nasil?
Abi Doğan da çadır getiricekti!! Gürbüz'ü Doğan'ın çadıra göndeririz :D Biz de işte dördümüz anca sığarız çadıra zaten!!! Bence Chopell de çok sever bu fikri!! :) Tamam o zaman gece düzeni tespit edilmiştir. Pişmiş aşa su katmasın artık kimse!! :DAlıntı:
Doğan bak bu kıyağı da kimseye yapmam!! Gürbüz'ü gönderdik senin çadıra!!
yemezler kardeşim. ben tanımam etmem. sizin aranızada hiç girmiyim. sonra kıskançlık falan olur. Allah sizi mesut etsin. Amin :mrgreen:Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı