Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı ahahahah inan yazarken ben de çok eğlendim ::::: Ben duserken o kadar eglnmedim ama.kanka☺ SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: emreozkok Nickli Üyeden Alıntı Ben duserken o kadar eglnmedim ama.kanka☺ SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Geçmiş olsun abi cidden :) bi şeyin yoktur inşallah ?
Alıntı: Heroic Nickli Üyeden Alıntı Geçmiş olsun abi cidden :) bi şeyin yoktur inşallah ? Yok hocam hafif bel agrisi o kadar sagolasin😀 SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: emreozkok Nickli Üyeden Alıntı Yok hocam hafif bel agrisi o kadar sagolasin😀 SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi geçmiş olsun abi...
Alıntı: emreozkok Nickli Üyeden Alıntı Ben duserken o kadar eglnmedim ama.kanka☺ SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi düşerken film şeridi olayı oldu mu? :cheesy: geyik bir yana bir sıkıntı olursa haber et
İyi geceler RR ailesi :)
Alıntı: bozbirbaykus Nickli Üyeden Alıntı İyi geceler RR ailesi :) yeni mi uyandın? gece yeni mi başlıyor? :) bu saatlerde senden beklemediğimiz şeyler bu tarz iyi geceler falan? :) gençsin sen daha
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı yeni mi uyandın? gece yeni mi başlıyor? :) bu saatlerde senden beklemediğimiz şeyler bu tarz iyi geceler falan? :) gençsin sen daha Yok ben henüz herkes uyumamışken iyi geceler dileklerimi ileteyim dedim. Yoksa günün en güzel saatleri daha yeni başlıyor :) ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: bozbirbaykus Nickli Üyeden Alıntı Yok ben henüz herkes uyumamışken iyi geceler dileklerimi ileteyim dedim. Yoksa günün en güzel saatleri daha yeni başlıyor :) ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi peşin satan diyorsun yani :) 8) sana da iyi geceler kardeşim :)
İyi geceler RR ailesi Özgür yaşa,mutlu yaşlan..