Yazdırılabilir Görünüm
Merhaba millet. Neşeniz bol gününüz aydın olsun 8)
Günaydın yoldaşlar.
Alıntı: emreozkok Nickli Üyeden Alıntı Masanin hakki😀 SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi kapıda aklına geldi geri dönüyordu zor tutttuk. şimdi burada masanın hakkı falan diyor ama
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı kapıda aklına geldi geri dönüyordu zor tutttuk. şimdi burada masanın hakkı falan diyor ama Gösteriş mi yani [emoji28] Uçtum! Şahitlerim var
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı kapıda aklına geldi geri dönüyordu zor tutttuk. şimdi burada masanın hakkı falan diyor ama Lan fatih[emoji23] SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: S.Z Nickli Üyeden Alıntı Gösteriş mi yani [emoji28] Uçtum! Şahitlerim var Ya tribüne oynuyo hep bu. 😃😃😃😃
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Ya tribüne oynuyo hep bu. ama bilmiyor ki Şirinevler çocuğuyuz bize işlemez bu tripler aslannnndsjadhsaşljdais
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Ya tribüne oynuyo hep bu. 😃😃😃😃 Cakmagi bile biraktim sigarayi birakti insan atedinide birakir derler diye 😀 SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: emreozkok Nickli Üyeden Alıntı Cakmagi bile biraktim sigarayi birakti insan atedinide birakir derler diye 😀 SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tediğinden bitey anlamadım. Ne tiyotun len 😃😃😃
Alıntı: emreozkok Nickli Üyeden Alıntı Cakmagi bile biraktim sigarayi birakti insan atedinide birakir derler diye [emoji3] SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi O çakmakta mı senindi. Aga ne var ne yok bırakmışsın sende [emoji28] Uçtum! Şahitlerim var