Güzelmiş Şimdiden hayırlı yolculuklar iyi eglenceler bol bol resim çek 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydınlarrrr. Süpermen iyi yolculuklar, hayat sana güzelll :cheesy::cheesy::cheesy:
Günaydın herkese
Emrehan abim şimdiden hayirli yolculuklar iyi tatiller :)
Yaaa yaa dimiii... Birileri Ankara'nın yollarını aşındırdı ya; Sakarya'ya gidemedik diye trip yapıyo. :x
Canım ben bu sefer yatmaya gidiyorum Ölüdeniz'e. 2012'de de 10 gün oradaydım; o tatilde etmediğim aktivite, görmediğim köşe bucak bırakmadım zaten. Bu sefer yatış. :p
Yok be kardeşim ne gömüsü. Alın teri tamamen. :mrgreen: Hatta bilumum başka bölümlerde de terlemeler oldu son 1 yıldır. Hakettik uzun tatili bence. Bu arada 10 değil 11 gün. :p :p
2014 350 Spyder'da da hiç gözüm yok valla. Benim ufaklık hem rahatlıkta hem de performansta her türlü yer 350 Spyder'ı. :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Farklı mekan özellikle istemedim bebişim. Dediğim gibi yatmak istiyorum. Çok yoruldum. :(
Şimdi yeni göreceğim bir mekana gidersem yine yerimde duramam; ordan oraya koştururum; yorulup dönerim tatilden. Ben dinlenmek istiyorum bu sefer. 8)
Bayramdan 1-2 gün önce Bursa'ya giderken Sakarya'ya yolumu düşürebilirim hazırlığını yap. :p
Herkese hayırlı Cuma lar:)
Cumartesi yollarda olacağım
Bu yüzden herkesin günlük küneşlik Cumartesi sini şimdiden motor tepesinde geçirmesi temennilerimle
:):):):):):):):):):):):)
Aha,
Pazar da yollarda olacağım.
Hekese mutlu, umutlu bir hafta sonu.
Bekarlar zaten motor tepesinde olurlar da, evli olup da yengeden izin alamayanlar dişlerini fazla sıkmasınlar, kırılırlar sonra .Meşe sopası sıksınlar dişlerinin arasında.
:):):):):):):):):):):):):):):):)
Sahi pazartesi de yollarda olacaktım yahu.
Şİmdiden herkese mutlu bir hafta başı dileyeceğim kesinlikle arkadaşlar
:):):):):):):):)
Hadi bari Salı sabahınızı da şimdiden günaydın lıyayım ....moraller bozuk olacak, zira photoshop başına kakılmış olacağım %99, fırsatım olmaz salı gecesine kadar herhalde geyiklemeye
:):):):):):)
ankarada hava çok güzel motoru şimdi parkettim hala süresim var.bu keyf bi harika dostummm :D
Gutmornik evribadi! :cheesy:
Güneşli bir Celil Günü, yarın Eğridir, Pazar Ölüdeniz yolu ve çılgınlar gibi yatış... :p Hayat ne güzel bazen... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
günaydın ahali :)
Gün Celil günü ama kendisi hala uyumakta anlaşılan, herkese hayırlı cumalar. Şimdiden iyi hafta sonları...
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :)
Bahadır la beraber motor muayenesindeyiz 8)
Herkese Günaydınlarr hayırlı cumalar :)
çok güzel muayeneydi.Tüm katılımcılara teşekkür ederim :p
Bahadır ın muayene selfisi :mrgreen:
https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/...90744540_n.jpg
Herkeseeeeeeeee günaydın keyifli haftasonları :)
hayırlı günler raptor ridersın güzel insanları :D
Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun efenim. Sağlıklı, mutlu, kazasız belasız bir hafta geçirmenizi diliyorum. Hayırlı ramazanlar olsun :happy:
Herkese günaydın kazasız seyirler dilerim tüm arkadaşlara
Günaydınlar efendim, herkese güzel ve bol kazançlı bir hafta olsun.
Herkese Günaydınlar İyi Haftalar Raptor Rıders Ailesi :)
günaydınlar olsun herkeze hayırlı haftalar.şu pazartesinin ismini değiştirsek olmuyormu yav :D
Günaydın pardon pardon tünaydın sizlere :)