Dünyayı dolaşıp geliyorum sesim çıkmıyor, siz dır dır dır aynı artçı gibi....
Gayet güzel bir paylaşımdı.
Gelcem diip de gelmeyenlere ne diim artık yaaa???
Adam lazım adammmmm...
Yazdırılabilir Görünüm
Dünyayı dolaşıp geliyorum sesim çıkmıyor, siz dır dır dır aynı artçı gibi....
Gayet güzel bir paylaşımdı.
Gelcem diip de gelmeyenlere ne diim artık yaaa???
Adam lazım adammmmm...
Valla çok eğlendik sadece tezahurat yapamadık onlar ne biçim takım adı öle +100000000000000km uzunlugunda isimler ama genede değdi gittiğimize ramazan sonrası içinde sözler aldık dimi İNCİ hocam
Abiler amcalar cemaat bu maçın rövanşınıda yapalım yazdığım gibi bi iftar yemeği ardında çay muhabbetleri sohbet felan sonrada maça gideriz...Fikirleriniz ne olur???
Yapalım kardeşim ama bu sefer baklavalar alınsın boş boş geldik bişi yiyemeden geri döndük
ya arkadaşlar ben bugün sanıyordum allaa allaaaa günleride karıştırdım eh ihtiyarlık işte....Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
yaaaw nedir bu modlardan çektiğimiz...Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
neyse yazarkende silineceğini düşünmüştüm zaten :P :P :P
toplum henüz hazır değil bu tip mesajlara...
hele şu 4.yıldızıda takalımda yakamıza
ondan sonra konuşucaaz bol booolll :cheesy: :cheesy: :cheesy:
herralda olm futbol ateşi sardı artıkAlıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
devamınıda getiririz artık...
evet katılıyorum "top"a karşı en iyi, en şevkatli davranan sendin... [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
AH ULEN AH BURHANIN CARVALHONUN BACAKLARINI HASLAMASI YOKMUYDU ALLAHTAN ADAM FUTBOLCU DAYANIKLI ULEN BURHAN ABANMA DEDIK O KADAR SU TOPA ANLATAMADIK KIRBACLANDIK MUBAREK :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alıntı:
sancezz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaş sen bacaklarına kırbaç yemekten bahsediyosun ben napayım. ben bir top yedim..namüsayit yerime.. nefesim kesildi ..
o acıyla topa kimin vurduğunuda göremedim ama önemi yok bidahakine korumalıklarımı takıp öyle çıkacam maça::)) neyseki sağlamız problem yok..
kaç kaç bittiğini boşverin arkadaşlar önemli olan birlikte olmaktı. bence güzel bir geceydi. iyide nefes açtık heee..arayı uzatmazsak bidahaki maçta maçın yarısında tıkananların sayısı azalacaktır(örneğin ben). ::))))
hee ya bır ara sen yerde topac gıbın olmustun :P :P :P :P kesın o topu ben atmısımdır sana malum kaleye gırmesın dıye sallıyorum sag sola :P :P :mrgreen:
Anlaşıldı siz motorda kendinizi sakatlıyamadınız maçlarda birbirinizi sakatlıcanız