Secgili dostlar, Ankara'dan Cuma akşamı iş çıkışı gelecek olanlar var arzu ederseniz onlar ile birliktede yola çıkabilirsiniz.
Yazdırılabilir Görünüm
Secgili dostlar, Ankara'dan Cuma akşamı iş çıkışı gelecek olanlar var arzu ederseniz onlar ile birliktede yola çıkabilirsiniz.
Kubilay kardeş bizler şimdilik 3 kişi yani 3 Regal ci Cuma akşamı çıkmayı düşünüyoruz. Siz nerde saat kaçta toplanacaksanız yazın biz de oraya gelelim. Sayımızda artış olur eksilme olmaz. Cumartesi sabahdan da gelecek arkadaşlar var Ankara dan.
Bendemi Ankaradan gitsem
Sen daha düşüne dur baba, ben çarşambadan , Ankara'lı Raptorcuların yanına gidicem. Bi dee, rotaya bak ;
İzmit, Bolu, Abant, Mudurnu, Nallıhan , Çayırhan, Beypazarı, Ayaş, Anakara !
Mehmet abimler karşılıcak , orda 1 gün takılıp,hep beraber Tosya yolları taştan yapçaz...
Artçı yok , öncü yok ! Hepsi benim !
Siz de takılın işte... :evil: :evil: :evil:
BİRİ ARTIK CİDDEN BENİ DURDURSUNNNNNNNNNNNN! :twisted: :twisted: :twisted:
Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Ahhh ah bekarlık işte ne diyeyim şimdi ben sana
Tosya nın yolu Ankara dan geçer. Yani aklın yolu birdir gibi birşey. Müslüm kesin gelir de düğerlerini bilemem ama gelene de kapımız açık elimizden geleni yaparız.
Samsun dan da acemiler gelecekmiş emme Angara ya gelemezler kelebekler, ha belki arabayla gelir o başka.
Spedy Angara nın altını üstüne getirebilirsin sana her şey serbest. Burdan da Tosya ya beraber gitmek de ne şenlikli olur ki sorma. Hatta Hitit motor ile de birleşip bir motosiklet ordusu da oluşabilir.
Ben demedimmi Ankara İstanbuldan çok sayıda katılımı sağlayacak diye.
aksu abi büyük ihtimal bende eskişehirden ankaraya gelicem sizle gitmek için çünkü burdan kimseyi bulamadım :(
AAAAAA, bakın bi geliim de , Öcü'ye son yapacağım bombayı görünnn !
Demiş ya Aksu abim, "Ankara'nın altını üstüne bi getirem bakam ! :twisted: :twisted: :twisted:
Tamam dostum perşembe belli olur cuma akşamı veya cumartesi sabah gideceğimiz, sende ona göre ayarlama yaparsın.Alıntı:
jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
Ancak Emrah ve Ayhan komutanlardan izin al yoksa aramız bozulur bizim ekipten adam çalıyorsun diye. Yoksa bak Eskişehir çıkışı Jandarma çevirir seni benden söylemesi.
Mehmet hocam Cuma akşamı yola çıkacak olan çok gibi bizde ama tam nereden hareket edeceklerini bilmiyorum. Belli olsun size haber veririm.