Görmeden aldığın birşey değildiki abi :) benimde bazen kafam şişiyor ama susturuculu egzosu taktığın anda bütün havası gidiyo motorun emin olabilirsin.Çalışıp çalışmadığını bile anlamıyorsun bazen 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Sagolsun Mustafa Usta yaptı ve gönderdi egzozlarımı yarın takacağım video çekip koyarım :)
Bahadır insanların arkamdan bakmaları rahatsız ediyor beni. Susturucu yaptırınca orijinal eksozları var onu takmak akıllıca değilmi Metehan
Metehan tak çıkar belki olabilir
Ali abi ses bazen fazla olabiliyor, özellikle sessiz bir çevredeyken. Sabah ya da akşam geç saatlerde garaja girerken çekiniyorsun, acaba uyuyan eden var mı? diye. Bir örneğini de geçen hastanede gördük mesela, bazen hoş olmayabiliyor. Ama şu da var ki bizim motorların görseline bu ses yakışıyor. Ve bundan da önemlisi trafikte çok yardımcı oluyor. Yayalar seni ciddiye alıyor, önüne atlamıyor. Yanından geçtiğin arabalar seni çok daha fazla fark ediyor. Sesi duyan aynasına bakma ihtiyacı hissediyor bu gelen nedir diye. O yüzden ben çıkarma derim.
Sabah ve gece cok sikinti olsada kusura bakmasinlar buda benim zevkim olmazsa olmazlarimdan biri artik yasasin boru egzos :)ferhat abinin soylediklerine katiliyoorum bu ses arabalara cok fark ettiriyo seni adetaa ben geliyorum cekil kenara ykksa cizerim arabani diyo :)