bence gayet te uygun bir fikir, kanka hic merak etme sen de Gurbuzu cok seveceksin, nasil seker nasil pamuk gibi insan anlatamam onun da seni seveceginden eminim zaten
Yazdırılabilir Görünüm
bence gayet te uygun bir fikir, kanka hic merak etme sen de Gurbuzu cok seveceksin, nasil seker nasil pamuk gibi insan anlatamam onun da seni seveceginden eminim zaten
ahaliden özür dileyerek başlamak istiyorum sözlerime...2 gündür büyükçekmece emniyet müdürlüğü trafik şubesi ile kavga halindeyim...kızımın muayene süresinin 3 yıla uzatılması ile ilgili hususta başvuruda bulunduğum halde benim aracımın kapsam dışı olduğunu (2006 model,mayısta alındı temmuz gibi trafiğe çıkışı yapıldı) belirterek işlemimi yapmamaktalar...ayın 11'i (yarın) itibari ile ruhsat üzerindeki muayene sürem dolacağı için ve muhtemelen yolda çevirme olursa motorum bağlanacağı için üzülerek aranızda olamayacağımı bildiririm... :(
mevsim sonbahar mı oldu yine, sarı sarı yapraklar görüyorum bir hafif rüzgarla düşüşen.
HANDO__________
Noluyo bakim burda yok redbul kızları yok gürbüz filan
YA EVET bunlar heryerde bir kız muhabbeti yapıyorlar :D ,bişeyde diyemiyoz :P ...hemen kızıyorlar... :P
ama hocam genciz ve saglikliyiz, yani bunlari konusmasak esas o zaman garip olur demi
Sadece kız olsa iyi bide GÜRBÜZ var hocam taş yağacak başımıza valla
zaten size konuşmayın demiyorum 8) 8) .evet çok şükür genç ve sağlıklısınız :cheesy: :cheesy: :cheesy: ....ama bütün topiklerde de konuşulurmu yahuuuuu :PAlıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
bu gürbüz meselesi de ne olaki ?
HAAA HAAA at doğanım benim üstümeee salla gelsin :PAlıntı:
doğan Nickli Üyeden Alıntı
Siz varken ben top 10 a bile giremem bırakın bu işleri .... :cheesy:
Hepimiz cips yiyen insanlarız kandırmayalım birbirimizi :P :P :P :P
Sen akşam geliyomusun şimdi onu soyle ...
Valla bende anlamadım onu da bilen arkadaşlar anlatsın hocam (benden duymuş olmayın arkadaş yeni sanat güneşimiz olma aşamasında)