Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Dönerse bizimdir pideyi sana söledik kanka :hastayız::p::::::Rockn Roll: Şuan kafama sıkıyorum
Alıntı: Enes Sarıgene Nickli Üyeden Alıntı Geyik var dediler geldik :) Hoşgeldin karacaoğlan :)
Uğur abi sağlı sollu vuruyor :D
Alıntı: Enes Sarıgene Nickli Üyeden Alıntı Geyik var dediler geldik :) Bizde tam gidiyoduk 😁 GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aha bende nick arıyodum he herkesin var benim neden yok diye gecen gece ağladım :D karacaoğlan olabilir
Alıntı: Enes Sarıgene Nickli Üyeden Alıntı Aha bende nick arıyodum he herkesin var benim neden yok diye gecen gece ağladım :D karacaoğlan olabilir Malzeme vermeeeee 😃😃
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı Bizde tam gidiyoduk 😠GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kerem abide sakat sakat gol atıyor :D
Alıntı: Enes Sarıgene Nickli Üyeden Alıntı Aha bende nick arıyodum he herkesin var benim neden yok diye gecen gece ağladım :D karacaoğlan olabilir Elini sürmüşken bitanede bana ayarla enes :D
Alıntı: 10Ur1903 Nickli Üyeden Alıntı Şuan kafama sıkıyorum 😂😂😂😂canlı performans yapma laaan sen
Alıntı: KU0150 Nickli Üyeden Alıntı Elini sürmüşken bitanede bana ayarla enes :D O işe Uğur abi bakıyor abi ama eminmisin :D