Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Bende transiti. Çok rahatsız. Süspansiyon sıfır. 😃😃😃 Sprinter var bizde kanka yada prestij konforlu makasli 😁😁 GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı Sprinter var bizde kanka yada prestij konforlu makasli 😁😁 GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Magırussuz hayat asla 😃😃
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Magırussuz hayat asla o ne ki la yenir mi?
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı Ben balik sevmiyorumm 😁😁😁 GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi balık sevmiyormuşşşşşşşşşşşşşş :)))))))))))))))) trabizona damat geliysun pilmem farkindamisun uşağum..
Alıntı: MeStRe Nickli Üyeden Alıntı balık sevmiyormuşşşşşşşşşşşşşş :)))))))))))))))) trabizona damat geliysun pilmem farkindamisun uşağum.. Damat gidiyorsun derken :) Telgraf ile bunu gönderdi
Alıntı: MeStRe Nickli Üyeden Alıntı balık sevmiyormuşşşşşşşşşşşşşş :)))))))))))))))) trabizona damat geliysun pilmem farkindamisun uşağum.. Trabzon trakyadan damat aliyor bende kizlarini 😁 GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı Trabzon trakyadan damat aliyor bende kizlarini GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi trabzona bir giriş vardır çıkışı bulamayacağın için damat geliyosun :))) orda herşey balığa çıktığı için alışırsın ben yinede hatırlattım :)
Alıntı: MeStRe Nickli Üyeden Alıntı trabzona bir giriş vardır çıkışı bulamayacağın için damat geliyosun :))) orda herşey balığa çıktığı için alışırsın ben yinede hatırlattım :) Hahaha eyw adamim balik ekmek kafi 😁😁 GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eray çoktan hanımköylü olmuşsun len. 😃
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı Eray çoktan hanımköylü olmuşsun len. �� eşim kastamonuluydu uğurum yanlış hatırlıyorsun :)