aynen o olur bak denizlideki arkadaşlara özel mesaj attım umarım görüp dönerler.. zaman kısıtlı yarın sabah erkenden karga kahvaltısını yapmadan yola çıkıyorum heralde alım satım işi öğleden önce biter...
Yazdırılabilir Görünüm
aynen o olur bak denizlideki arkadaşlara özel mesaj attım umarım görüp dönerler.. zaman kısıtlı yarın sabah erkenden karga kahvaltısını yapmadan yola çıkıyorum heralde alım satım işi öğleden önce biter...
Bana yakın olsaydın bi şekilde ben eşlik ederdim sana... Denizlide sanıyorum 3 arkadaş var ikisi merkezden biri kuzey doğu tarafında bi ilçedendi sanırım. onlara ulaşmayı dene..
Şimdiden Allah yardımcın olsun kazasız belasız sıkıntısız evine dönmeyi nasip etsin kardeşim :cry:
iyi bir örnek değil bu engin..çok küçümsemişsin motoru sen..ciddiye alsan iyi olur..ha bide ehliyet yok o tam fiyasko zaten..neredeyse senin iyiliğin için trafiğe yakalanmanı dilicem ama olmuyo işte..kazasız belasız gel inşallah..ama gereksiz bir risk bunazarnazarnazarnazar
Tabi yaa abi gezdin geldin di mi :mrgreen: biz gezemeyelim üstüne bi de iş yerinde kapalı kalalım.. hava burda da güzel aksiliğe bak. hava bozuk olsaydı en azından, teselli olurdu :|
İşte duygularıma tercüman olan biri [smilie=greencolorz:
Ben de senin gibi Bursa'dan otobüsle gidip geliboludan motor alıp geldim. Hayatımda vitesli motora ilk defa dokundum. Satan kişi bu gaz bu debriyaj dedi bi besmele çektim yola çıktım. Ne ehliyet mont . 300 km yol yapıp 5 saatte eve gelmiştim. yolda hiç yoksa 10 kez stop ettirmişimdir. Tabi buradan sende yap demek istemiyorum yolla tehlikeli, özellkle kamyon ve yolcu otobüsleri..
teşekkürler özgürcüm bu dediklerini uyarı olarak göz önünde bulundurcam
yarın giderken çantamı hazırlayıp
içine mont kask eldivenleri koycam gitcem
dediğin gibi ne ehliyet
nede plaka ile geri döncem
umarım yarın akşam forumda resimleri paylaşmak için hayatta kalırım
derdim aslında can da değil plaka ve ehliyet yok polis çevirmesi muhtemel
adamlara ne dicem bilmiyorum
:D:D:D:D
dualarınız benimle olsun tekerlerimiz düz bassın....
yap demiyoum ama eğer illa bunu yapacaksan. Denizli izmir arasında tali yolları seç. ben mümkün olduğunca köylere girdim. radar işaretini görünce polis varmı yok mu diye bakmadan gir köy yoluna 5 km sonra yine yola çık. denenmiştir.
Allah korusun, kaza ölüm vs gibi tehlikeleri geçtim. Yolda bir ekip çevirse. 800 tl ceza hadi birşey değil. ama o sabırsızlandığın 0 motoru, hayt huyt diye cekiciye koyduklarında, çekecekleri yerdeki otoparka, langırt diye atacaklarını, ve ancak ehliyeti olan birinin ordan alabileceğini, aldığında motorunun senin bıraktığın gibi olmayacağını da düşünmüşsündür herhalde. Arabalarla o kadar haşır neşirsin, belki benden daha iyi biliyorsundur. O kadar para veriyorsun, 150 lira fazla ver, bir taşıyıcıyla taşıt. Ehliyetini alana kadar trafiğe kapalı yerde hem hevesini al, hem motoruna alış. Unutma motosiklette demir bir kaporta yok, kaporta sensin.
doğru diyorsunuz bakalım hayırlısı riske girmeyi bende istemiyorum ama denizliden izmire getirecek olan nakliye 150 ile yetinmez en az 400-500 ister diye düşünüyorum...
kaza ölüm gibi şeyleri aklıma bile getirmek istemem zaten ama ölmeyeceğimide biliyorum :D
benim gibiler ölmez aksine daha da ömrü uzar :D
gittiğimde alım satımdan sonra nakliye işlerini konuşcam bakalım olursa olur olmazsa da
Ya Allah Bismillah deyip vurcam yollara
zaten yavaş yavaş devir değiştire değiştire resmen rodaj yapar gibi kontrollü bir şekilde geleceğim için kaza bela konuşarında içim rahat
sadece
polis sıkıntısı ve dediğiniz gibi çekilme ve otopark sorunu var
artık yolda özgürün dediği gibi köyleri ziyaret ede ede gelicem :D
hmm illa polise denk gelirsemde
hoşgeldin romantik komedi ye başvurcam :D
adam soracak plakan nerde
abi ehliyet yok senin dert ettiğin şeye bak dicem :D
artık abi bende devletin bir memuruyum
hazır memur demişken ne oldu polis maaşları varmı bi sdüzenleme?
bu arada abi hangi takımlısın kaç yılından beri polissin izmirde görev yapan devren varmı
izmire gittiğimde selamını iletirim hadi allaha emanet der kafasının karışıklığından yararlanıp yola devam ederim
aklıma şey geldi bunu anlatırken
altımda turbolu tamamen açık egsoz bir honda ile konak ta polise yakalandım araç trafikten men plaka falan hiçbirşey yok yere 2 parmak falan filan
adamlara nasıl oynadıysam polisler gideceğim yere kadar eskortluk yaptılar :D:D:D:D
abi yarış arabası bu normalde çekici ile gitmesi gerek yarış pistine ama bizim çekici kaza yapınca mecburen kendimiz götürüyoruz bugün yarış var abi buyur gel misafirimiz ol hatta size VIP tribün keyfi yaşatalım falan filan diye adamların aklını çeldim :D
polisle karşılaınca yapılacak ilk 3 şey
1 salağa yat
olmazsa
2 bilmişlik yap
oda olmazsa
3 o kadar konuş ve mağduriyet bildir ki adamlara konuşma fıssatı tanımayınca bıkıyorlar uğraşmıyorlar :D
haklısın abi ama ne yapalım baksana hayat şartları falan filan :D:D::D:D
yarın yakalanırsam cezayıda yersem
bu msj ı aleyhime delil olarak kullanıp üyeliğimi silin olurmu
bu utanç ile daha fazla forum yapamam :D