Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: MeStRe Nickli Üyeden Alıntı abi sende çok çalışıyosun ... ayıp yazık günah fazlası israffff :) fatih gibi havaları izlemiyorum ben.. kızlarla uğraşıyorum : DDDDD
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı fatih gibi havaları izlemiyorum ben.. kızlarla uğraşıyorum : DDDDD Allah yardimcin olsun bide cogul eki kizlar 😂😂😂 GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı fatih gibi havaları izlemiyorum ben.. kızlarla uğraşıyorum : DDDDD Varsa oyle is cirak olurum abi benide yaninda gotur [emoji52][emoji12] [emoji3] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: fthblkglu Nickli Üyeden Alıntı Varsa oyle is cirak olurum abi benide yaninda gotur [emoji52][emoji12] [emoji3] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi gel sana bi hatunda bulur eveririz ama sana ilk önce bi motor bulmamız lazım dimi : D
Alıntı: fthblkglu Nickli Üyeden Alıntı Varsa oyle is cirak olurum abi benide yaninda gotur [emoji52][emoji12] [emoji3] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi benden önce yazdın diye devrecilik yapma :) Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı gel sana bi hatunda bulur eveririz ama sana ilk önce bi motor bulmamız lazım dimi : D veee vurdu gol oldu :)
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı gel sana bi hatunda bulur eveririz ama sana ilk önce bi motor bulmamız lazım dimi : D Aynen abi evlenmeden once bi motor sart [emoji3] [emoji3] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı gel sana bi hatunda bulur eveririz ama sana ilk önce bi motor bulmamız lazım dimi : D Murat kuru sahalara döndü. Kaçak senii :)
Alıntı: fthblkglu Nickli Üyeden Alıntı Aynen abi evlenmeden once bi motor sart [emoji3] [emoji3] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi şunu okuduktan sonra nedense istemsizce pis pis sırıttım :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı benden önce yazdın diye devrecilik yapma :) veee vurdu gol oldu :) Sira varsa ben beklerim abi buyugumsun saygim sonsuz [emoji3] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı şunu okuduktan sonra nedense istemsizce pis pis sırıttım :) Icin fesatsa demekki [emoji12] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi