Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: KU0150 Nickli Üyeden Alıntı Vay arkadaş adamdaki Azime bak Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi İlk baktığımda kuzu şiş yapıyo sandım valla :)
Alıntı: fthblkglu Nickli Üyeden Alıntı http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...e9a74e02b1.jpg Kestane isteyen gelebilir abilerim kardeslerim avcilar ambarlidayim mevzu yemekse bana imkansiz yoktur [emoji3] [emoji3] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi nasıl tutturdun onları öyle? tmm çözdüm makinayı yatır üstüne koy :)
Alıntı: MeStRe Nickli Üyeden Alıntı pisss minibüsçü :) :) :) istanbul beyfendisi diyeceksin
Alıntı: MeStRe Nickli Üyeden Alıntı nasıl tutturdun onları öyle? tmm çözdüm makinayı yatır üstüne koy :) Sobayı yatırmış çakallll Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı :) :) :) istanbul beyfendisi diyeceksin bağcılarda oturup bide beyefendi mi bekliyorsun :))))) işinize gelince bağlcılar çocuğuyuz aga ayık ol demeyi biliyonuz :)
Alıntı: Bypale Nickli Üyeden Alıntı İlk baktığımda kuzu şiş yapıyo sandım valla :) ben de sucuk zannettim abi :)
Alıntı: KU0150 Nickli Üyeden Alıntı Sobayı yatırmış çakallll Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 3-5 saniye geç bastı abi :)
Alıntı: nedemek Nickli Üyeden Alıntı ben de sucuk zannettim abi :) Lazimsa kuzu ve sucukta yapariz bu soba neler cekti benden [emoji3] [emoji3] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: fthblkglu Nickli Üyeden Alıntı Lazimsa kuzu ve sucukta yapariz bu soba neler cekti benden [emoji3] [emoji3] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi hayatımda yemediğim kadar sucuk ekmek RR ile yedim aga :)
Alıntı: fthblkglu Nickli Üyeden Alıntı Lazimsa kuzu ve sucukta yapariz bu soba neler cekti benden [emoji3] [emoji3] LG-H735 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Len üniversite kampüsündeki zeki zıpırlar gibi ütüyle tostta yaparsın sen. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi